18 / 05 / 2024

türkiyenin dünyaya tanıtıldığı etkinlikler nelerdir

türkiyenin dünyaya tanıtıldığı etkinlikler nelerdir

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de düzenlenen Asya Ülkeleri Kültürlerarası Diyalog Festivali'nde Türkiye de tanıtıldı. Etkinlik çerçevesinde, Türkiye’nin yanı sıra Azerbaycan, Kazakistan ve Rusya gibi ülkelerinin de tanıtımı yapıldı...

Bina Tamamlama Sigortası tanıtıldı! Yarım kalan binalar sigorta sayesinde tamamlanacak!

Bina Tamamlama Sigortası, ATO 67 No’lu Sigortacılık Hizmetleri Meslek Komitesi’nin organizasyonu ve Quick Sigorta iş birliği ile düzenlenen “Finansal Market Vizyonu ile Sigortadan Fazlası” başlıklı sektörel toplantıda tanıtıldı.

Ümraniye Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Proje alanı tanıtıldı! 6 yeni proje de yolda! 

Ümraniye'de yapımı devam eden Ümraniye Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Proje alanı Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım tarafından tanıtıldı. Yıldırım, 6 yeni kentsel projesini de açıkladı. İşte ayrıntılar...

Katlanabilen akıllı telefon: Honor Magic VS tanıtıldı! 2 Mart 2023 fiyat listesi...

Honor'un ev sahipliğinde düzenlenen bir etkinlikte yeni bir akıllı telefon tanıtıldı. İşte Honor Magic VS özellikleri ve fiyatları...

Snapdragon 8 Gen 2'li Honor Magic 5 tanıtıldı! 1 Mart 2023 fiyat listesi...

Honor, rekabetin en üst seviyede olduğu akıllı telefon dünyasında Magic serisi ile öne çıkıyor. Honor Magic 5 tanıtıldı! 1 Mart 2023 fiyat listesi...

Realme 10 5G tanıtıldı! Fiyatını duyunca çok şaşıracaksınız! İşte 12 Kasım 2022 fiyat listesi...

Geçtiğimiz günlerde ortaya dökülen sızıntılarla gündeme gelen Realme 10 5G modeli tanıtıldı. İşte Realme 10 5G özellikleri ve 12 Kasım 2022 fiyat listesi...

Rekor kıran canavar Hennessey Venom F5 Roadster niyahet tanıtıldı! Fiyatını duyanlar ise şoke oldu!

Gelişmiş özellikleri, tasarımı ve fiyatı ile tüm dünyada otomobil tutkunları tarafından merakla beklenen Hennessey Venom F5 Roadster nihayet tanıtıldı.

2023 Peugeot 408 tanıtıldı! Peugeot 408 fiyatları ne kadar? İşte Peugeot 408 özellikleri

Peugeot yeni modeli 408 tanıtıldı. Dünyaca ünlü otomobil markası Peugeot yeni tasarımıyla görücüye çıktı. İşte Peugeot 408 dair her şey!

Türk markaları İstanbul Havalimanı'yla dünyaya açılacak!

İstanbul Havalimanı yerli hazır giyim markalarını dünyaya açan yeni kapı olacak. Türk markaları açtıkları gösterişli mağazalarda transit yolculara hazırladıkları özel koleksiyonlarla hem kendi markalarını hem de Türkiye’yi tanıtma görevini üstlenmiş olacak.

Cotton Box Denizli'yi dünyaya tanıtacak!

Üretiminin yüzde 35'ini kendi markasıyla ihraç eden Cotton Box, Denizli'yi dünyaya tanıtmak için çalışıyor. Firma, 2019 ilkbahar & Yaz Koleksiyonu'nda 'Gelenekten Geleceğe' konseptiyle kültürel değerlerimizi dünya tüketicileri ile buluşturuyor.

İzmir Gaziemir Aktepe-Emrez dönüşüm projesi tanıtıldı!

İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Gaziemir Aktepe-Emrez’de yerinde dönüşümün uygulanacağı kentsel dönüşüm projesi, Fuar İzmir D Holü’nde gerçekleştirilen görkemli bir törenle tanıtıldı.

Şehr-i Bağcılar tanıtıldı!

Kentsel dönüşüm kapsamında Bağcılar'da 3.5 ay önce temeli atılan ve inşaatı devam eden yeni yaşam merkezi Şehr-i Bağcılar, kamuoyuna tanıtıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin dönüşüm projeleri tanıtıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm projeleri, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıyla tanıtıldı.

Modda Bulvar projesi tanıtıldı!

İzmir'in Bornova İlçesi'nde hayata geçirilecek olan Modda Bulvar projesi tanıtıldı. 15 bin metrekarelik arsa üzerine kurulacak bin 50 konutluk projenin tanıtım kokteyli iş dünyasını bir araya getirdi. 

türkiyenin dünyaya tanıtıldığı etkinlikler nelerdir Haberi

türkiyenin dünyaya tanıtıldığı etkinlikler nelerdir


Ukrayna’nın başkenti Kiev’de düzenlenen Asya Ülkeleri Kültürlerarası Diyalog Festivali'nde Türkiye de tanıtıldı. Etkinlik çerçevesinde, Türkiye’nin yanı sıra Azerbaycan, Kazakistan ve Rusya gibi ülkelerinin de tanıtımı yapıldı. Etkinliğe katılan Türkiye'nin Kiev Büyükelçiliği Kültür ve Tanıtma Ataşesi Berat Yıldız, Türkiye’nin, Avrupa’nın bittiği, Asya’nın başladığı bir konumda bulunduğunu belirtti. Türkiye’nin hem Avrupa hem de Asya halkları ile kültürel etkileşim içinde bulunduğunu dile getiren Yıldız, Türk ve Ukrayna kültürünün birçok ortak ögeye sahip olduklarını ifade etti.


Ukrayna’da faaliyet gösteren işadamı ve bağlama sanatçısı Mustafa Kızıldeli'nin seslendirdiği Mihriban türküsü izleyicilerin ilgisini çekti. Etkinlikte Ukraynalı ebru sanatçısı Nataliya Dragunova ise klasik Türk süsleme sanatı ebrunun tanıtımını yaptı. Ebru çalışması öğrenciler ve üniversite hocalarının beğenisini kazandı.


Üniversite yönetimi ile karşılıklı olarak hediye takdiminden sonra duygularını ifade eden organizasyon...