05 / 05 / 2024

türkiyedeki otellerin dekorasyonu

türkiyedeki otellerin dekorasyonu

Dünyanın en çok ilgi çeken 10 destinasyonundan birisi olarak gösterilen İran, otel dekorasyonu ve ekipmanları konusunda Türkiye’deki otelleri örnek alıyor.

Cumhuriyet'in 100. yılına özel başlatılan indirim furyasına otellerde dahil oldu! TÜROB resmen açıkladı, indirim geliyor

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Müberra Eresin, otellerin Cumhuriyet'in 100. yılında enflasyonla mücadele kampanyası kapsamında indirime gideceğini ilan etti.

Koronavirüs sonrası otellerin ve tatil köylerinin mimari açıdan değişimi!

Ödüllü projeleri ile ulusal ve uluslararası çapta başarılar hayata geçiren Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, Covid-19 pandemisinin ardından turizm sektöründe otellerin ve tatil köylerinin mimari açıdan ne tür değişiklikler yapması gerektiğinden bahsetti.

Emre Aydın Ömerli'deki lüks villasının kapılarını açtı!

Ünlü sanatçı Emre Aydın, mimar eşi Eda Köksal ile yaşadığı evin kapılarını açtı. Ömerli'deki lüks villanın dekorasyonu Eda Köksal'a ait.

Beymen Club, Adana 01 Burda AVM'de mağaza açtı!

Türkiye genelindeki 54. mağazasını Adana 01 Burda AVM'de açan Beymen Club, yeni mağazasının modern dekorasyonu ile dikkat çekiyor...

Size enerji verecek ev dekorasyonu: Bohem!

Özgür ve renkli dekorasyon tarzlarından hoşlananlar evlerini bohem tarzda dekore ederek yaratıcı bir ev dekorasyonu oluşturuyorlar.  Antikalar, renkli örgüler, desenli kilimler... Birbirine zıt ama bir o kadar da uyumlu bohem tarzı ev dekorasyonunun püf noktalarını sizler için derledik...

Serdar Bilgili Miami'deki otellerini rezidansa dönüştürecek!

Serdar Bilgili, Miami'de otel satın almıştı. Bilgili bu otellerin parsellerini birleştirip, imar değişikliğine gitmeyi planlıyor. 

Dekorasyon için anlaştığım kişi dolandırıcıymış bende suçlanabilir miyim? 

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Villa dekorasyonu için biriyle anlaştım.50 bin TL'lik gerekli malzemeleri almaya birlikte gittik. Kendisi parayı alıp 1000 TL kapora bırakıp gitti. Kişi dolandırıcı çıktı.Şimdi benim hakkımda dava açıldı. Burada ben suçlanabilir miyim?' sorusunu yanıtladı.

Küçük otellerin 1000 metrekare isyanı!

Bakanlığın, imar barışında otel, hastane, AVM, fabrika gibi ticari kuruluşların isteği üzerine yaptığı yapı kayıt belgesi hesap değişikliği küçük otellerin sevincini yarım bıraktı...

Kate Moss evini Türkiye'den döşedi!

İngiliz model Kate Moss, evinin dekorasyonu için Türkiye'yi tercih etti. Bodrum'da detoks kampına giren model İngiltere'deki yeni evi için Türk tasarımcılarından alışveriş yaptı.

Yoo İstanbul'un mobilyalarında Hotelya'yı tercih ediliyor!

Tüm iç dekorasyonu Philippe Starck tarafından yapılan lüks konut projesi Yoo İstanbul, konutlarında bulunan sabit mobilyalarında Hotelya'yı tercih etti.

Evinizdeki şıklık Hera Koltuk Takımı’yla yeniden tanımlanıyor!

Yaşamda her şey tercih ettiklerimizle şekillenir ve hayat bulur. Tıpkı ev dekorasyonu gibi… Tercih ettiğimiz her mobilya ve her detay evimizde bir etki bırakır

Türkiye son 10 yılda otellere 21 milyar dolar yatırdı!

Turizm Data Banak tarafından hazırlanan ''Türkiye Otel Yatırım Analizi''ne göre, Türkiye'de son 10 yılda yapılan otellerin toplam yatırım hacmi 21 milyar dolara ulaştı.

İşte Varlık Fonu’na devredilen otellerin ve restoranların listesi!

Türkiye Varlık Fonu’na (TVF) devredilen yaklaşık 2 milyon metrekare büyükle sahip taşınmazların arasında ünlü oteller ve restoranlar var. İşte, Varlık Fonu’na devredilen otellerin ve restoranların listesi..

türkiyedeki otellerin dekorasyonu Haberi

türkiyedeki otellerin dekorasyonu

2020 yılına kadar 20 milyon turist hedefiyle yol alan İran’da 30 yeni otel yatırımının gerçekleştirileceği, zincir otellerin İran’da yeni otel yatırımları yapmak için çalışmalar yaptıklarını bildirildi. Antalya’da düzenlenen Anfaş Hotel Equipment Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları Fuarı’nı ziyaret eden 50 kişilik İranlı otelci grubundan Pars Hotel Grubu’nun CEO’su Amir Aslanzadeh, “İran’da binin üzerinde 5 yıldızlı otel var. Bu fuar sayesinde Türkiye deki otel ekipmanları firmalarıyla tanışma fırsatı bulduk, Türk ekipman ve donanımları hem kaliteli hem de ucuz” dedi.

İran’da bulunmayan ürün çeşitliliğinin Anfaş Hotel Equipment Fuarı’nda yer aldığını vurgulayan Aslanzadeh, fuarda düzenlenen ve katılımcı firmalarla randevulu olarak görüşme imkanı sunan VIP Görüşme Programı’na dahil olarak tekstil, mobilya, mutfak malzemeleri, pergola sistemleri, temizlik makineleri ve dekorasyon ile ilgili 64 firmayla görüştüklerini...