01 / 05 / 2024

türkiyedeki halter salonları

türkiyedeki halter salonları

Halter Federasyonu, yeniden yapılanma çerçevesinde bünyesine bir yeni tesisi daha kazandırdı. Sincan Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü'ne ait spor salonu, Halter Federasyonu tarafından yenilenerek hizmete açıldı

İktisadi Bağımsızlık Müzesi kapılarını açtı!

İş Bankası’nın Ankara'daki tarihi binası Türkiye İş Bankası İktisadi Bağımsızlık Müzesi olarak hizmete açıldı. Müzede orijinal olarak korunan tarihi alanlar, sanat galerisi ve sergi salonları bulunuyor.

Hidayet Türkoğlu Kaşıbeyaz'a ortak oldu!

Kaşıbeyaz Grubu restoran yatırımlarına devam ederken bir yandan da spor salonları açıyor. Şirketin spor salonu yatırımlarındaki ortağı ise milli basketbolcu ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hidayet Türkoğlu oldu.

Hasan İpek: Jatomi’nin salonlarına talibiz!

Türkiye’de spor aletleri pazarının önde gelen oyuncularından Ağrılı işadamı Hasan İpek, Türkiye’den bir gecede kaçan Jatomi ile temaslara başladığını söyledi. İpek, “Jatomi’nin salonlarına talibiz." dedi.

Jatomi Fitness iflas etti! Tüm salonlarını kapattı!

İstanbul'da oldukça popüler olan spor salonlarından Jatomi Fitness, çalışanlarına iflas ettiğini duyurarak, dün akşam bir saat içinde tüm salonlarını kapattı.

Bağcılar'daki okullara yeni spor salonları inşa ediliyor!

200 bine yakın öğrencinin eğitim gördüğü Bağcılar’da okullar yeni spor salonlarına kavuşuyor. Dış cephe yalıtımı tamamlanan ve güvenlik kameralarıyla donatılan okulların bahçelerine kapalı spor salonları inşa ediliyor.

Limak İnşaat, TÜRGEV'e okul mu tahsis etti?

TÜRGEV'le Milli Eğitim Bakanlığı'nın çalışmanın tüm maliyetinin bakanlığa yüklendiği, bazı okul, öğrenci pansiyonu, konferans salonu ve spor salonlarının da Limak inşaat tarafından bakanlığa tahsis edildiği ortaya çıktı.

Mehmet Türe, Anamur'da inşa edilen projeleri inceledi!

Mehmet Türe, Kalınören Mahallesi'nde yapımına başlanan ve Anamur´a kazandırılacak olan Düğün ve Toplantı Salonları, Spor Kompleksi ve Cemevi ve Kültür Merkezi ve 19 Mayıs Caddesi´nde dere ıslahı Çalışmalarını Gezdi

Türkiye'de binaların yüzde 67'sinde malzeme eksikliği var!

Deprem Uzmanı Yoshinori Moriwaki, Türkiye'de banyo, tuvalet ve mutfak yapılarının zayıf olduğunu belirterek, bu nedenle deprem anında yatak odası ve salonların tercih edilmesi gerektiğini söyledi.

Stella Mobilya'nın rahat ve şık detayları salonlarınızda!

Şüphesiz evlerimizde uyanık olduğumuz saatler göz önüne alındığında en uzun vakit geçirdiğimiz odalar salonlarımız. Stella Mobilya birkaç ufak detayla salonlarınızı hem farklılaştırıyor, hem fonksiyonlarınızı arttıyor!

Türkiye’de düzgün fuar alanı yok, fırsatlar kaçıyor!

ZOW Fuarcılık Türkiye Müdürü Aykut Engin, fuar alanlarının yetersiz olduğunu vurgulayarak, “Yurtdışında salonlar insanın ticaret odası gibi, kiralar çok cüzi. Türkiye’de öyle değil." dedi.

Ant Yapı, Türkiyedeki ilk ofis projesini de satışa çıkardı!

Yurtiçi ve yurtdışında birçok projeye imza atan Ant Yapı, yeni projelerini hayata geçirmek için tüm hızıyla çalışıyor. Şirket, Türkiye'deki ilk ofis projesini de satışa çıkardı.

Tivibu evleri sinema salonlarına dönüştürüyor!

TTNET'in internet TV platformu Tivibu, 12 yeni HD sinema kanalıyla televizyonları sinema salonlarına dönüştürüyor. Toplam 24 sinema kanalıyla izleyicilere sunulan Sinetivi servisi 7 gün 24 saat kullanılıyor.

Allready Monumento Kartal'da şube açtı!

Gayrimenkul geliştirme, ofis dizaynı, mimari proje, inşaat ve iç dekorasyon hizmetleri alanlarında faaliyet gösteren Allready, toplantı ve eğitim salonları ile hazır ofisleriyle şirketlerin her türlü ihtiyaca cevap vermeyi hedefliyor.

türkiyedeki halter salonları Haberi

türkiyedeki halter salonları

Halter Federasyonu, yeniden yapılanma çerçevesinde bünyesine bir yeni tesisi daha kazandırdı.


Halter Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Sincan Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü'ne ait spor salonu, federasyon tarafından yenilenerek hizmete açıldı. Halter malzemeleri  federasyonca karşılanan yeni salonda, 8 adet çalışma pisti bulunuyor.


Salonun açılışında konuşan Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar, federasyon olarak altyapıya büyük önem verdiklerini belirtti.


Taşpınar, gençlerin geleceğin şampiyonluğuna aday olduğunu vurgulayarak, "Tesislerimizi gözden geçiriyoruz ve yeni tesisleri branşımıza kazandırmaya devam ediyoruz. Bu doğrultuda Sincan'daki çok küçük salonda sporcularımız zor şartlarda antrenman yapıyordu. Ancak şimdi daha rahat ve geniş bir salonda çalışacaklar. Geleceğin şampiyonlara artık bu salonlardan yetişecek" ifadelerini...