08 / 05 / 2024

türkler stüdyo tercih ediyor

türkler stüdyo tercih ediyor

Uzun yıllar çarpık kentleşmenin doğurduğu niteliksiz yapılarla mücadele eden Türkiye'de artık daha küçük, pratik ve konforlu yaşam alanlarına ilgi duyuluyor.

ABD'den ev almak isteyenler dikkat! Türkler en çok nereyi tercih ediyor?

Mortgage Uzmanı Tunçtan Ayan ve Emlak Danışmanı Sophia Furtun, Amerika Birleşik Devletleri’nde konut almak isteyenler için önemli tüyolar verdi. Peki ABD'den ev nasıl ev alınır? Türkler en çok nereyi tercih ediyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Opus Stüdyo Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Opus Stüdyo Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 240 bin TL sermaye bedeli ile Umut Can Tamtekin, Atakan Tamtekin ve Yasemin Green ortaklığında kuruldu.

Türk müteahhitler yurt dışında Türkler için ev yapıyor!

Son dönemlerde yurtdışından ev almak oldukça trend. Vize avantajlarının yanı sıra üst gelir grubu için yatırım alternatifi olarak da ilgi görüyor. Türk müteahhitler yurt dışında Türkler için ev yapıyor.

Stüdyo ve 1+1 daireler bulundukları siteye zarar mı veriyor?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "stüdyo ve 1+1 daireler" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Stüdyo daireler için ruhsat kuyruğu!

Türkiye’de 1 Ekim'de yürürlüğe girecek Planları Alanlar İmar Yönetmeliği kapsamında, stüdyo dairelerin üretimine son verilecek. Müteahhitler, yönetmelik öncesi 1+0 projelerine ruhsat alabilmek için belediyelere koştu.

Stüdyo dairelerin fiyatları düştü!

İmar yönetmeliğinin 1 Temmuz’da değişmesiyle birlikte 1+0 stüdyo daire satış fiyatlarında fırsat doğdu. Stüdyo dairelerin fiyatları düştü.

Stüdyo daireler Türk toplumuna uygun değil!

Bugüne kadar hiç stüdyo daire üretmediklerini söyleyen Dekon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Erdem, "Stüdyo dairelerin Türk toplumu birlikte yaşama alışkanlıklarına uygun olmadığı görüşündeyim" dedi.

Stüdyo daire mantığı Türk toplumu için kullanışlı değil!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği yasalaşırsa artık stüdyo daireler inşa edilemeyecek. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu görüşlerini paylaştı...

Sezen Aksu, Küçüksu’daki stüdyo evinin kirasını ödeyemedi!

Türk Pop müziğinin Minik Serçe lakaplı şarkıcısı Sezen Aksu, Küçüksu’daki stüdyo evinin 11 bin liralık 2 kirasını ödemediği öğrenildi. Bu durum karşısında çaresiz kalan sahibi ise Serçe’ye ihtar yollayacağı iddia edildi.

Hem oturum hem de yatırım için stüdyo ve 1+1 daireler daha cazip!

Konut almak isteyenler için ekonomik açıdan daha ulaşılabilir olan stüdyo ve 1+1 daireler, amorti süreliğinin kısalığı nedeniyle de hem konutta oturmak hem de yatırım yapmak isteyenler tarafından sıklıkla tercih edilmeye başlandı.

Rusya inşaat sektöründe Türkler'i tercih ediyor!

KPMG Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu Ülkeleri Türk Masası Başkanı Karakaş, "İnşaat, Türk şirketlerin rakiplerinden daha güçlü oldukları ve Rusya’nın da Türkler'i tercih ettiği bir sektör. " açıklamasında bulundu.

Türkler gayrimenkul yatırımı için ABD'yi tercih ediyor!

Keller Williams, Türklerin özellikle Amerika’ya olan ilgisini değerlendirdi. Yılın her dönemi ılıman iklimiyle tercih sebebi olan Florida başta olmak üzere Türkler son iki yılda yatırımları için New York ve Kaliforniya’yı tercih ediyor.

Stüdyo 24 projesinin tanıtım filmi yayında!

İstanbul Avcılar Ispartakule'de hayata geçirilen Stüdyo 24 projesinin tanıtım filmi yayında. Teslimlerin hemen yapıldığı projede fiyatlar 113 bin TL'den başlangıç gösteriyor. ,

türkler stüdyo tercih ediyor Haberi

türkler stüdyo tercih ediyor

Uzun yıllar çarpık kentleşmenin doğurduğu niteliksiz yapılarla mücadele eden Türkiye, kentsel dönüşümle birlikte güvenliği tehdit eden ve imaj zedeleyen binaları geçmişte bırakıyor. Peki, bu denli talep gören marka projelerde beklentiler ve talepler ne yönde seyrediyor? 


Sektör uzmanlarına göre Türk insanı, artık daha küçük, pratik ve konforlu yaşam alanlarına ilgi duyuyor. Dünya trendleriyle paralellik gösteren bu konsept, bundan 15 yıl öncesine dek neredeyse hiç talep almayan stüdyo tipi ve 1+1 dairelerin satışını arttırıyor. 


Sabah...