04 / 05 / 2024

türkoğlu toki alt gelir başvuru tarihleri

türkoğlu toki alt gelir başvuru tarihleri

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu 190 adet konut projesinde yer alan 91 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Alt Gelir başvuruları başladı!

Kahramanmaraş Türkoğlu 190 adet konut projesinde yer alan 92 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak altın fiyatları

ABD'de piyasaların merakla beklediği enflasyon oranı dün açıklandı. Açıklanan oran sonrası altın fiyatlarında hareketlenmeler başladı. Peki ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak 2024 altın fiyatları.

Kahramanmaraş Türkoğlu'ndaki köy afet konutları Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Türkoğlu ilçesine bağlı 5 kırsal mahallede inşaat çalışmaları tamamlanmış olan 250 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutu Kasım ayında sahiplerine teslim edilecek.

Sıla Türkoğlu'nun yüzü olduğu Pure Beauty ürünleri ne kadar, kaç TL? 

Son dönemde öne çıkan genç oyunculardan birisi olan Sıla Türkoğlu'nun da tercih ettiği Pure Beauty ürünleri, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt sağlamaya yardımcı oluyor. Peki bu ürünlerin fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Sıla Türkoğlu'nun reklam yüzü olduğu Pure Beauty BB & CC Kremlerin fiyatları ne kadar?

Genç oyuncu Sıla Türkoğlu'nun da tercih ettiği Pure Beauty ürünleri, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt sağlamaya yardımcı olmaktadır. Peki bu ürünlerin fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

​​​​​​​Kahramanmaraş Türkoğlu'ndaki deprem konutları yükseliyor!

​​​​​​​Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilen deprem konutları yükseliyor.

Altın fiyatları bayramdan sonra yükselir mi, düşer mi? Net yanıt şimdi geldi! Elinde altını olanlar gardınızı alın!

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından anlık olarka takip edilmeye devam ediyor. Altın fiyatları güne yukarı yönlü başlarken bayramdan sonra altın fiyatlarının ne kadar olacağı belli oldu. Net yanıt şimdi geldi! Elinde altını olanlar gardınızı alın!

Kahramanmaraş Türkoğlu'nda 6 bin kişinin barınacağı konteyner kentlerde sona gelindi!

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde 6 bin depremzedenin barınmasına imkan sağlayacak tam 4 noktadaki konteyner kentlerde son hazırlıklar yapılıyor.

Altın fiyatları bir günde tepetaklak oldu! Gram altın ters köşe yaptı! Görenler şaştı kaldı! 4 Şubat altın fiyatları

4 Şubat Cumartesi altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları çarşamba günü Fed faiz kararından sonra rekor kırarken dün sert düştü. Altın fiyatları bir günde resmen tepetaklak oldu! Gram altın ters köşe yaptı! Görenler şaştı kaldı! 4 Şubat altın fiyatları.

Ekonomist Ramazan Kurtoğlu elinde altın olanları uyardı! Bu tehlikeli hamleden uzak durun! Herkes hemen gardını alsın

Son dakika altın fiyatlarındaki dalgalanmalar devam ediyor. Yatırımcılar altın fiyatları karşısında endişelenmeye başlarken, Ekonomist Ramazan Kurtoğlu elinde altın olan yatırımcıları tehlikeli hamleler konusunda uyardı.

Ramazan Kurtoğlu ''elinizdeki altınları sakın satmayın'' dedi! Üstüne basa basa uyardı!

Altın fiyatlarının yükselişe geçmesi elindeki altınları satmaya çalışan yatırımcılar için ekonomist Ramazan Kurtoğlu ''elinizdeki altınları sakın satmayın'' diyerek uyardı.

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu'nda! Ucuz konut fırsatı sizi bekliyor

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları hala tek tek merak edilmekte. TOKİ Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Altın 4 ay sonra bu rakamı görecek! Tüm tahminleri tutan altının efendisi İslam Memiş'ten flaş açıklama! Hemen bakın!

Tüm tahminleri tutan altının efendisi İslam Memiş, altının 4 ay sonra geleceği rakamı açıkladı. Hemen bu son dakika açıklamasına bakın...

Elinde Türk Lirası olanlar altın mı alalım dolar mı diye sordu! Piyasa Kahini İslam Memiş’ten çok konuşulacak yanıt

Altın ve dolar tahminleriyle sık sık ekranlara çıkan İslam Memiş, son yayında takipçilerinden gelen, “Elinde Türk Lirası olanlar altın mı yoksa dolar mı almalı” sorusunda dikkat çeken bir yanıt verdi.

türkoğlu toki alt gelir başvuru tarihleri Haberi

türkoğlu toki alt gelir başvuru tarihleri

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu 190 adet konut projesinde yer alan 91 adet konut satışa çıkıyor. Projedeki konutların satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş’nin Kahramanmaraş İlindeki yetkili tüm şubeleri aracılığıyla yürütülecek.

TOKİ Türkoğlu projesinde yer alan 91 adet konutun başvuruları, 22 Kasım – 29 Aralık 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

Konut fiyatlarının 105 bin 995 TL ile 139 bin 602 TL arasında değiştiği projeden 5 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

180 ay vade imkanı sunulan projede peşinat tutarı 561 TL ile 748 TL arasında...