10 / 05 / 2024

Merakla beklenen TOGG'dan heyecanlandıran paylaşım! konsepti mi değişti?

Merakla beklenen TOGG'dan heyecanlandıran paylaşım! konsepti mi değişti?

Türkiyenin Otomobili Girişlim Grubu (TOGG)'nun 27 Aralık 2019'da Gebze'de Bilişim Vadisi'nde tanıttı Yerli otomobil TOGG'un CES 2023 paylaşımı yapıldı. Otomobilin tasarımda yenilikler fark edildi ve arabanın çıkış tarihin bekleyen herkesi heyecanlandırdı.



Fakat kısa süre önce yapılan paylaşım ipucu videosundaki çizgiler, bu iki modele pek benzemiyor. Bu hadise TOGG severleri ve çıkmasını bir an önce bekleyenleri heyecanlandırdı.  yapılan paylaşım görenleri ikiye bölmüş durumda.  Bazı takipçiler C-Sedan'ın üretime yakın bir formunu göreceğimizi düşünürken bazıları da bunun 2023'e ait tamamen yeni bir konsept olabileceğini belirtiyor.  Hangi ihtimalin doğru olduğunu çok yakında göreceğiz.

Merakla beklenen TOGG dan heyecanlandıran paylaşım! konsepti mi değişti?

Togg C-SUV modeli bu senenin ilk çeyreğinde Türkiye'de satışa sunulmuş olacak. Ardından 2025'in ilk yarısında Togg C-Sedan ve 2026'da Togg C-XCoupe modelleri piyasaya sürülecek. Ailenin en erişilebilir modeli bir B-SUV olacak ve yeni planlara göre son olarak Togg C-MPV modelini göreceğiz.

 

 Togg geçtiğimiz yıl CES 2022'ye de katılım göstermiş ve burada geriye doğru açılan arka kapılarıyla dikkat oluşturan yeni bir konsept çalışması tanıtmıştı. Fakat bu çalışmanın doğrudan imalata girmeyeceği, tasarım dilinin ve teknolojilerinin yapaılması planlanan diğer modellerde karşımıza çıkacağı söylenmişti.

 


Geri Dön