30 / 04 / 2024

türkiyedeki Engelli Yatılı Bakım Merkezi

türkiyedeki Engelli Yatılı Bakım Merkezi

Türkiye’nin en büyük engelli yatılı bakım merkezi Bursa’nın İnegöl ilçesinde açılıyor. Törün, toplam 6 bin metrekare kapalı alana sahip İnegöl Mimar Sinan Yatılı Engelli Bakım Merkezi’nin alanında Türkiye’nin en büyüğü olacağını belirti.

Güney Florida'daki cazip lokasyonlar Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group, Güney Florida'daki cazip lokasyonların Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdiğini kaydetti.

Vedat Mungan kimdir? Hangi bankalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi alanda görev alıyor?

Vedat Mungan kaç yılında doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi alanlarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda ne iş yapıyor? İşte Vedat Mungan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Yağmur Yatçılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Yatçılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Türkeri ve Sıddık Bağatur ortaklığında kuruldu.

DAP Yapı ‘yılın tüketici markası’ ödülünü aldı!

Yeni konut yatırımlarını hız kesmeden sürdüren DAP Yapı, gayrimenkul sektöründe bu senenin ‘tüketici markası’ ödülünü aldı.

Erler Yatçılık Mimarlık Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erler Yatçılık Mimarlık Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Erler tarafından kuruldu.

Otelcilik devleri Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor!

Dünyadaki otelcilik devleri Türkiye'deki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Turizm sezonu yeni otel açılış haberleriyle start aldı. Kovid-19 salgınında da turizm yatırımları durmadı. Yeni marka ve tesisler hizmete sunulurken, inşaatı devam eden projelerin sayısı da oldukça fazla...

Ag Yatçılık Turizm Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ag Yatçılık Turizm Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Gökhan Acar tarafından kuruldu.

Adil Karaismailoğlu: 2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti. 2021 yılı da bu yatırımların vatandaşımıza hizmet noktasında artarak devam edeceği bir yıl olacaktır inşallah." diye konuştu.

Venüs Dekorasyon Mimarlık Yatçılık Mobilya Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Dekorasyon Mimarlık Yatçılık Mobilya Sanayi Limited Şirketi bugün Kartal'da 12 bin TL sermaye bedeli ile Merve Kurtuluş, Murat Türkoğlu ve Özlem Demir ortaklığında kuruldu.

Ruhsar Pekcan: Türkiye’yi yatırımların merkezi haline getirmeliyiz!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, koronavirüs salgınının uluslararası yatırımların dünyadaki dağılımını derinden etkileyeceğini belirterek, "Fırsatları iyi değerlendirip, Türkiye’yi yatırımların merkezi haline getirmeliyiz." dedi.

Türkiye Finans Katılım Bankası kira sertifikası ihraç büyüklüğü yüzde 97 arttı!

Türkiye Finans Katılım Bankası, 11 Şubat 2020 tarihinde KAP'a yaptığı yazılı açıklamada yatırım enstrümanlarından biri olan kira sertifikası ihraç büyüklüğünü yüzde 97 arttırdığını bildirdi...

Kemal Kılıçdaroğlu: OSB'lerde yatılı teknoloji liseleri kuracağız!

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Bütün organize sanayi bölgelerinde yatılı teknoloji liseleri kuracağız." dedi...

Yabancılar Türkiye'ye yatırım yapıyor!

Türkiye’de gelişen gayrimenkul piyasası, konut satışlarının çeşitli bölgelerde sürekliliğini devam ettirmesini sağlıyor. Türk vatandaşların yanı sıra yabancılar da Türkiye'ye yatırım yapıyor. Yatırımda en çok kamu projelerine olan yakınlığa dikkat ediliyor..

türkiyedeki Engelli Yatılı Bakım Merkezi Haberi

türkiyedeki Engelli Yatılı Bakım Merkezi

Türkiye’nin en büyük engelli yatılı bakım merkezi 5 milyonluk yatırımla Bursa’nın İnegöl ilçesinde açılıyor.

Özel Farabi Zihinsel ve Fiziksel Engelliler Hizmetleri Ltd. Şti. tarafından yaklaşık 5 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen Mimar Sinan Yatılı Engelli Bakım Merkezi’nde bakıma muhtaç 198 engelli kalacak. Bakım Merkezi, 19 Eylül 2015 saat 15.00’de törenle hizmete açılacak. Özel Farabi Zihinsel ve Fiziksel Engelliler Hizmetleri Ltd. Şti. Genel Müdürü Musa Törün, Bursa Fethiye’de 2011 yılında hizmete açtıkları 162 yatak kapasiteli ilk merkezin ardından ikinci bakım merkezi için çalışmalara başladıklarını ve bu yatırım için İnegöl’e karar verdiklerini kaydetti.

Toplam 6 bin metrekare kapalı alana sahip İnegöl Mimar Sinan Yatılı Engelli Bakım Merkezi’nin alanında Türkiye’nin en büyüğü olacağını belirten Törün, “Ekonomik koşullar ve fiziki yetersizlikler nedeniyle engelliler günlük hayatta...