21 / 05 / 2024

türkiyede sağlık turizm gelişiyor

türkiyede sağlık turizm gelişiyor

Artık turistlerin ülkemize tedavi olmak için geldiğini söyleyen Türkiye Sağlık Turizmi Derneği Yönetim Kumlu Başkanı Birdal " turistler ülkemize geldiğinde bir sağlık sorunu yaşamayacağını biliyor" dedi.

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

Df Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Df Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Coşkun, Banu Arıcan, Gazi Gencay Karaaslan ve Tuba Tavşanlıoğlu ortaklığında kuruldu.

Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı. 

Erturk Sağlık Turizm İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erturk Sağlık Turizm İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Erler tarafından kuruldu.

Sağlık turizminde 200 milyon doların üstünde anlaşma yapıldı!

İstanbul’da bu yıl ilk defa “1’nci Turabexpo Sağlık Turizmi Fuarı”, düzenlendi. Türk sağlık sektörüyle beraber Arap ve Türk Cumhuriyetleri’ndeki sağlık sektörü öncülerini buluşturan fuarda, 15 bine yakın ikili görüşme yapılırken, 200 milyon doların üzerinde anlaşmanın yapıldı.

Mbway Sağlık Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mbway Sağlık Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile M.H.A.H.Ahmed Masood tarafından kuruldu.

Can Bennet Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Bennet Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Can Bennet Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Dab Nefes Sağlık Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dab Nefes Sağlık Turizm İnşaat Anonim Şirketi Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayça Ercan tarafından kuruldu.

Mahir İklimlendirme İnşaat Sağlık Turizm Ve Kırtasiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahir İklimlendirme İnşaat Sağlık Turizm Ve Kırtasiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Kara tarafından kuruldu.

Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri 2022! İşte son durum!

Bütün sağlık çalışanlarının yakından takip ettiği Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri hakkında beklenen açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan geldi. İşte Sağlık Bakanlığı promosyon ödemelerinde son bilgiler…

Ac Group Gayrimenkul Sağlık Turizm Ve Savunma Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ac Group Gayrimenkul Sağlık Turizm Ve Savunma Sanayi Limited Şirketi Eyüpsultan'da Aykut Çenberci tarafından kuruldu.

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi ÇEkmeköy'de yapıldı.

türkiyede sağlık turizm gelişiyor Haberi

türkiyede sağlık turizm gelişiyor


Artık turistlerin ülkemize tedavi olmak için geldiğini söyleyen Türkiye Sağlık Turizmi Derneği Yönetim Kumlu Başkanı Birdal " Ülkemize geldiğinde bir sağlık sorunu yaşamayacağını, her türlü tedavisinin en kaliteli şekilde yapılacağını biliyor" dedi. 


Türkiye Sağlık Turizmi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Engin Birdal, "Artık turistler ülkemize tedavi olmak için geliyor. Ülkemize geldiğinde bir sağlık sorunu yaşamayacağını, her türlü tedavisinin en kaliteli şekilde yapılacağını biliyor" dedi.

Birdal, TASAM tarafından düzenlenen "3. Dünya Türk Forumu" kapsamında, Ekmekçizade Ahmet Paşa Kervansarayında düzenlenen "Sağlık Turizmi" başlıklı oturumda, Türk coğrafyalarının farklı bölgelerinden gelen yaklaşık 350 kişinin yer aldığı, çok farklı bir platformda sağlık turizmini değerlendirdiklerini söyledi. 

Türkiye'nin sağlık altyapısını tamamladığını, artık dünyaya sağlık hizmeti sunmaya başladığını ifade eden Birdal, şöyle devam etti: 'Türkiye'nin sağlık altyapısını tamamlayıp, kendi vatandaşına kaliteli...