01 / 05 / 2024

Türkiyenin ilk ev stil fuarı Bursada açılıyor

Türkiyenin ilk ev stil fuarı Bursada açılıyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde, "Bursa İnovasyon ve Tasarım Buluşmaları" etkinliğinin en önemli faaliyetlerinden biri, 28 - 31 Mayıs tarihlerindeki "Ev& Stil Fuarı" olacak.

Türk halkı ev fiyatlarının şokunu yaşarken dünya piyasasından gelen haber herkesi buz kestirdi

Türkiye'de ev fiyatlarının neredeyse 3'e katlanmasının ardından dünya piyasasından gelen haberler de sektördeki durumu ortaya koydu. Nationwide Building Society'in verilerine göre Britanya'da konut fiyatları 1 yılda yüzde 14,3 arttı. Bu rakamın 2004 yılından beri bir ilk olduğu ifade edildi.

Sberbank'tan Türkiye'den ev alacak Ruslara özel kredi!

Denizbank'ı bünyesinde bulunduran Rusya'nın en büyük bankası Sberbank, Türkiye'den ev alacak Rusya vatandaşlarına özel kredi verecek. Türkiye'de gayrimenkul alımında Rusya vatandaşları ilk sırada yer alıyor.

Rus bankası Türkiye'den ev alacak vatandaşları için kredi verecek!

Türkiye'de faaliyet gösteren Denizbank'ı bünyesinde bulunduran Rusya'nın en büyük bankası Sberbank, Türkiye'den ev alacak Rusya vatandaşlarına özel kredi verecek. . Türkiye'de gayrimenkul alımında Rusya vatandaşları ilk sırada yer alıyor.

Sberbank, Türkiye'den ev alacak Ruslara özel kredi verecek!

Denizbank'ı bünyesinde bulunduran Rusya'nın en büyük bankası Sberbank, Türkiye'den ev alacak Rusya vatandaşlarına özel kredi verecek. Türkiye'de gayrimenkul alımında Rusya vatandaşları ilk sırada yer alıyor.

Trinidad ve Tobagolular Türkiye'den ev alabilir mi?

Trinidad ve Tobagolular Türkiye'den ev alabilir mi? Trinidad ve Tobagolular Türkiye'den arsa alabilir mi? Trinidad ve Tobagolular Türkiye'den işyeri alabilir mi? İşte Tapu Kanunundaki düzenlemeler...

Kuzey Koreliler Türkiye'den ev alabilir mi?

Kore vatandaşları Türkiye'den ev alabilir mi? Kuzey Koreliler Türkiye'den arsa alabilir mi? Kuzey Koreliler Türkiye'den işyeri alabilir mi? İşte Tapu Kanunu kapsamında yapılan yasal düzenlemeler...

Guadeloupeliler Türkiye'den ev alabilir mi?

Guadeloupe vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul sahibi olabilir mi? Guadeloupeliler Türkiye'den ev alabilir mi? Guadeloupeliler Türkiye'den arsa alabilir mi? Guadeloupeliler Türkiye'den işyeri alabilir mi? İşte yanıtı...

Mayotteliler Türkiye'den ev alabilir mi?

Mayotte vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul sahibi olabiliyor mu? Mayotteliler Türkiye'den ev alabilir mi? Mayotteliler Türkiye'den arsa alabilir mi? Mayotteliler Türkiye'den iş yeri alabilir mi?

Suudi Arabistanlılar Türkiye'den ev alabilir mi?

Suudi Arabistan vatandaşları Türkiye'den taşınmaz mal sahibi olabiliyor mu? Suudi Arabistanlılar Türkiye'den ev alabilir mi? Suudi Arabistanlılar Türkiye'den arsa alabilir mi? Suudi Arabistanlılar Türkiye'den işyeri alabilir mi?

Sierra Leoneliler Türkiye'den ev alabilir mi?

Sierra Leone vatandaşlarının Türkiye'den gayrimenkul sahibi olma hakları var mıdır? Sierra Leoneliler Türkiye'den ev alabilir mi? Sierra Leoneliler Türkiye'den arsa alabilir mi? İşte Tapu Kanununda yer alan esaslar...

Güney Afrikalılar Türkiye'den ev alabilir mi?

Güney Afrika vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul sahibi olabilir mi? Güney Afrikalılar Türkiye'den ev alabilir mi? Güney Afrikalılar Türkiye'den arsa alabilir mi? Güney Afrikalılar Türkiye'den işyeri alabilir mi?

Sri Lankalılar Türkiye'den ev alabilir mi?

Sri Lanka'da yaşayan kimseler Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul sahibi olabilir mi? Sri Lankalılar Türkiye'den ev alabilir mi? Sri Lankalılar Türkiye'den arsa alabilir mi? Sri Lankalılar Türkiye'den işyeri alabilir mi?

Orta Afrikalılar Türkiye'den ev alabilir mi?

Orta Afrika vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan ev sahibi olabiliyor mu? Tapu Kanuna göre Orta Afrikalılar Türkiye'den ev alabilir mi? Orta Afrikalılar Türkiye'den arsa ve işyeri alabilir mi?

Türkiyenin ilk ev stil fuarı Bursada açılıyor Haberi

Türkiyenin ilk ev stil fuarı Bursada açılıyor
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde, "Bursa İnovasyon ve Tasarım Buluşmaları" etkinliğinin en önemli faaliyetlerinden biri, 28 - 31 Mayıs tarihlerindeki "Ev& Stil Fuarı" olacak. 


Ev&Stil Fuarı'nın alanında Türkiye'de ilk defa düzenleneceğini belirten BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, "Bursa ev modasının merkezi olacak" dedi. 


Ev tekstilinden, mobilyaya, aydınlatmalardan, zücaciyeye, vitrifiye ürünlerinden bahçe ve banyo ekipmanlarına kadar bir evin içinde olabilecek her türlü tasarımın yer alacağı fuar, alanında ilk olma özelliğini taşıyacak. 


"Hayallerinizdeki evi gerçeğe dönüştürecek her şey bu fuarda" sloganıyla yola çıkan fuar kapsamında, pek çok yerli ve yabancı tasarımcı ile zanaatkâr çeşitli canlı gösteriler ve akademik sunumlar yapacaklar. 


Fuarın tanıtım toplantısında konuşan BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, "Bursa'da düzenlenecek fuarların ulusal olanları Türkiye içinde, uluslararası olanları ise dünya çapında...