23 / 07 / 2024

türkiyenin markaları türkiyenin çocuklarını giydiriyor

türkiyenin markaları türkiyenin çocuklarını giydiriyor

Birleşmiş Markalar Derneği’nin (BMD), 'Türkiye'nin markaları Türkiye'nin çocuklarını giydiriyor' kampanyasına destek veren Sinpaş GYO, 5 bin çocuğu daha giydirdi...

ODMD açıkladı! Türkiye’de en çok satılan otomobil markalarının sırası değişti! 

Türkiye’de en çok satılan otomobil markalarının belli olduğu duyuruldu. Buna göre, yapılan açıklamada toplam satışlarda 13 bin 560 ile Fiat ilk sırayı almış oldu. Fiat'ı 12 bin 903 satış ile Renault, 7 bin 730 satış ile de Citroen izledi.

Türkiye'nin en çok satan 20 SUV modeli belli oldu! İşte en çok tercih edilen otomobil markaları...

Otomobiller içerisinde en çok tercih edilenler SUV otomobiller oldu.  SUV otomobiller, 292 bin 843 adet satış rakamıyla yüzde 49,8 seviyesine ulaştı. Peki Türkiye'nin en çok satan SUV modelleri hangileri? En çok tercih edilen otomobil markaları hangisi? 

Türkiye'nin en değerli markaları tek tek listelendi! Zirve, 2 milyar dolar marka değeri ile THY'de!

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'ın araştırmasına göre, Türkiye'nin en değerli markaları belli oldu. Bu kapsamda Zirve 2 milyar dolar marka değeri ile THY'de oldu. İşte detaylar...

Türkiyenin en çok satan otomobilinden flaş haber! Egea tamamen değişiyor!

Tofaş bünyesindeki Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea’dan çok önemli bir haber geldi. İtalyan otomobil devi Fiat’ın CEO'su Olivier François, Tofaş tarafından üretilen ve Türkiye'de Egea, Avrupa'da ise Tipo ismi ile satılan otomobilin yeni neslinde değişiklik olacağını bildirdi.

Otomobil satışları ekim ayında yüzde 17 arttı! İşte Türkiye'de en çok satılan otomobil markaları...

Türkiye'de en çok satılan otomobil markaları belli oldu. Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında ekimde en çok satışı gerçekleştirilen markalar sırasıyla Fiat, Ford ve Renault oldu. Peki ekimde kaç adet otomobil satışı yapıldı? İşte detaylar...

Türkiye'de en çok satan otomobil markaları belli oldu! İşte o liste

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında geçen ay en fazla satışı gerçekleştirilen markalar sırasıyla Fiat, Ford ve Renault olarak kaydedildi. Geçen ay 49 Porsche, 44 Maserati, 33 Lexus, 13 Jaguar, 3 Aston Martin ve 1 Ferrari satışı yapıldı.

Rusya Ukrayna Savaşı mağazaları da vurdu: Türk markalar Ukrayna'da kepek indiriyor!

Rusya ve Ukrayna arasında gerilen ipler, Ukrayna'da bulunan Türk hazır giyim markalarını da derinden etkiledi. DeFacto'dan LC Waikiki'ye pek çok marka mağazalarını kapatma kararı aldı.

Türk markaları yurtdışında mağaza açılışlarını hızlandırdı!

Koronavirüs salgını sonrasında kiraların gerilemesiyle beraber Türk markaları yurtdışında mağaza yatırımlarını hızlandırdı. 

Türk markalar gıdada Arap ülkelerinde, tekstilde ise Avrupa ve ABD'de şubeleşiyor!

Ulusal Franchising Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nezif Emek yaptığı açıklamada, Türk markaların gıdada Arap ülkelerinde, tekstilde ise Avrupa ve ABD'de şubeleştiğini söyledi.

Türk markalarından yurt dışı atağı!

Kovid-19 salgını sebebiyle yurt içindeki satış gelirleri düşen Türk markaları, döviz kurunda yaşanan artış ve özellikle Avrupa’da ucuzlayan kiralar gerekçesiyle yurtdışına odaklandı. 

Mekan Emlak Gayrimenkul bayilik ve Franchise hizmetini büyütüyor!

Türkiyenin yerli ve milli emlak markası olama yolunda emin adımlarla ilerleyen Mekan Gayrimenkul,  ülke genelinde danışmanlara bayilik ve franchise vermeye devam ediyor. 

Türkiye’nin en değerli markaları belli oldu!

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance, 2020 yılına ilişkin "Türkiye'nin En Değerli Markaları-Turkey 100" çalışmasını tamamladı.

 Türk markalar 2020'de yurt dışında bin mağaza açacak!

Türk markaların yurt dışında 4 bin 500’e yakın mağazası bulunuyor. Bu mağazalara yenilerini eklemek isteyen yatırımcılar 2020 yılı sonuna kadar yurt dışında bin mağaza açmayı planlıyor...

türkiyenin markaları türkiyenin çocuklarını giydiriyor Haberi

türkiyenin markaları türkiyenin çocuklarını giydiriyor


Geleceğe miras niteliğinde konutlar bırakmak misyonu ile daha güzel, daha mutlu yaşamların yeşermesi için çalışan Sinpaş GYO, Türkiye'nin en büyük markalarını çatısı altında toplayan Birleşmiş Markalar Derneği’nin “Türkiye’nin markaları Türkiye’nin çocuklarını giydiriyor” kampanyasına destek vermeye devam ediyor. Sinpaş GYO kampanya kapsamında Çorumlu çocuklara destek veriyor. Geçtiğimiz yıl 5 bin çocuğun giyim ihtiyacını karşılayan Sinpaş GYO, bu yıl 5 bin çocuğa daha ulaştı.  


Kampanyaya destek vermekten duydukları mutluluğu dile getiren Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, “Gelecek, umut barındıran bir ifadedir. Bu nedenle güzel hayaller ve beklentilerle hepimiz gelecek için çalışıyoruz ve biliyoruz ki çocuklarımızın umudunu yeşertmekten daha iyi, geleceğe atılacak bir tohum yoktur. Sayın Başbakanımızın teşvikiyle Birleşmiş Markalar Derneği’nin öncülüğünde başlatılan ve Sinpaş olarak bizim de dahil olduğumuz...