05 / 05 / 2024

Türkiyenin İnşaatın akıncıları

Türkiyenin İnşaatın akıncıları

Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan canlı yayın izlemiştim geçen yıl. Aylarca hatta yıllardır orada yaşayan astronotlara şu soru sorulmuştu: "Gezegenimizin çevresinde binlerce kez dolaşıp duruyorsunuz.

Kuzey Kıbrıs  gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı!

Poundla kira gelirinin yanı sıra cazip konut fiyatlarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti adeta yabancı gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı. Magusa, İskele, Gaziveren’in büyük ilgi gördüğünü dile getiren Yatırım Danışmanı Özge Özler, en çok talebin Rusya, İran ve Avrupa’dan geldiğini dile getirdi.

Akıncı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akıncı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nursay Karkın tarafından kuruldu.

Güngören Akıncılar Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Güngören ilçesi, Akıncılar Mahallesi, 11751 ve 11753 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 15.09.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

14 ve 22 ayar altın kolye uçları ne kadar? Koçak altın kolye uçları kaç TL? 25 Ocak 2023 fiyat listesi

Spor, klasik ve alternatif kıyafetler ile aksesuarlara eşsiz bir uyum sağlayan altın kolye uçlarının fiyatları araştırılıyor. Peki 14 ve 22 ayar altın kolye uçları ne kadar? Koçak altın kolye uçları kaç TL? 25 Ocak 2023 fiyat listesi.

Disnep altın takılar Türkiye'de sadece Koçak'ta! İşte Koçak 18 Kasım 2022 Disnep altın fiyat listesi 

Çocukların sevdiği Disnep şimdi mücevherlerde. Türkiye'de sadece Koçak'ta satılan Disnep altın kolye, küpe, bileklik ve yüzüklerin fiyatları belli oldu. 

TOKİ Sivas Akıncılar 276 konut ihalesi 8 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sivas Akıncılar projesinde yer alan 276 adet konutun ihalesini 8 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Sivas Akıncılar 264 konut ihalesi 8 Ekim'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sivas Akıncılar projesinin ihalesini 8 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikteki kaçak yapılar yıkıldı!

Kocaeli Köseler'de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikte hayata geçirilen kaçak yapılar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Elazığ'da inşaatın 4'üncü katından düşen işçi hayatını kaybetti!

Elazığ'da çalıştığı inşaatın 4'üncü katından düşerek ağır yaralanan işçi, yaşamını yitirdi...

Diyarbakır surlarının etrafındaki kaçak yapılar yıkılıyor! 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, UNESCO Dünya Mirası Listesi'ndeki tarihi surlara yapışık kaçak yapıların yıkımı için kamulaştırma çalışmalarına devam ediyor.

Lalapaşa 1.Göleti sulama inşaatının akıbeti TBMM gündeminde!

Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde bulunan Lalapaşa 1.Göleti sulama inşaatının akıbeti ve Lalapaşa 2.Göletinin tarla bağlantılarının yapılmaması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çakırlar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Trabzon'da tünel inşaatında akıma kapılan işçi yaşamını yitirdi!

Trabzon Maçka'da tünel inşaatında çalışırken elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti...

Türkiyenin İnşaatın akıncıları Haberi

Türkiyenin İnşaatın akıncıları

Dünyaya bakınca ne hissediyorsunuz?" Mürettebatın ortak cevabı: "Enlem çizgisi yok, boylam çizgisi yok, hatta fiziki sınır da yok. Hepimizin, hangi ulustan olursa olsun aynı gezegeni paylaştığı gerçeğini görüyoruz."

Gayrimenkul dünyasının profesyonelleriyle buluştuğumuz Cannes'da Carlton Oteli'ndeki SABAH gazetesinin yemeğinde, sektör temsilcilerimizde de benzer yaklaşımı gördüm. Ülkede iken rakip olan belki ihalelerde çekişenler burada Türkiye için ortak dil oluşturmuş.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, bu duyguyu dillendiriyor: "Memlekette olduğundan daha fazla işbirliğine yakın hissediyoruz burada kendimizi." İTO Başkanı İbrahim Çağlar, bir sonraki MIPIM'de belediyelere sunum desteğinden söz ediyor: "Yeter ki kurumlar taassubu bıraksın."

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, birlikte hareket edince küresel arenada daha güçlü olunacağını belirtiyor. İSO Başkanı Erdal Bahçıvan da Türkiye'nin birbirinden bağımsız projelerden ziyade sanayicilerin güç birliği ile neleri başarabileceğini...