13 / 05 / 2024

Türkiyedeki dönüşüm

Türkiyedeki dönüşüm

Yaklaşık 20 yılda 500 milyar dolarlık kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirmeyi hedefleyen Türkiye'nin uluslararası yatırımcılara cazip fırsatlar sunduğu belirtildi.

Vizyon 2000 Metal Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon 2000 Metal Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 950 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Koçhan tarafından kuruldu.

Hilmi Türkmen'den kentsel dönüşüm tepkisi!

Önceki gün Üsküdar'da gerçekleşen kentsel dönüşüm programına katılan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu. 

Ali Kılıç: Türkiye dönüşümü Maltepe'den öğrenecek!

Maltepe'nin 3 mahallesinde örnek bir kentsel dönüşüm projesine imza atacak olan Başkan Ali Kılıç kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalar yaptı.

Kocaeli'de dönüşüm istemeyen 196 mahalle sakini dava açtı!

‘Riskli alan’ ilan edilen ve Kentsel Dönüşüm izni çıkarılan Veliahmet ve Hacıhızır Mahallelerinde yaşayan vatandaşlar bu kararın iptali için İdare Mahkemesi’ne dava açtı. Kentsel dönüşüm istemeyen 196 mahalle sakini avukata vekalet verdi.

Akkayalar Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkayalar Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Elim Kaya tarafından kuruldu. 

Şaika Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şaika Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Göksel tarafından kuruldu. 

Yıldırım 152 Evler ve Beyazıt'ta dönüşüm başlıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına son sürat devam eden Yıldırım Belediyesi 152 Evler ve Beyazıt mahallelerinde de dönüşüm başlatıyor.

Mehmet Tevfik Göksu Esenler'deki dönüşüm projelerini anlattı!

"Uluslararası Sosyal İçerme Zirvesi"nde konuşan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, "Kentsel Dönüşüm ve Sosyal Entegrasyon" konusunda, Esenler'de yürütülen dönüşüm projeleri bağlamında bilgi ve tecrübelerini paylaştı.

Adnan Polat: Kentsel dönüşümün kitabını yazabiliriz!

POLAT Holding’in 12 yıldır üzerinde çalıştığı kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’da satışlar başladı.Polat, “Türkiye’de özel sektörü tarafından yapılan en büyük kentsel dönüşüm projesini gerçekleştiriyoruz. " dedi.

Van Erciş'te dönüşüm için hak sahipleriyle görüşmeler başladı!

Van Erciş İlçesi, Bayazıt, Kışla, Latifiye, Camikebir, Alkanat, Vanyolu ve Salihiye Mahalleleleri sınırları içerisinde kalan yaklaşık 110 hektarlık alanda Çevre ve Şehirlik Bakanlığı tarafından yürütülen dönüşüm projesi kapsamında uzlaşmaya esas muvafakat

Trabzon Beşikdüzü'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu'nun uzun zamandır üzerinde çalıştığı "Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" Bakanlar Kurulu'nda onaylandı.

Trabzon Beşikdüzü'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu'nun uzun zamandır üzerinde çalıştığı "Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" Bakanlar Kurulu'nda onaylandı.

Kentsel dönüşüm, emlakçılığı gayrimenkul danışmanlığına dönüştürülecek!

Coldwell Banker Türkiye'nin Platin sponsorluğunu üstlendiği “2. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi”, “Kentsel Dönüşümde Yeni Dönem Yeni Hedefler” başlığı altında İstanbul'da gerçekleştirildi.

Türkiyedeki dönüşüm Haberi

Türkiyedeki dönüşüm

"Uluslararası Yatırım Zirvesi"nde "Gayrimenkul Yatırım Fırsatları" başlıklı özel oturumda konuşan Zorlu Gayrimenkul Grup Başkanı Mesut Pektaş,Türkiye'nin en dinamik sektörü gayrimenkulde uluslararası yatırımcıları cazip fırsatların beklediğine dikkat çekti. Pektaş, Körfez yatırım fonlarının önde gelen temsilcilerine, yerel ortaklarla işbirlikleri kurarak yatırım yapmayı tavsiye etti. 


CİDDİ KÂR EDİP SATTIK 


Abraaj Grup Türkiye ve Orta Asya Başkanı Selçuk Yorgancıoğlu'da konuşmasında, Abraaj Grup olarak Türkiye gayrimenkul piyasasına yaptıkları yatırımların geri dönüşünü kısa sürede aldıklarını vurguladı. Yorgancıoğlu, "Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde toplam 10 proje gerçekleştirdik ve bunların 5 tanesini ciddi kâr ederek sattık" şeklinde...