07 / 05 / 2024

türkiyede villa tipi sosyal tesis

türkiyede villa tipi sosyal tesis

Sevgi Evleri, Korumalı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezleri, Bakım ve Sosyal Rehabilitasyon Merkezleri, Engelsiz Yaşam Merkezleri, ortalama 10 çocuğun yaşayabileceği, mutfak, salon gibi sosyal alanların da bulunduğu evlerden oluşacak...

130 bin TL'ye 100 metrekare prefabrik ev fırsatı!

Konut fiyatlarının artması ile birlikte prefabrik evler önemli bir seçenek haline geldi. Bu kapsamda prefabrik ev yaptırmak isteyenler maliyet araştırması yapıyorlar. Peki, villa tipi bir prefabrik ev yaptırmanın maliyeti ne kadar? İşte tüm merak edilenler..

Florya Atatürk Ormanı'ndaki villa tipi lojmanlar halka açılıyor!

Florya Atatürk Ormanı'ndaki villa tipi lojmanlar, halka açılıyor. Ekrem İmamoğlu'nun 'Sırf bu lojmanın senelik masrafıyla 2 tane yurt yaparız' dediği başkanlık konutu ve villalar, İBB İstanbul Planlama Ajansı Florya Kampüsü olarak kullanılacak.

Kovid-19'la villa tipi otellere talep arttı!

Kovid-19 salgınıyla birlikte tatil yapmak isteyen vatandaşların tercihleri villa tipi otellerden yana oldu...

Şehirlerimiz akıllı şehirlere dönüştürülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya'da düzenlenen 2023'e Doğru Türkiyede Çevre ve Şehirciliğin Geleceği İstişare Toplantısı'nın sonuç bildirgesini açıkladı. 

Resort Zigana Hotel'in Yapı Kayıt Belgesi alındı!

Resort Zigana Hotel bünyesine dahil olan 65 adet villa tipi apart ünitelerinin gerektiğinde ayrı ayrı satışına imkan sağlamak amacıyla bağımsız tapulu villalara dönüştürülmesi ve ayrı ayrı tapularının alınması için imar barışı kapsamında gerekli müraacatlar yapılarak Yapı Kayıt Belgesi alındı...

‘Levent Çarşı’da konutlar ofis olmasın’ itirazına ret!

Türkiye’nin ilk toplu konut projelerinden biri olarak hayata geçirilen ve kentsel sit olarak tescil edilen Levent'te villa tipi evlerinin işyeri olarak kullanılmasına izin veren imar planı iptal edildi.

Araplar gayrimenkulde rotayı Türkiye’ye çevirdi!

TÜRAP ve TurabExpo tarafından İstanbul’da düzenlenecek Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı ile Arap ülkesinden gelen bin 500 yatırımcı Türkiyede'ki konut üreticileriyle buluşacak.

Batmanlı köylüler için villa evler inşa ediliyor!

Batman Merkez ilçesi Çayüstü köyünde Ilısu Barajı altında kalacak olan mağaralarda yaşayan vatandaşların mağdur olmaması için villa tipi evler inşa ediliyor. 

Silopi'deki terör mağdurları villalara taşınacak!

Şırnak'ın Silopi ilçesinde terör örgütünün tuzakladığı patlayıcılar yüzünden yıkılan binaların yerine hızla yenileri inşa ediliyor. Bölge mimarisine uygun, iki katlı villa tipi olarak inşa edilen konutlar tamamlanma aşamasına geldi. 

Şırnak İdil'e villa tipi 340 konut yapılacak!

İnşa ve ihya çalışmaları kapsamında, Şırnak'ın İdil ilçesinde villa tipi 340 konut yapılacak. Konutların, kısa sürede teslim edilmesi planlanıyor.

Araplar Didim'den 500'e yakın villa aldı!

Tarihi zenginliği, doğal güzellikleri, iklim yapısı ve cazip konut fiyatlarıyla yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken Didim, İngilizlerden sonra Arapların da tercihi oldu. Körfez menşeli yatırımcılar, ilçede son 6 ayda 500'e yakın villa tipi konut aldı.

Şehirlere villa tipi Aile Sağlı Merkezi inşa edilecek!

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Başbakanlığın onayı ile Maliye Bakanlığı'nın ek bütçe verdiği Güçlendirilmiş Aile Sağlığı Merkezleri'nin dünyanın gelişmiş ülkelerinde olduğu gibi mahallelerin içinde bir köşeye kurulacağını söyledi.

Afyonkarahisar Tazlar Köyü Muhtarlık Binası villa tipinde yapıldı!

Afyonkarahisar'da Tazlar Köyü'ne ait muhtarlık binası 3 katlı villa tarzı yapılan muhtarlık binası görenleri şaşırtıyor. Sinanpaşa İlçesi'ne bağlı Tazlar Köyü'ndeki villa tipi muhtarlık binası, görenlerin ilgisini çekiyor.

türkiyede villa tipi sosyal tesis Haberi

türkiyede villa tipi sosyal tesis




Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının ortaklaşa yürüttüğü proje ile Türkiye genelinde 43 sosyal tesis inşa edilecek.

 Sevgi Evleri, Korumalı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezleri, Bakım ve Sosyal Rehabilitasyon Merkezleri, Engelsiz Yaşam Merkezleri, ortalama 10 çocuğun yaşayabileceği, mutfak, salon gibi sosyal alanların da bulunduğu evlerden oluşacak.

Kayseri de Sevgi Evi; İzmir, Adana, Denizli, Elazığ, İstanbul, Trabzon da 6 adet Bakım ve Sosyal Rehabilitasyon Merkezi; Ankara Sincan, Kocaeli, Konya da 3 adet Korumalı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi inşa edilecek. Adıyaman, Afyon, Muğla Fethiye de 6 adet Engelsiz Yaşam Merkezi yapılacak.

Adana, Ankara Polatlı, Antalya, Balıkesir, İzmir Basın Sitesi, İzmir Bornova, Kırklareli Kofçaz, Nevşehir Avanos, Tekirdağ Malkara, Yozgat Sorgun, Zonguldak Devrek de 11 adet Huzur evi yatırımı gerçekleştirilecek.



Uşak, Denizli Babadağ da...