03 / 05 / 2024

Türkiyedeki organize sanayi bölgesi sayısı

Türkiyedeki organize sanayi bölgesi sayısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada ülkedeki organize sanayi bölgesi sayısının 320'ye ulaştığını söyledi.

TOBB, Filistin'de organize sanayi bölgesi kuracak!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Filistin'de organize sanayi bölgesi kurmasına izin verildi. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Türkiye'deki organize sanayi bölgesi sayısı 320'ye ulaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada ülkedeki organize sanayi bölgesi sayısının 320'ye ulaştığını söyledi.

Van Tekstil ve Hazır Giyim Organize Sanayi Bölgesi'nin altyapı ihalesi tamam!

Van'da tekstil yatırımı yapmak amacıyla yer talebinde bulunan firmaların ihtiyacına yanıt verilmesi amacıyla hayata geçirilen "Tekstil ve Hazır Giyim Organize Sanayi Bölgesi" projesinin altyapı ihalesi gerçekleştirildi.

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi cazibe merkezi olacak! 

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, "Bölgenin değerini daha da artırmak, yerli ve yabancı yatırımcıların daha fazla ilgisini çekmek için önemli projeler yürütüyoruz" dedi. 

Erzin Organize Sanayi Bölgesi'nin temeli atıldı!

Hatay’ın Erzin ilçesinde bin 750 dönümü kapsayan Organize Sanayi Bölgesi’nin temeli düzenlenen tören ile atıldı. 

Bab 1. Organize Sanayi Bölgesi'nin temeli atıldı!

Türkiye tarafından DEAŞ'tan temizlenen Bab ilçesinde kurulacak organize sanayi bölgesi için ilk adım atıldı...

Adana’ya gıda ve su ürünleri organize sanayi bölgesi müjdesi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Türkiye gündemi ve Adana ekonomisine yansımalarının değerlendirildiği televizyon programında kente gıda ve su ürünleri organize sanayi bölgesi kurulması için çalışma başlattıklarını müjdeledi.

TOKİ Karaman Organize Sanayi çalışanları kura sonucu 7 Aralık!

TOKİ Karaman Organize Sanayi çalışanları kura sonucu 7 Aralık henüz açıklanmadı. TOKİ Karaman Organize Sanayi çalışanları kura sonucu tam listesi açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Karaman Organize Sanayi 7 Aralık 2016 kura sonuçları listesi!

Karaman Organize Sanayi 7 Aralık 2016 kura sonuçları listesi henüz açıklanmadı. Karaman Organize Sanayi 7 Aralık 2016 yeni kura sonuçları listesi açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Karaman Organize Sanayi kura sonuçları tam listesi!

TOKİ Karaman Organize Sanayi kura sonuçları tam listesi henüz açıklanmadı. TOKİ Karaman Organize Sanayi kura sonuçları tam listesi 2016 açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Bursa Kayapa Islah Organize Sanayi Camii açıldı!

Kayapa Islah Organize Sanayi Camii; Bursa protokolünün yanı sıra bölge sanayicileri, ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Manisa Salihli Organize Sanayi Bölgesine doğalgaz geliyor!

Manisa’nın Salihli Organize Sanayi Bölgesine Bakanlar Kurulu kararıyla doğalgaz ulaştırılacak olması ilçede sevinçle karşılandı.

Türksa Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Türksa Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi, Şule Gayretli ve Abdulkadir Gayretli Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 29 Nisan'da Başakşehir, Organize Sanayi Mahallesi'nde kuruldu.

Türkiyedeki organize sanayi bölgesi sayısı Haberi

Türkiyedeki organize sanayi bölgesi sayısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Kabinesi 2 Yıllık Değerlendirme Toplantısı'nda önemli açıklamalar yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, planlı sanayileşme politikaları kapsamında geçen yıl 7 ayrı organize sanayi bölgesi projesini tamamladıklarını, bu yılın ilk yarısındaysa 6 organize sanayi bölgesine tüzel kişilik kazandırdıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi:

"Böylece ülkemizdeki organize sanayi bölgesi sayısı 320'ye ulaştı. Geçen yıl İstanbul, Balıkesir, İzmir, Bursa, Mardin, Çanakkale, Trabzon, Adana ve Ankara'da ilan ettiğimiz 12 yeni endüstri bölgesinde özel sektörümüz yaklaşık 8,5 milyar dolarlık yatırım planlıyor. Bu yılın ilk yarısındaysa Konya Teknoloji ve Toros Özel Endüstri Bölgeleri'ni ilan ettik. Ülkemizin uzun dönemli petrokimya ihtiyaçları için stratejik öneme sahip Ceyhan, Filyos ve Karapınar endüstri bölgelerinde, inşallah yılın...