02 / 05 / 2024

türkiyedeki konutlar kaliteli mi

türkiyedeki konutlar kaliteli mi

Franke’nin Türkiye CEO’su aynı zamanda da Güneydoğu Avrupa, Kuzey Afrika, Kafkasya ve Orta Doğu Bölgesi Genel Direktörü Özgen Özkan, "Markalı konut pazarının gelişmesi Türkiye’deki konut kalitesini de yaşam kalitesini de artırıyor. "dedi.

AVM'de depremzede yakınları tarafından yakalanmıştı! Emlakbank Konutları müteahhidinin ifadesi ortaya çıktı!

Başkent Ankara’daki bir alışveriş merkezinde depremzede kadınlar tarafından yakalanıp polise teslim edilen ve sonrasında da tutuklanan Emlakbank Konutları müteahhidinin Mehmet Özat’ın ifadesi ortaya çıktı.

Doğalgazda yeni dönem, tüm daireler yaptırmak zorunda!

Yürürlüğe giren karar ile bütün konutların kapısına kadar doğal gaz hattı gelmek zorunda. Bu yönetmeliğe uymayan müteahhit firmalara izin yok. İşte detaylar..

Asmalı Bahçe Şehir'deki tüm konutlar sahiplerine teslim edildi!

Hayata geçirdiği bahçeli ev projeleriyle dikkat çeken, Dekar Yapı ve Demiröz Grup tarafından inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir projesindeki tüm etaplar sahiplerine teslim edildi.

Ruslar konut alımı için Türkiye’ye yöneliyor!

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırması Türkiye'de yabancıya konut satışını da etkiledi. Peki Ruslar ne tür konutları tercih ediyor? Konut satış rakamları ne oldu? İşte merak edilen detaylar...

Mersin Silifke’de sosyal konutlar hak sahiplerine teslim edildi!

Silifke'de yapımı tamamlanan sosyal konutların teslimi için tören düzenlendi. Düzenlenen törende konutların sahiplerine anahtar teslimi yapıldı.

ABD, Avrupa ve Asya'dan Türk konutlarına gelen talep artıyor!

Yabancı yatırımcıların Türkiye'ye olan ilgisi giderek artıyor! Ocak-Eylül döneminde yabancılara  toplamda 37 bin 479 konut satılıyor. 

Isı yalıtımı konutların değerini artırıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen ısı yalıtımı konutların değerini de artırıyor...

Türkiye konutların yüzde 35'i çürüme tehlikesi altında!

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) 2020 yılına ilişkin Gelir ve Yaşam Koşulları Araştırması'nın sonuçlarına göre; Türkiye'de bulunan konutların yüzde 35'i çürüme tehlikesiyle karşı karşıya. 

Türklerin yaşam şartlarına uygun konutlar yok satıyor!

İnşaat sektöründe 29 yıldır faaliyet gösteren Ataseven Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fuat Ataseven, Türk ekonomisine uygun konut ürettiklerini söyleyerek, ellerindeki tüm konutlarının satıldığını dile getirdi. 

Yalıtımlı binalar faturalar işe başa çıkıyor!

Pandemi sebebiyle tüketicilerin konutlarında daha çok vakit geçirmesi faturalara da olumsuz olarak yansırken, doğal gaz fiyatlarına gelen zamlarla beraber faturaların miktarını olumsuz etkilememesi için yeni çareler düşünülüyor.

10 soruda DASK tüm detaylarıyla!

Bütün konutları ödenebilir primler karşılığında depreme karşı sigorta güvencesi altına almak için kurulan Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), her geçen gün güçlenerek vatandaşın umudu oluyor. DASK’ın hedefi, adım adım Türkiye’deki tüm binalara sigorta yapılması. 

Isı yalıtımı konutların değerini artırıyor!

Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği (VERİMDER) İcra Kurulu Başkanı Emre Alkin, ısı yalıtımının tüketicilere özellikle konut satışlarında büyük avantaj sağladığını dile getirerek "Binaların uzun ömürlü olmasını sağlayan ısı yalıtımı, kısa vadede konutun satış değerini de artırıyor." diye konuştu.

TOKİ'den Muğla'da doğayla iç içe bir yerleşim!

Muğla Menteşe'de 200 dönümlük alan üzerine kurulan Emirbeyazıt Toplu Konutları, sakinlerine konforlu ve kaliteli bir yaşam sunuyor...

türkiyedeki konutlar kaliteli mi Haberi

türkiyedeki konutlar kaliteli mi

Toplumlarda şiddete meyil arttıkça, kamusal alanlarda, kırılmayan-paslanmayan ürünlere ihtiyaç baş gösterdi. Artık dünyada trend ‘anti-vandalist’ ürünler. Franke’nin odağında da bu ürünler var. Avrupa'da milyar eurolara ulaşan anti-vandalist ürün pazarı Türkiye'de henüz çok küçük. İlk müşterilerden biri ise Vodafone Arena.


Yüzde 1’de olsa, binde 1 de olsa her toplumda şiddet eğilimli, kamu malını kırıp dökmeye meyilli bir kesim var. Devletler, hükümetler bu sorunu eğitimle çözmeye çalışıyor. Şirketler ise inovatif mataryallerle vandalizme olanak sağlamayacak ürürler geliştiriyor. Ankastre, mutfak, banyo üreticisi Franke’nin bu yılki odağında da anti-vandalist (şiddete karşı) ürünler var. Franke’nin Türkiye CEO’su aynı zamanda da Güneydoğu Avrupa, Kuzey Afrika, Kafkasya ve Orta Doğu Bölgesi Genel Direktörü Özgen Özkan, dünyada anti – vandalist pazarın hızla büyüdüğünü, Almanya gibi gelişmiş ülkelerde pazarın milyar...