23 / 07 / 2024

Türkiyenin ilk ve tek online franchise fuarı

Türkiyenin ilk ve tek online franchise fuarı

Bu yıl ilki düzenlenen Türkiye’nin ilk ve tek online franchise fuarına ERA Gayrimenkul Türkiye de katıldı. 21-22 Ocak tarihlerinde gerçekleşen fuara birçok sektörden 30’a yakın marka ürünleriyle yer aldı.

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinin açılışı geri sayım başladı: Depremlerde 32 santim esneyebilecek!

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinde açılış için geri sayım başladı. Temel ve bina arasına kolonlar üzerine yerleştirilen 718 izolatör sayesinde bina, büyük depremlerde dahi en az hasarla sağlık hizmeti sunmayı sürdürecek. İşte hastane ile ilgili ayrıtıntılar...

Türkiye’nin ilk ve tek Zero House konsepti görücüye çıkıyor!

Üçay Mühendislik, 15-17 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’nda, Türkiye’de ilk ve tek olan ‘Zero House’ konseptini görücüye çıkaracak.

Konutlarda tüketilen elektrik ve gaz fiyatları zirve yaptı! 

Avrupa İstatistik Ofisi, AB üyesi ülkelerde bu yılın ilk yarısında konutlarda tüketilen elektrik ve doğal gaz fiyatlarına dair verileri yayımladı. Bu kapsamda AB ülkelerinde tüketilen elektrik ve gaz fiyatları zirve yaptı.

Taban kamerası ve yapay zekasıyla kumaşı tanıyan dünyanın ilk ve tek ütüsü! Philips PerfectCare 9000 Series ne kadar?

Buhar kazanlı ütü Philips PerfectCare 9000 Series satış fiyatı belli oldu. Philips PerfectCare 9000 taban kamerası ve yapay zekasıyla kumaşı tanıyan dünyanın ilk ve tek ütüsü olma özelliğini bulunduruyor. İşte ürünün özellikleri ve satış fiyatı…

Türkiye Aşı ve Biyoteknoloji Üssü'nün ilk etabını YDA İnşaat yapacak!

Yerli aşı üretimi amacıyla hayata geçirilecek olan "Türkiye Aşı ve Biyoteknoloji Üssü"nün 1. etabının ihalesini, YDA İnşaat kazandı. Ankara'da Esenboğa'ya yakın konumda yükselecek merkezin inşasının 1 sene sürmesi planlanıyor. 

Mekan Emlak Gayrimenkul bayilik ve Franchise hizmetini büyütüyor!

Türkiyenin yerli ve milli emlak markası olama yolunda emin adımlarla ilerleyen Mekan Gayrimenkul,  ülke genelinde danışmanlara bayilik ve franchise vermeye devam ediyor. 

Türkiye'nin ilk ve tek Tarım AVM’si Karacabey’de kuruluyor!

Bursa Karacabey Belediyesi tarafından, Karacabey-Bandırma yolu üzerine Türkiye'nin ilk ve tek Tarım AVM’si Karacabey’de kuruluyor. 200 dönümlük alan üzerinde kurulacak AVM, üretici ile tüketiciyi de ilk elden buluşturacak.

Sancaktepe'ye 80 derslikli ilk ve ortaokul!

Sancaktepe Belediyesi'nin Hilal Mahallesi'nde hayata geçireceği 80 derslikli ilk ve ortaokul binasının temeli atıldı. Gerçekleşen temel atma törenine Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem de katıldı.

ERA, Türkiye’nin ilk ve tek online franchise fuarına katıldı!

Bu yıl ilki düzenlenen Türkiye’nin ilk ve tek online franchise fuarına ERA Gayrimenkul Türkiye de katıldı. 21-22 Ocak tarihlerinde gerçekleşen fuara birçok sektörden 30’a yakın marka ürünleriyle yer aldı.

Doğal Kağıt Hammaddeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğal Kağıt Hammaddeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selda Ercantan Aksoy Müdürlüğü'nde 56 bin 850 TL sermaye ile 10 Haziran'da Kartal, Cumhuryet Mahallesi' nde kuruldu.

Canara İnşaat Taahhüt İthalat İhracat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Canara İnşaat Taahhüt İthalat İhracat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Allaoua Chebel ve Ali Rıza Akyol ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Zeytinburnu'nda kuruldu.

Turanlı Yalıtım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turanlı Yalıtım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İslam Turanlı 10 bin TL sermaye ile 9 Haziran 2015' te Maltepe, Cevizli Mahallesi, Bağdat Caddesi' nde kuruldu.

Bulunmaz İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulunmaz İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Celalettin Bulunmaz tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Haziran' da Güngören Gençosman Mahallesi' nde kuruldu.

Türkiyenin ilk ve tek online franchise fuarı Haberi

Türkiyenin ilk ve tek online franchise fuarı

Türkiye’nin en genç global gayrimenkul danışmanlık markası olan ERA Gayrimenkul, özellikle İstanbul dışından franchise yatırımı yapmak isteyen adayları için kolaylık sağlayan ‘online franchise fuarına’ katıldı. Çeşitli sektörlerden 30’a yakın markanın katıldığı fuar 21-22 Ocak tarihlerinde gerçekleşti.


Teknolojiye ve yeniliğe önem veren ABD merkezli global gayrimenkul danışmanlık firması ERA Gayrimenkul Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, “Bu yıl ilki düzenlenen online fuar, özellikle İstanbul dışında  franchise yatırımı yapmak isteyen yatırımcı adayları için önemliydi. Genelde İstanbul’da düzenlenen büyük fuarlara ulaşım ve zaman problemleri nedeniyle katılım ile ilgili sıkıntılar yaşanıyorken online fuar önümüzdeki yıllarda bu sıkıntıları çözebilecek nitelikte…


Günümüzde zaman yönetimi ve bilgiye hızla ulaşmak en önemli konulardan biri haline gelmişken bu yenilikçi fuara ERA Türkiye olarak katılmak bizim için çok önemliydi. Hal böyleyken bilgisayarlarının başında...