03 / 05 / 2024

Türkiyenin otomobili çıktı mı

Türkiyenin otomobili çıktı mı

Yerli otomobil TOGG için geri sayım başladı. Türkiye'nin otomobili yollara çıkmaya hazırlanıyor.  Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...

Altın yatırımcıları soruyor: Altın fiyatları neden düştü? Nedeni ortaya çıktı! Hemen bakın!

14 Mayıs seçimi öncesinde Kapalıçarşı'da gram altın 1.500 TL oldu. Yatırımcılar altın fiyatlarındaki yükselişin devamını beklerken altın fiyatları düştü. Altın yatırımcıları soruyor: Altın fiyatları neden düştü? Nedeni ortaya çıktı! Hemen bakın!

Türkiyenin en çok satan otomobilinden flaş haber! Egea tamamen değişiyor!

Tofaş bünyesindeki Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea’dan çok önemli bir haber geldi. İtalyan otomobil devi Fiat’ın CEO'su Olivier François, Tofaş tarafından üretilen ve Türkiye'de Egea, Avrupa'da ise Tipo ismi ile satılan otomobilin yeni neslinde değişiklik olacağını bildirdi.

Merakla beklenen TOGG'dan heyecanlandıran paylaşım! konsepti mi değişti?

Türkiyenin Otomobili Girişlim Grubu (TOGG)'nun 27 Aralık 2019'da Gebze'de Bilişim Vadisi'nde tanıttı Yerli otomobil TOGG'un CES 2023 paylaşımı yapıldı. Otomobilin tasarımda yenilikler fark edildi ve arabanın çıkış tarihin bekleyen herkesi heyecanlandırdı.

Zomato, Türkiye ofisini kapattı!

Dünya devi Zomato, Türkiye ofisini kapattığını duyurdu. 12 yıl önce Hindistan Delhi’de oluşan ve dünyanın en büyüklerinden biri haline gelen platform, Türkiye’den çıktığını açıkladı.

Mekan Emlak Gayrimenkul bayilik ve Franchise hizmetini büyütüyor!

Türkiyenin yerli ve milli emlak markası olama yolunda emin adımlarla ilerleyen Mekan Gayrimenkul,  ülke genelinde danışmanlara bayilik ve franchise vermeye devam ediyor. 

Türkiye Otomobili’nin fabrika inşaatında son durum ne?

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) yerli otomobilinin üretileceği fabrika inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. TOGG tarafından yapılan açıklamada inşaatta şu ana kadar 100 bin metreküp kazı yapıldığı, 9 bin 400 zemin güçlendirme kolonu üretildiği ve 46 bin ton çimento kullanı

Dünya emlak artışında ilk üç Türkiye’den!

Emlak piyasasında fiyat araştırması yapan  Knight Frank firmasının verilerine göre, küresel emlak artışında ilk üç şehir Türkiye'den çıktı. Yüzde 28.1 artışla İzmir birinci olurken, Ankara 26.4’le ikinci, İstanbul ise 20.2 oranıyla üçüncü sırada yer aldı.

Avcılar'da 1 yıl önce mühürlenen eğik bina bir türlü yıktırılamadı!

İstanbul Avcılar'da 1993 yılında yan binanın hafriyatı alınırken yan yatan bina bir türlü yıkılamadı...

Büyük saygısızlık! Niyazi Mısri’nin türbesi yıkıldı!

Limni adasının merkezinde bulunan Niyazi Mısri’nin türbesi yıktırılıp üzerine apartman yapılmış. Haziredeki mezar taşları da inşaatlarda kullanılmış. 

Mısır ordusu Gazze sınırındaki 9 tüneli yıktı!

Mısır ordusu, Kuzey Sina bölgesinin Gazze sınırında bulunan 9 tüneli yıktı. Ordu Sözcüsü Albay Temir er-Rifai, yazılı açıklama yayınladı.

100 Günlük Eylem Planı'ndan 3 mega ulaşım projesi çıktı!

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk 100 günlük icraat programından Kanal İstanbul ve 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri çıktı. Projeler bu dönemde hız kazanacak...

Biga Eşelek'teki caminin minaresini hatıra olarak götürmüşler!

Çanakkale Biga'ya bağlı Eşelek köyü sakinlerinin, baraj yapımı nedeniyle 1997'de boşaltılan ve Gökçeada'ya taşınan eski yerleşim alanlarından hatıra olarak köy camisinin minaresini de götürdüğü ortaya çıktı.

Türkiye, Moody’s’e en güzel cevabı dev projelerle verecek!

Türkiyenin notunu 'yatırım yapılabilir' derecenin altına indiren Moody’s’e en güzel yanıt, birbiri ardına gelen dev yatırımlarla verilecek. Hükümet, ekim ayıyla birlikte peş peşe ihale, temel atma ve dev proje açılışlarına başlayacak.

Türkiyenin otomobili çıktı mı Haberi

Türkiyenin otomobili çıktı mı

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hazırlanan İklim Şurası'na katılmak için Konya'ya geldi. İzledikleri politikalar doğrultusunda Türkiye'nin doğasını kalkındırmak amacıyla eylemleri gerçekleştireceklerini belirtti. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, "TOGG'u yollarda görebilmek adına son 12 ayın içindeyiz." diye konuştu.

Doğanın iklim değişikliğini yakından etkilediğini ve bu etkileşim sonucunda değişiminin ve dönüşümünün önemli olduğunu vurgulayan Mehmet Fatih Kacır, TOGG'un bu anlamda önemli bir hamle olduğuna dikkat çekti. Kacır, "TOGG için artık hep birlikte geri sayımdayız. TOGG'u yollarda görebilmek adına son 12 ayın içindeyiz. Bunun da heyecanını duyuyoruz." dedi

Peki yerli otomobil olan TOGG otomotiv sektörüne ne gibi katkılarda bulunuyor? Ayrınıtlar haberimizde...

TOGG projesinin bir otomobil markasından çok daha...