26 / 05 / 2024

Türkiyede spor turizmi

Türkiyede spor turizmi

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı ve Belek otellerinden Calista Luxury Resort Genel Müdürü Ali Kızıldağ, dünyada spor turizminin turizm çeşitleri içinde çok önemli bir boyuta ulaştığını söyledi.

Rei Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Spor Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Rei Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Spor Hizmetleri Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Burak Ergen ve Mustafa Ergen ortaklığında kuruldu.

İzmir, Türkiye'de spor turizmi merkezi olacak!

Süper Lig ekipleri arasında olan Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil, İzmir kulüplerinin İzmirlilere ihtiyacı olduğunu söyledi. Sepil, ''İzmir, Türkiye'de spor turizmi merkezi olacak'' diye konuştu.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde çalışmalar hızlandı!

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş ve yönetim kurulu üyeleri Göztepe'de inşaatı hızla süren yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde incelemeler gerçekleştirdi.

Şehirlerimiz akıllı şehirlere dönüştürülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya'da düzenlenen 2023'e Doğru Türkiyede Çevre ve Şehirciliğin Geleceği İstişare Toplantısı'nın sonuç bildirgesini açıkladı. 

Araplar gayrimenkulde rotayı Türkiye’ye çevirdi!

TÜRAP ve TurabExpo tarafından İstanbul’da düzenlenecek Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı ile Arap ülkesinden gelen bin 500 yatırımcı Türkiyede'ki konut üreticileriyle buluşacak.

Diyarbakır Hanımlar Lokali ve Spor Merkezi açıldı!

Kentteki çalışmalarına devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, içinde kütüphane, spor merkezi, anasınıfı, oyun odası, kuaför ve el sanatları atölyelerinin yer aldığı ‘Hanımlar Lokali ve Spor Merkezi’ni açtı.

Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri sahiplerini buldu!

Ceylan İnşaat 16. Türkiye Spor Ödülleri düzenlenen törenleri sahipleri buldu. Halk oylaması ile ödüllerin takdim ediliği törende Beşiktaş, beş farklı kategoride birinciliği göğüsledi.

16. Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri 22 Ocak'ta sahiplerini buluyor!

16' ncısı düzenlenen Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri Töreni, Hilton İstanbul Bomonti Conference Center’da 22 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirilecek...

Timsah Arena ile Bursa spor turizmine açılacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe: "UEFA'dan tarafsız sahada yapılacak bir müsabakanın Bursa'da oynanması için talepte bulunduk. Bu maç alınırsa, 45 bin turistin Bursa'ya gelme imkanı var. En büyük turizm, spor turizmi" dedi.

Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'da restoran açılışına katıldı!

Eroğlu, Afyonkarahisar'daki bir restoranın açılış törenine katıldı. Eroğlu, "Afyonkarahisar, termal turizmin ve lezzetin başkenti olduğu gibi aynı zamanda spor turizmi ile sağlık turizminin de başkenti olmuştur." dedi.

Alanya Türkler Spor Lisesi'nin ihalesi yapıldı!

Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılacak spor lisesinin 11 milyon 315 bin TL'lik ihalesi yapıldı. 24 derslikli okulda 700 metrekare kullanım alanlı spor salonu binasını da yer alacak. Okul, 2016-2017 eğitim-öğretim yılında hizmete girecek.

Ziya Yılmaz: Seneye Cityscape'de Türkiye'yi uçururuz!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, "Arap yatırımcının ilgisi artarak devam ediyor. Seneye Dubai'de, geniş bir Türkiye tanıtımı yaparak, turizmi de gayrimenkulü de uçururuz" dedi.

Körfez yatırımcısının Türkiye'ye ilgisi artıyor!

DAP Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, " Körfez yatırımcısının ilgisi artarak devam ediyor. Önümüzdeki yıl Dubai'de, geniş çaplı bir Türkiye tanıtımı yaparak, turizmi de gayrimenkulü de uçururuz” dedi.

Türkiyede spor turizmi Haberi

Türkiyede spor turizmi

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı ve Belek otellerinden Calista Luxury Resort Genel Müdürü Ali Kızıldağ, dünyada spor turizminin turizm çeşitleri içinde çok önemli bir boyuta ulaştığını söyledi. Türkiye'nin spor turizminde dünyada ilk beş içinde yer aldığını kaydeden Kızıldağ, "Türkiye iklim koşulları ve spor imkanları açısından inanılmaz zengin ve aklınıza gelebilecek her türlü sporu yapabileceğiniz bir ülke" dedi. 


Sırada Ryder Cup var 


Fakat sahip olunan imkanlar karşısında Türkiye'nin pastadan hak ettiği payı almadığını belirten Kızıldağ, sözlerine şöyle devam etti: "Türkiye spor turizminden yılda 400-500 milyon dolar gelir elde ediyor. Rakiplerden İspanya'nın elde ettiği gelir 2.5-3 milyar dolar bandında. 

Bizim de 1.5- 2 milyar doları hedef alıp bu hedef için de ne tür aksiyonlar yapabileceğimizi konuşmamız gerekiyor. 


Başta Belek olmak üzere Türkiye'de spor turizmi...