03 / 05 / 2024

Türköz İnşaat iftar yemeği

Türköz İnşaat iftar yemeği

Türköz İnşaat yöneticileri, şirket çalışanlarından sonra bu kez de dostlarını iftarda ağırladı. Derince Yenikent'teki Türköz Düğün Salonu 'nda yapılan iftar buluşmasına yaklaşık 840 kişi katıldı.

1 ayda oturum izni alınan o ülkeye Türk akını!  40 bin Euro değerinde konut almak yetiyor!

Kuzey Makedonya'nın başkenti olan Üsküp'e Türk akını hız kesmeden devam ediyor. Paylaşılan detaylara göre ülkede oturum izni almak için 5 bin Euro sermayeli şirket kurmak ya da 40 bin Euro değerinde konut almak yetiyor. 

Türkiye’nin tek bir sorunu var, Türk Lirasının düzenli değer kaybetmesi!

Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay, Türkiye’nin tek bir sorunu olduğunu belirterek, "Türk Lirasının düzenli değer kaybetmesi" dedi. İşte Özonay'ın X sosyal medya hesabından yaptığı o açıklama ve gelen yorumlar...

Kocaeli Avlu 112 Residence satışta! Yeni proje

Türköz İnşaat tarafından inşa edilen Avlu 112 konut projesi satışa çıktı. Projede toplam 112 adet konut, 4 adet dükkan inşa edilecek.

Murat Öztürk Ura İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Öztürk Ura İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 25 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Öztürk tarafından kuruldu.

Moody’s Türk bankalarının görünümünü negatiften durağana çevirdi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s’tan Türk bankalarının görünümüne ilişkin olumlu bir adım geldi. Moody’s Türk bankacılık sektörünün görünümünün negatiften durağana çevirdiğini duyurdu

Türk mutfağının olmazsa olmazı 'soğan' fiyatları işte bu yüzden çıkıyormuş

Son zamanlarda yükselen soğan fiyatları ile alakalı Tarım Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Neredeyse soğansız yemeğin olmadığı Türk mutfağında yükselen  soğan fiyatlarının nedenini merak ediliyordu.

Seçimden sonra Türk Lirası'nı neler bekliyor? Ekonomide neler olacak? İşte uzmanlardan yorumlar...

Ekonomi yazarı Alaattin Aktaş, seçimlerde ‘yabancı yatırımcıya güven veren bir iktidar’ gelirse Türk Lirası’nın (TL) dolar karşısında ‘çok fazla’ değer kazanacağı bir ortam oluşabileceğini, hatta buna karşı önlem alınması gerekebileceğini belirtti.

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş elinde altın ve dolar olanları kırmızı kodla uyardı! Açtı ağzını yumdu gözünü!

Altın fiyatları güne yükselişle başlarken dolar ise yatay seyrine devam ediyor. Altın ve dolar için yatırımcılar alım fırsatını kovalarken Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş altın ve dolar olanları kırmızı kodla uyardı! Açtı ağzını yumdu gözünü...

Türk halkının gözdesi Ford Focus’a 55 bin lira zam! Araba sevdalılarını üzen haber! İşte 15 Ağustos 2022 fiyat listesi

Türk halkının en çok sevdiği araba modellerinden olan Ford Focus’a iki ayda yaklaşık 55 bin lira zam yapıldı. İşte detaylar…

Döviz kurundaki düşüş Türk bankalarını pozitif etkileyecek!

Fitch Ratings, yeni açıklanan kur korumalı TL vadeli mevduatlarının kurda oluşturduğu düşüşün devam etmesi durumunda bunun Türk bankaları için pozitif olacağına dikkat çekti. Fitch, Türk bankalarının kurdaki oynaklığa karşı kırılgan olduğunun da altını çizdi. 

Ae Akyüz İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ae Akyüz İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Erkan Akyüz ve İlker Seven ortaklığında kuruldu.

Faruk Türköz kimdir?

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz kimdir? Faruk Türköz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Faruk Türköz'ün biyografisi...

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Faruk Türköz vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz vefat etti. Kayaoğlu İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Türköz İnşaat iftar yemeği Haberi

Türköz İnşaat iftar yemeği


Türköz İnşaat'ın sahipleri Recep Öztürk ve Hüseyin Öztürk kardeşler, yakın dostlarını iftarda ağırladı. İftara 840 kişi katıldı. Başta Körfez'de olmak üzere ilimizin pek çok yerinde önemli projelere imza atmış olan Türköz İnşaat yöneticileri, şirket çalışanlarından sonra bu kez de dostlarını iftarda ağırladı. Derince Yenikent'teki Türköz Düğün Salonu'nda yapılan iftar buluşmasına yaklaşık 840 kişi katıldı. Ev sahipleri Recep Öztürk ve Hüseyin Öztürk örnek bir ev sahipliği yaptı. Konuklar, hem sohbet etti hem de Öztürk ailesine böylesi anlamlı bir organizasyona imza attıkları için teşekkür etti.


Bizim...