27 / 04 / 2024

Merakla beklenen TOGG'dan heyecanlandıran paylaşım! konsepti mi değişti?

Merakla beklenen TOGG'dan heyecanlandıran paylaşım! konsepti mi değişti?

Türkiyenin Otomobili Girişlim Grubu (TOGG)'nun 27 Aralık 2019'da Gebze'de Bilişim Vadisi'nde tanıttı Yerli otomobil TOGG'un CES 2023 paylaşımı yapıldı. Otomobilin tasarımda yenilikler fark edildi ve arabanın çıkış tarihin bekleyen herkesi heyecanlandırdı.



Merakla beklenen TOGG dan heyecanlandıran paylaşım! konsepti mi değişti?Türkiye'nin yerli otomobili TOGG, dünyanın en büyük teknoloji fuarı olan CES 2023’te (Consumer Electronic Show) görücüye çıkacak. Fuara gelen ziyaretçileri Las Vegas’taki fuar alanının girişinde TOGG reklamı karşılayacak. Diğer taraftan dünyanın en büyük teknoloji firmalarını bir araya getirecek olan CES 2023’te
 Türk teknoloji girişimleri de boy gösterecek.

Merakla beklenen TOGG dan heyecanlandıran paylaşım! konsepti mi değişti?

Togg, kısa zaman önce sosyal medya hesabınan yaptığı bir paylaşım ile Las Vegas'ta düzenlenecek olan Tüketici Elektroniği Fuarı'na (CES 2023) katılacağını ilan etmişti. Fuarın hemen evvelinde Togg'dan "Yeni bir konsept mi tanıtılacak?" diye düşünmemizi sağlayan görselde gösterilen video içeriğinde kısa bir ipucu videosu paylaşımı yapıldı. Hatırlayacağınız gibi Togg, önceki aylardaki fabrika açılışında C-SUV'dan sonra gelecek olan modelleri de içeren bir görsel paylaşmıştı.  Burada Togg C-Sedan ve Togg C-XCoupe modellerinin dizaynını açıkça görebiliyorduk. İki modelin de ön dizaynı birbirine fazlasıyla benziyor. 

 2023'te buna da zam geldi! Yüzde 230 zam yapıldı

Yılların derdi bitti! İşte android - ios karşılaştırması

Elon Musk hayatının şokunu yaşadı! Başına öyle bir şey geldi ki tarihe geçti


Geri Dön