30 / 04 / 2024

Türkiyedeki projeler

Türkiyedeki projeler

Seçim vaatleri ve yapısal reformlar teker teker yerine getirilirken bir diğer yandan da yaklaşık 140 milyar dolarlık 21 mega projenin tamamlanması için çalışmalar aralıksız sürüyor.

Türkiye'de devam eden 100 bin proje var!

ANBA Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni Mahmut Kılınç: "Türkiye, devam eden 100 bin adetlik projeleri ile adeta şantiyeler ülkesidir. Söz konusu yatırımların toplam bedeli 300 milyar dolar civarındadır" dedi.

Türk çiftçiler dikkat! Bu türler korumaya alındı, mutlaka haberiniz olsun

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen projeler çerçevesinde Kilis, Honamlı, Abaza, Kaçkar, Ankara, Halep ve Mahalli keçi ırkları koruma altına alındı. Çiftçilerin de bu duruma karşı bilgili olmasının fayda sağlayacağı belirtildi.

KİPTAŞ Arkatlı Evler projesi için ruhsat alınmadı iddiası!

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ'ın bugüne kadar Pendik'te hayata geçirdiği tüm projeler için kendilerinden ruhsat aldığını bildirerek, son proje proje için de herhangi bir başvuruda bulunmadığını belirtti.

Taksim'de tüm projeler iptal!

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, "Kurul Taksim’le ilgili tüm projeleri iptal edince, bizim Bakanlığın hazırladığı ve sizin de beğenmeyip karşı çıktığınız proje de iptal edildi. Artık o proje de geçerli değil ve yapma şansımız kalmadı." dedi...

Türkiye Varlık Fonu'nun finansman sağladığı projeler nelerdir?

Türkiye Varlık Fonu'nun finansman sağladığı projeler, gelir kaynaklarına ve bünyesindeki bazı kuruluşların zarar etme nedeni meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kentsel dönüşüm için 16 milyar TL'lik yatırım yapıldı!

2020 Merkezi Yönetim bütçe görüşmelerinde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “2019 yılı için kentsel dönüşüm ve sosyal konutlar dâhil olmak üzere tüm projeler için yaklaşık 16 milyarlık yatırım yaptık” dedi.

Ömer Bulut: Bu yıl projeler için 16 milyar TL'lik kaynak oluşturduk!

TOKİ Başkanı Bulut, "Bu yıl tüm projeler için 16 milyar liralık kaynak oluşturduk ve yılın ilk 5 ayında 5 milyar lira hak ediş ödemesi yaptık" dedi..

Tekirdağ Büyükşehir'den Türkiye Bina Deprem Yönetmenliği Eğitimi!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından Proje Kontrol Birimi personeline yönelik "Türkiye Bina Deprem Yönetmenliği" eğitimi verildi.

Projelerimiz dünya şehirleri takip edilerek yapıldı!

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada "Yaptığımız bütün projeler, dünyanın tüm şehirleri takip edilerek yapıldı." dedi.

Tüfekçioğlu Grup'tan yeni projeler geliyor!

Verra Suites Beykoz projesini satışa çıkaran Tüfekçioğlu Grup İstanbul'da yeni projeler inşa etmek için düğmeye bastı.

Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasındaki projeler!

Daha güçlü ekonomi için konutta başlatılan Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyası 31 Ekim'e kadar devam edecek.İşte Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasındaki projeler...

Mega projeler Türkiye'nin çehresini değiştirdi!

Mega projeler Türkiye'nin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Gayrimenkul yatırımcıları İzmir-İstanbul otoyolu ile Çanakkale Köprüsü'nün kesiştiği Balıkesir için sıraya girdi.

Tekirdağ Belediyesi'nde yatırımlar masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde Fen İşleri Dairesi, Etüt ve Projeler Dairesi ve Deprem ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlıklarının yatırım ve hizmetleri değerlendirildi. Toplantıda yatırımlar masaya yatırıldı.

Başakşehir'de modern şehirleşme devam edecek!

İstanbul’un marka ilçeleri arasında yerini alan Başakşehir, hali hazırda yürütülen projeler ile değerlenmeye devam ediyor. 

Türkiyedeki projeler Haberi

Türkiyedeki projeler

Hükümetin sözünü verdiği vaat ve reformlar teker teker yerine getirilirken diğer yandan da 21 mega projenin tamamlanması için süren aralıksız çalışmalarla Türkiye'nin üçü bir arada büyüme halmesi vücut bulmaya başladı. Bu kapsamda nükleer santraller, havaalanları, köprüler, otoyol projeleri ve milli savunma teknolojileri gibi yatırımlarından oluşan 140 milyar $'lık 21 mega projenin hayata geçirilmesi için kamu ve özel sektör tüm imkanlarını seferber ediyor.



SON 13 YILDA YATIRIM ATAĞI



AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker'in koordinasyonundaki çalışmada, yürütülen 21 projede gelinen son duruma işaret edildi. Son 13 yılda yapılan dev projelere dair, şu tespitler öne çıktı:



1- Sinop Nükleer Santrali: Tesisin 22 milyar dolara mal olması bekleniyor.