04 / 05 / 2024

türkiyenin turizm geliri 2014te ne kadar olacak

türkiyenin turizm geliri 2014te ne kadar olacak

Başaran Ulusoy, 2014'te ülkeye gelecek olan yabancı ziyaretçi sayısının 37- 38 milyon civarında olacağını belirterek, "Turizm gelirinin ise 35 milyar dolar civarında olacağını öngörüyoruz" dedi.

TÜİK açıkladı, Turizm geliri 20 milyar doları aştı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)'in yaptığı açıklama doğrultusunda yer alan rakamlara göre turizm geliri Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında 20 milyar doları aştı. İşte TÜİK'in açıkladığı rakamlar...

Türkiye'nin turizm geliri 2023'ün 2. çeyreğinde yüzde 23,1 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan son dakika rakamlarına göre, Türkiye'nin turizm geliri, 2023'ün 2. çeyreğinde geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 23,1 artış göstererek 12 milyar 975 milyon 307 bin dolar şeklinde oldu.

Azad İnşaat Akaryakıt Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Azad İnşaat Akaryakıt Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 6 milyon TL sermaye bedeli ile Azad Deli tarafından kuruldu.

Kor Taahhüt Enerji Turizm Taşımacılık İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kor Taahhüt Enerji Turizm Taşımacılık İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Kamer Günay tarafından kuruldu.

Turizm gelirlerinde büyük patlama! 3 ayda 8.6 milyar dolar geldi!

Türkiye'nin turizm geliri, yılın ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 32,3 oranında artarak 8 milyar 690 milyon 505 bin dolar olarak gerçekleşti.

İberka İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

İberka İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim İnce tarafından kuruldu.

Osmanlı2 Yapı İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Osmanlı2 Yapı İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Can Durmuş tarafından kuruldu.

Uçarro İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Uçarro İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Memet Uçar tarafından kuruldu.

İkonart Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkonart Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgü Aydoğdu tarafından kuruldu.

Euroesta Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Euroesta Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Erhan Uraş tarafından kuruldu.

Nok Suıt Gayrimenkul Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Nok Suıt Gayrimenkul Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi Şişli'de Cemil Unursal tarafından kuruldu.

Ghk İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ghk İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Emre Cankaya ve Zafer Karabacak ortaklığında kuruldu.

As Türkmen Turizm Emlak Danışmanlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Türkmen Turizm Emlak Danışmanlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Ahmet Sarykmuradov tarafından kuruldu.

türkiyenin turizm geliri 2014te ne kadar olacak Haberi

türkiyenin turizm geliri 2014te ne kadar olacak



Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, 2014'te ülkeye gelecek olan yabancı ziyaretçi sayısının 37- 38 milyon civarında olacağını belirterek, "Turizm gelirinin ise 35 milyar dolar civarında olacağını öngörüyoruz" dedi. AA muhabirine turizm sektörünü 2013 açısından değerlendiren Ulusoy, Suriye ile Mısır'daki siyasi, Avrupa'daki ekonomik krize karşın, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın ilk 10 aylık verilerine göre, 2013'ün Ocak-Ekim döneminde gelen yabancı ziyaretçi sayısının 2012'ye oranla yüzde 10,24 oranında artarak, 31 milyon 757 bin 624 kişiye ulaştığını söyledi. Ulusoy, TÜİK verilerine göre, 2013'ün Ocak-Eylül döneminde elde edilen turizm gelirinin ise bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 13,40 oranında artarak, 24 milyar 545 milyon 80 bin dolar seviyesine ulaştığını belirtti.

Bu miktarın yurtdışında yaşayan vatandaşlardan elde edilen kısmının 5 milyar 16...