04 / 05 / 2024

türkiyenin minyatür projeleri

türkiyenin minyatür projeleri

Minyatür sanatçısı Nilgün Gencer tarafından hayata geçirilen ve 43 yıllık sanat birikiminin yansıması olan “43 Yıl ve Türkiye Minyatürleri” sergisi Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluştu.

White City Living Türk yatırımcılarla buluşuyor!

Londra’nın en prestijli projeleri arasında yer alan “White City Living” 25 Şubat tarihinde Türk yatırımcılarla buluşuyor…

Ukrayna, özelleştirme projeleri için Türk yatırımcıları bekliyor!

Ukrayna Devlet Varlık Fonu Başkanı Dmitro Senniçenko yaptığı açıklamada, Ukrayna'da Sovyetler Birliği döneminden miras kalan emlak, tarım, endüstriyel makine üretimi gibi pek çok alandaki özelleştirmeler için Türk yatırımcıları beklediklerini söyledi.

Hindistan Başbakanı Modi'den Türk yatırımcılara çağrı!

Hindistan Başbakanı Narendra Modi yaptığı açıklamada inşaat alanında çok ciddi projeleri olduğunu söyledi ve Türk yatırımcılara çağrı yaptı.

2014-2016 yılları arasında yürütülen yatırımlar meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, 2014-2016 yılları arasında bağlı kurum ve kuruluşlarca yürütülen yatırımlara ilişkin 5 soru hazırladı..

Faruk Özlü: Türkiye yatırım için doğru tercih!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, "Türkiye bu güçlü yapısıyla üretmek ve ürettiğinden para kazanmak için çok ciddi bir potansiyel taşımaktadır. Bu nedenle, Türkiye yatırım yapmak için doğru tercihtir." dedi.

Türkiye Hazır Beton Birliği 2016 Mimarlık Ödülü verildi!

Türkiye Hazır Beton Birliğinin (THBB) düzenlediği THBB 2016 Mimarlık Ödülü’nün sahibi Güngören Tozkoparan Ortaokulu projesiyle Uygur Mimarlık oldu.

Kazakistan'da Türk yatırımı artacak!

Kazakistan Kazinvest Ulusal İhracat ve Yatırım Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Borisbiy Jangurazov, ülkedeki Türk yatırımcılara destek sağlandığını böylelikle Türkiye’den yatırım akımının artacağını düşündüğünü bildirdi.

Sait Türek: Yatırımcının Türkiye'ye inancı tam!

Manisa Organize Sanayi Bölgesi (MOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek, yatırımcıların yaşanan terör olaylarına rağmen Türkiye'ye olan inancının tam olduğunu söyledi.

Düzce Belediyesi'nde bütçe görüşmeleri başladı!

Meclisin bütçe görüşme maratonu bugün birinci oturumu ile başlayacak. Düzce Belediye Meclisi 2017 yılı bütçesi için mesai yapacak. Meclisin Kasım ayı toplantılarının tamamlanmasından sonra şimdi de ‘Bütçe Toplantıları’ başladı.

Otlukbeyli İnşaat Taahhüt Yapı Petrol Ürünleri Gıda Nakliyat ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Otlukbeyli İnşaat Taahhüt Yapı Petrol Ürünleri Gıda Nakliyat ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Necati Arslan imzasıyla kuruldu.

Türkiye’nin mega projeleri dünyaya açılıyor!

Petrol gelirleriyle dünyanın en zengin ülkelerinden biri haline gelen Kuveyt, Türkiye’deki dev projeleri mercek altına aldı.

Minyatür Evler, Forum Aydın’da ziyaretçilerini bekliyor!

Aydın kentinin gözde adresi Forum Aydın, 24 Eylül – 9 Ekim tarihleri arasında gerçekleştireceği “Minyatür Evler” sergi ve etkinlik projesi kapsamında, büyüleyici bir bebek evleri sergisine ve çok renkli atölye çalışmalarına ev sahipliği yapacak.

Küba'dan Türk yatırımcılara çağrı!

Küba'nın Ankara Büyükelçisi Alberto Gonzalez Casals, Türk yatırımcılara çağrıda bulunarak, "Küba'nın ihtiyaç duyduğu her şey, Türkiye'de var. Türkiye ve Küba, inşaat ve enerji alanlarındaki iş birliği fırsatını kullanmalı." dedi.

türkiyenin minyatür projeleri Haberi

türkiyenin minyatür projeleri

Minyatür Sanatçısı Nilgün Gencer tarafından hayata geçirilen, ve Türkiye’deki bölgelerin coğrafi ile kültüler özelliklerini konu alan“43 Yıl ve Türkiye Minyatürleri” sergisi Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluştu. Mim Sanat Akademisi tarafından organize edilen sergiye Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’da katıldı.

Türkiye’nin dört bir yanını minyatüre taşındı

Türkiye’de bir ilke imza atılarak 43 yıllık sanat hayatını ele alan Minyatür Sanatçısı Nilgün Gencer, Türkiye’nin 4 bir yanını minyatüre taşıyarak 50 eşsiz eseri hayatı geçirdi. Türkiye’deki illerin coğrafi ve kültürel özelliklerini konu alan Gencer, kültürel kimliğimizi, kaybolan değerlerimizi ve kentlerin karakteristik mimari dokusunu sanatıyla birleştirdi.

Demircan’dan Gencer’e tebrik

Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi’de açılan sergiye ilk gün yoğun katılım oldu. Açılışa katılan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, sergide tüm eserleri tek tek inceleyerek Gencer’den bilgi...