06 / 05 / 2024

türkiyedeki stadyumların maliyeti

türkiyedeki stadyumların maliyeti

Son dönemlerde stadyum inşaatlarını hızlandıran Türkiye 31 tesis için toplam1.9 milyar dolar harcadı. Ekonomist Tuğrul Akşar konuyla ilgili olarak "Statlar dolmuyorken büyük kapasiteli statların çok fazla bir anlamı yok. Bunlar biraz siyasi yatırımlar olarak yapılıyor" diye konuştu.

İstanbul'da yaşamanın maliyeti yüzde 81 artarak 55 bin TL'yi aştı!

İstanbul Planlama Ajansı tarafından yapılan araştırmaya göre mega kent İstanbul’da yaşamanın maliyeti geçen senenin aynı ayına göre yüzde 81 artış gösterdi. Mega kentte dört kişilik bir ailenin ortalama yaşam maliyeti 55 bin 321 Türk Lirası şekilde hesaplandı.

Kur Korumalı Mevduat'ın maliyeti 16 ayda 152 milyar TL'yi aştı! İşte o rakamlar...

Kur Korumalı Mevduat'ın maliyeti Mart 2022-Temmuz 2023 tarihleri arasında 152 milyar TL'yi aştı. İşte tüm ayrıntılarıyla Kur Korumalı Mevduat...

Para basım maliyetleri arttı mı? Madeni ve kağıt paranın maliyeti ne kadar? İşte detaylar!

Ekonomik krizle Türk lirasının değerinin düştüğünün, madeni ve kağıt paralarda da yeni çalışmalar başlatıldığı iddia edildi. İşte merak edilen detaylar!

İFM'deki Merkez Bankası binasının maliyeti belli oldu!

İstanbul Finans Merkezi projesinin tam ortasında bulunan 15 bin 960 metrekare büyüklükteki arazide konumlanacak Merkez Bankası binasının maliyeti 2 milyar 285 milyon Türk Lirası olarak açıklandı.

Hangi yapının maliyeti ne kadar 2021?

2021 yılı yapı yaklaşık birim maliyetleri belli oldu. Hangi yapının maliyeti ne kadar 2021? 100 metrekare ev ne kadara mal oluyor? İşte tüm merak edilenler...

Bakırköy İDO-Kirazlı Metro Hattı’nın maliyeti 2.4 milyarı aştı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yaptırılan, Bakırköy İDO-Kirazlı Metro Hattı’nın maliyeti bugünkü kurla 2 milyar 340 milyon TL'yi aştı...

İstanbul'da 2+1 eve taşınmanın maliyeti 1.122 TL!

Okulların tatil olmasıyla beraber başlayan taşınma telaşı, yaz ortasında iyice arttı. Bu sene taşınmanın maliyeti yüzde 15 zamlı. İstanbul’da 1+1 daireye çıkmanın maliyeti en az 844 TL, Ankara’da 836 TL, İzmir’de ise 816 TL'ye ulaştı...

Atakule GYO kar dağıtım politikasını genel kurula sunacak!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Kararı doğrultusunda; revize edilen Kar Dağıtım Politikası'nın ilk yapılacak Genel Kurul Toplantısı'nda pay sahiplerinin bilgisine sunacak.

Anadolu'daki konut satış artışı İstanbul ve Türkiye ortalamasını solladı!

Konut satışında rekor kırılırken, Anadolu'daki artış İstanbul'u ve Türkiye ortalamasını solladı. Bu tablo göçün hız kestiğinin ve gayrimenkulün tabana yayıldığının göstergesi oldu.

TOKİ'nin 50 projesinin tanıtım dosyalarının hazırlanması işi ihalesi bugün!

TOKİ tarafından yapılacak 50 adet projenin çevresel etki değerlendirmelerinin yapılarak proje tanıtım dosyalarının hazırlanması hizmet alım işi ihalesi bugün saat 11:30'da gerçekleşecek.

Devlet Konukevi'nde sadece mutfağın maliyeti 6.5 milyon TL!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın sessiz sedasız taşındığı yeni “Devlet Konukevi” merak uyandırmaya devam ediyor. AOÇ arazisi üzerine yapılan Saray’ın yanında 15 bin metrekare alan üzerine inşa edilen yapının maliyeti ise sırrını koruyor.

Türkiye, Avrupa’nın üretim üssü oldu!

Cushman & Wakefield hazırladığı son raporla ülkelerin üretimdeki çekiciliğini ortaya koydu. Buna göre Çin, artan işçilik ve işletme maliyetleri nedeniyle üretimdeki gücünü Malezya’ya kaptırdı; Türkiye, Avrupa’nın üretim üssü oldu.

Veysel Eroğlu: Burdur'un tüm sorunlarını çözeceğiz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof, Dr, Veysel Eroğlu, Burdur ziyareti kapsamında yaptığı açıklamada, Burdur ilinin tüm sorunlarını çözeceklerini ifade etti.

türkiyedeki stadyumların maliyeti Haberi

türkiyedeki stadyumların maliyeti

Türkiye, UEFA ve FIFA verilerine göre Avrupa ve dünyada son dönemlerde en çok stadyum yapılan ülkeler listesinde üst sıralarda bulunuyor.

Sözcü'den Yusuf Demir'in haberine göre, UEFA'nın 2019 başında açıkladığı “The European Club Footballing Landscape” başlıklı raporunda Türkiye son 10 senede hayata geçirdiği 26 büyük stadyum projesiyle, 27 proje geliştiren Polonya'dan sonra ikinci sırada bulunuyor. Türkiye büyüklük bakımından ise 750 bin seyirci kapasitesi ile Rusya ve Polonya'nın da önüne geçerek ilk sıraya yerleşti.

2002 – 2017 YILLAR ARASINDA YAPILAN BÜYÜK STADYUMLAR

Türkiye'nin son zamanlardaki stat yatırımları Fenerbahçe'yle başladı. Kulübün kendi imkanlarıyla hayata geçirdiği Şükrü Saraçoğlu Stadyumu 1999-2006 arası 7 senelik bir süreçte tamamlandı. Yine 1999 yılında inşasına İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu 2002'de tamamlandı. AKP iktidarının stadyum yatırımları 2007'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın memleketi...