13 / 05 / 2024

türkiyenin ilk altın saklama merkezi

türkiyenin ilk altın saklama merkezi

Gayrimenkul projeleri geliştirmek için hayata geçirilen Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. 2014 yılında yeni projelere odaklandı. Şirketin bu yıl gerçekleştireceği projeler arasında Türkiye’nin ilk altın saklama merkezi de bulunuyor...

'Altın alalım mı' diyenlerin beklediği yanıt İslam Memiş'ten geldi!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş 'Altın alalım mı' diyenlerin beklediği yanıtı verdi. Peki altın almak için doğru zaman mı? Altın alalım mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları düştü! Bilezikler kapış kapış satılıyor! 25 Mart 2024 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde aşağı yönlü hareket ediyor. Altındaki düşüş 22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatlarını da etkiledi. 22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları düştü! Bu bilezikler kapış kapış satılıyor! 25 Mart 2024 altın bilezik fiya

Bakan Bayraktar açıkladı! Altın üretiminde yıllık hedef 100 ton!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye'nin altın üretiminin senelik 100 tona ulaşmasının hedeflendiğini açıkladı.

Altın son 2 ayın zirvesine yakın seyrediyor! Elinde altını olan köşeyi döndü! 4 Mart 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde son iki ayın zirvesine yakın seyrediyor. Bugün altın fiyatları yükselirken, yatırımcılar güncel canlı altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar? 4 Mart 2024 altın fiyatları.

23 yılda ne kadar altın üretimi gerçekleşti! Türkiye'de altın madenciliğinin ekonomiye katkısı nedir?

Erzincan'ın İliç ilçesinde bulunan Anagold Çöpler Altın Madeni'nde yığın liç alanının kayması sonucu yaşanan facia sonrasında, Türkiye'de sürdürülen metal madenciliği biçiminin çevresel etkilerinden ziyade ekonomiye olan katkısı da gündemde yerini aldı.

Altın alıp satmak isteyenler dikkat! Altın fiyatları bugün düştü! 10 Şubat altın fiyatları

''Altın fiyatları bugün ne kadar?'' sorusu altı alıp satmak isteyenler tarafından araştırılıyor. Bugün altın fiyatları güne düşüşle başladı. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? 10 Şubat 2024 altın fiyatları.

Gayrimenkul yatırımıyla alınan Altın Vize'nin kahramanları Türkler oldu! Yunanistan'a başvuru yağdı!

Yunanistan’ın bazı bölgelerine 250 bin euro, önemli yerleşim yerlerine ise 500 bin euro gayrimenkul yatırımıyla alınan Altın Vize programının yıl sonu rakamları açıklandı. Buna göre, Türkler ilk üçte yer aldı.

Altın yükseliyor! Elinde 1 gramı bile olanlar aman dikkat! Çeyrek altın bugün kaç TL? 22 Aralık Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın aşıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? 22 Aralık 2023 Cuma altın fiyatları.

Altın fiyatları tırmanışta! Altının kilogram fiyatı 1 milyon 873 bin 500 liraya kadar çıktı...

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram rakamı 1 milyon 873 bin 500 liraya kadar çıktığı bildirildi. İşte haberin detayları...

Altın alalım mı, satalım mı? Altın yatırımcıları dikkat! 15 Kasım 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın almak isteyen yatırımcılar güncelm fiyatları araştırıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar? Altın alalım mı, satalım mı? 15 Kasım Çarşamba altın fiyatları.

Hatice Kolçak'tan altın yatırımcılarına kötü haber! Altın fiyatları bu yıl daha da düşebilir!

Altın, dolar ve kripto piyasasına yönelik açıklamalarda bulunan ekonomist Hatice Kolçak altın yatırımcılarına kötü haber verdi. Altın fiyatları bu yıl daha da gerileyebilir....

Altın alacaklar dikkat! 7 Eylül Perşembe altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın, gram altın, Cumhuriyet altını kaç lira?

Altın alıp satmak isteyenler güncek altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları bu hafta sakin seyrederken yatırımcılar altın fiyatlarının bugün ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki 7 Eylül Perşembe altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın, gram altın, Cumhuriyet altını kaç lira?

'Gram altın için uyarım var' diyen İslam Memiş altın borcu olanlara seslendi: İnanmayın...

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşüşe geçti. Yatırımcılar altın fiyatlarındaki düşüşün kalıcı olup olmayacağını araştırırken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş 'Gram altın için uyarım var'' diyerek altın borcu olanları uyardı. İşte o açıklama...

türkiyenin ilk altın saklama merkezi Haberi

türkiyenin ilk altın saklama merkezi

Gayrimenkul projeleri geliştirmek için hayata geçirilen Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. 2014 yılında yeni projelere odaklandı. Şirketin bu yıl gerçekleştireceği projeler arasında Türkiye’nin ilk altın saklama merkezi de bulunuyor.


Gayrimenkul projeleri geliştirmek üzere 9 yıl önce kurulan Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. (Kuyaş) bölünerek gayrimenkul yatırım ortaklığı oluşumu çalışmalarını da başlattı. Kooperatif olarak doğan ve bugün halka açık bir şirket haline gelen Kuyaş, bu gelişimiyle Türkiye’de bir ilke imza atmıştı. Kuyaş şimdi de Türkiye’nin sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarından birine sahip olmak üzere hazırlıklarını hızlandırıyor. 2014 yılında gayrimenkul projelerine odaklanan Kuyaş, İstanbul’da hayata geçirilecek iki yeni projenin daha hazırlıklarını sürdürüyor. Kuyaş’ın hisse senetleri 2012 yılından bu yana önce SIP’de sonra da İkinci Ulusal Pazar’da işlem görüyor.


Kuyaş’ın bölünerek Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kurma hedefi ve...