06 / 05 / 2024

türkiyedeki havaalanları

türkiyedeki havaalanları

DHMİ Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, Ordu-Giresun ve Hakkâri Yüksekova'nın açılmasıyla havalimanı sayısının 55'e yükseleceğini belirterek, "Rize-Artvin ile Karaman, Yozgat, Edirne ve Antalya'nın batısına da havalimanı yapılması düşünülüyor" dedi

Almanya Havalimanına Türk işçi alınacak! Saatte en az 275 TL kazanmak isteyenler hemen başvursun!

Almanya’da havaalanlarındaki çalışan eksikliği sebebiyle, yaşanan kaosu önlemek amacıyla için Türk işçi arayışına gidilmesi ülkedeki sıcaklığını koruyor. Yetkililer, halen bazı havalimanlarının Türk işçi beklediği kaydedildi. 

Yurt dışında çalışmak isteyenlere büyük müjde geldi! Almanya bir sektörde daha Türk işçi alacak! İşte o tarih!

Avrupa'daki havaalanlarında yaşanan kaos sonrası Almanya'nın gözü Türkiye'deki kalifiye işçilere çevrildi. Konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Alman hükümeti, Türklerin gelmesi için teşvik edici yeni uygulamaları tartışırken, Almanya yeni bir meslek dalı için de düğmeye bastı. İşte detay

İş arayanlara müjde! Almanya, havaalanlarında çalışacak Türk personel alacak! 

Almanya'da hükümet, havaalanlarında yer hizmetlerinde çalışmak amacıyla başta Türkiye olacak şekilde yurt dışından yapılacak personel alımıyla ilgili detayları duyurdu. İşte Almanya havaalanı personel alımına ilişkin tüm detaylar...

Almanya "acil olarak" duyurdu! Binlerce Türk çalışan alınacak! İşte başvuru şartları

Almanya salgın sonrası havaalanlarında yaşanan yoğunluktan dolayı 3 bin Türk işçi alacağını açıkladı. İşte başvuru şartları...

Kamu-özel ortaklığı proje stoku 115 milyar doları aştı!

Türkiye'nin hızlandırdığı kamu özel ortaklığı (KOİ) modeliyle yatırımlarda toplam proje stokunun sözleşme büyüklüğü 115.4 milyar dolara ulaştı. Yatırım türlerinde havaalanları en büyük payı aldı.

Gratis havaalanları ve tren garlarına şube açacak!

Gratis’in CEO’su Bahadır Özbek, farklı lokasyonlarda olacaklarını söyleyerek, “Tren garları, havaalanları kısaca tüketiciye dokunduğumuz her noktaya gideceğiz” dedi.

Temel Kotil: Büyük havaalanları yapın!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, Avrupa ülkelerine “büyük havaalanları yapmaları” çağrısında bulundu. Kotil, "Eğer büyük havaalanlarınız yoksa şirketleriniz para kazanamaz ve pazar payı kaybeder" dedi.

3.havalimanı alanına 3 akaryakıt deposu kurulacak!

CMLKK Havaalanları İnşaatı Adi Ortaklığı (Cengiz - Mapa - Limak - Kolin - Kalyon Konsorsiyumu) tarafından, İstanbul Arnavutköy'e yapılacak olan 3.havalimanı projesi alanında geçici akaryakıt depolama tesisi kurulacak.

Havaalanları Türkiye nüfusunun iki katını ağırladı!

Havaalanları Türkiye nüfusunun iki katını ağırladı. Türkiye'deki ulusal ve uluslararası havaalanlarından 10 ayda 144 milyon yolcu faydalandı.Bu dönemde 67 milyon 779 bin yolcu, İstanbul'daki havaalanlarını kullandı.

Ant Yapı, Türkiyedeki ilk ofis projesini de satışa çıkardı!

Yurtiçi ve yurtdışında birçok projeye imza atan Ant Yapı, yeni projelerini hayata geçirmek için tüm hızıyla çalışıyor. Şirket, Türkiye'deki ilk ofis projesini de satışa çıkardı.

Dünyanın en fütürist havaalanı gelecek ay açılıyor!

Çin’in Shenzhen Bao Uluslararası Havaalanı, gelecek ay yeni terminalini hizmete sokacak. Beş yıl süren inşaatın ardından hizmete girecek olan 3 nolu Terminal, fütürist görünümüyle alışık olduğumuz havaalanlarından son derece farklı...

Hindistan 1 trilyon dolar altyapı yatırımı için Türk İnşaatçıları bekliyor!

Hindistan Cumhurbaşkanı Pranab Mukherjee, ülkesinin gelecek 5 yılda özellikle şehirleşme, otoyollar, demiryolları, barajlar, havaalanları gibi sahalarda 1 trilyon dolarlık altyapı yatırımı için Türk şirketlerini Hindistan'a davet ettiğini belirtti.

Autogrill, Türkiye’de 13 restoran açacak!

İtalya merkezli dünyaca ünlü yiyecek zinciri Autogrill, Türkiye’ye geliyor. Havaalanları ve otoyollar üzerinde açtığı restoranlarla bilinen Autogrill’in, Türkiye’de 10 yıl içinde restoran sayısını 13’e ulaştıracağı bildiriliyor

türkiyedeki havaalanları Haberi

türkiyedeki havaalanları


Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, Ordu-Giresun ve Hakkâri Yüksekova'nın açılmasıyla havalimanı sayısının 55'e yükseleceğini belirterek, "Rize-Artvin ile Karaman, Yozgat, Edirne ve Antalya'nın batısına da havalimanı yapılması düşünülüyor. Bunların da hizmete girmesiyle 'her 100 kilometrede bir havalimanı' hedefine ulaşılacak" dedi.

Yıldırım, Türkiye'de mevcut havalimanı sayısının 53 olduğunu, bu ay Ordu-Giresun ve Hakkâri Yüksekova havalimanlarının hizmete girmesiyle bu sayının 55'e yükseleceğini bildirdi.

Halkın havayolunu sevdiğine dikkati çeken Yıldırım, ülkenin her bölgesinden havalimanı talebi geldiğini kaydetti. Mevcut havalimanları yönetiminden ise geliştirme yönünde talep aldıklarını ifade eden Yıldırım, "Elimizden geldiği kadar bunlara cevap vermeye çalışıyoruz. Çünkü bütün havalimanları para kazanmıyor. Biz onu öncelemiyoruz, önceliğimiz vatandaşımızın konforlu, güvenli ve hızlı bir şekilde ulaşım imkânına kavuşması" diye konuştu.

Genel Müdür Yıldırım, yeni havalimanı...