06 / 05 / 2024

türkiyede lojistik köyler

türkiyede lojistik köyler

Modern yük taşımacılığının kalbi olarak görülen, diğer ulaşım sistemleriyle entegre olarak kombine taşımacılığı geliştiren lojistik merkezler modern, teknolojik ve ekonomik gelişmelere paralel olarak inşa ediliyor...

Afr 36 İnşaat Taahhüt Danışmanlık Organizasyon Ve Taşımacılık Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Afr 36 İnşaat Taahhüt Danışmanlık Organizasyon Ve Taşımacılık Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Özbey tarafından kuruldu.

Kemalpaşa'da lojistik köy kurulması için kamulaştırma kararı TBMM'de!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bir lojistik köy kurulması kapsamında tarım arazilerinin acele kamulaştırılması nedeniyle mağdur olan vatandaşların durumu TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Samsun Lojistik Köy projesi tanıtıldı!

Samsun'da hayata geçirilen Türkiye’nin ilk ve tek intermodal lojistik merkezi “Lojistik Köy”ün tanıtımı gerçekleşti.

Samsun Lojistik Köy Projesi 3 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Uluslararası bir lojistik merkezi olmaya aday olan Samsun Lojistik Köy Projesi ile 3 bin kişiye iş imkanı tanınacak. 5 kamu kurumunun ortaklığında yapılan projenin 45 milyon avro bütçesi bulunuyor.

Devlet Demiryolları'nın lojistik köy projesi TBMM gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Devlet Demiryolları tarafından açıklanan lojistik köy projesi hakkında soru önergesi hazırlayarak, Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a iletti..

Samsun Lojistik Köy inşaatının yüzde 35’i tamam!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Uluslararası ulaşım projelerine ev sahipliği yapan Samsun, Türkiye’nin Lojistik Merkezi olacak. Lojistik köy ile artık üreticilerimizin malı tarlada heba olup gitmeyecek, alın terinin hakkını alacak" dedi.

Mega projeler Türkiye Varlık Fonu'ndan finanse edilecek!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce İl Teşkilatınca Kültür Merkezi'nde düzenlenen bayramlaşma töreninde partililerle bayramlaştı. Özlü, ''Bundan sonra büyük projeleri, Kanal İstanbul gibi büyük projeleri Türkiye Varlık Fonu'ndan finanse edeceğiz'' dedi.

Samsun Lojistik Köy projesi yargıya takıldı!

Samsun Tekkeköy'de inşaat çalışması devam eden Lojistik Köy Projesinin iptali ile ilgili açılan davada Danıştay'ın yürütmeyi durdurma kararından sonrası, ZMO Samsun Şubesi'nin açtığı davada da aynı karar verildi.Çevre ve Şehircilik, Büyükşehir Belediyesi ve Valiliğe' İnşaatı durdurun' talimatı verdi

Mine Boya İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Mine Boya İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, İlker Kanat Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Tuzla'da kuruldu.

Mega projelerin finansman sorunu Türkiye Varlık Fonu'yla kalkacak!

Mega projelerin önündeki en büyük engel olan finansman sorununun Türkiye Varlık Fonu ile giderilmesi hedeflenirken, fonun savunma, havacılık ve yazılım gibi alanlarda yerli şirketleri küresel bir oyuncu konumuna getirmesi bekleniyor.

Türkiye Varlık Fonu Şirketi kuruldu!

Türkiye Varlık Fonu Yönetimi Anonim Şirketinin Kurulması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Türkiye Varlık Fonu Yönetimi Anonim Şirketinin Kurulmasına Dair Kanun!

Türkiye Varlık Fonu Yönetimi Anonim Şirketinin Kurulması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun 26 Ağustos 2016 tarihinde 29813 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Türkiye Varlık Fonu, Türkiye'nin kaynak ihtiyacına çare olacak!

Türkiye Varlık Fonu'na ilişkin çalışmaları değerlendiren MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, sistemin iyi kurgulanması halinde Türkiye'nin kaynak ihtiyacının bir kısmına çare olabileceğini söyledi.

türkiyede lojistik köyler Haberi

türkiyede lojistik köyler


Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçesindeki kamu yatırımlarını sıkı takibe aldı. Lojistik Köy’ün Erzurum’da yapılması için büyük mücadele veren ve MÜSİAD Başkanlığı döneminde projenin takipçisi olan Aziziye Belediye Meclis Üyesi Dr. Hüseyin Bekmez ile birlikte yapımı devam eden Lojistik Köy inşaat alanında incelemelerde bulunan Başkan Orhan, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletme Müdürü Yunus Yeşilyurt ile yüklenici firma yetkililerinden inşaatla ilgili bilgi aldı. Yeşilyurt ve firma yetkililerinin projenin ikinci etabı için destek istedikleri Başkan Orhan, TCDD Genel Müdürlüğü ve merkezi hükümet nezdinde girişimlerde bulunacağını söyledi.


Seçim vaatleri arasında kamu yatırımlarının takibini yaparak, ilçesine yeni kamu yatırımları kazandırmanın da yer aldığını ifade eden Başkan Orhan, kamu yatırımlarının ilçedeki insan yoğunluğunu arttırarak, ilçedeki ticari faaliyetlerin gelişmesine ve yeni istihdam alanlarının oluşmasına...