10 / 05 / 2024

Türkrus International adres

Türkrus International adres

Türkrus International Group Emlak Ticaret Limited Şirketi Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Eid M. Hassanne tarafından kuruldu...

Türkrus International Group Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkrus International Group Emlak Ticaret Limited Şirketi Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Eid M. Hassanne tarafından kuruldu...

Katar Khalifa Stadı'ndaki çalışma şartlarına insan haklarına aykırı!

Uluslararası Af Örgütü (Amnesty International), 2022 FIFA Dünya Kupası’nın düzenleneceği Katar’daki Khalifa Uluslararası Stadı’nın yapımında görevli işçilerin çalışma şartlarının insan haklarına aykırı olduğunu açıkladı.

Kuyumcukent GYO, Adres Gayrimenkul Değerleme ile anlaştı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortakluğı aktifinde bulunan tüm gayrimenkullerin değerlemesi için teklifte bulunan değerleme şirketlerinden, Adres Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. anlaştı.

Türkiye gayrimenkul yatırımı için doğru adres!

Dubai’de Türk inşaat şirketleri ile Körfez yatırımcısı bir araya geldi. Hürriyet ve GYODER işbirliği ile gerçekleşen panelde Türkiye’nin gayrimenkul yatırımı için doğru adres olduğu belirtildi.

Dedeman Hotels 16'ıncı otelini Moskova'da açtı!

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International, yurt dışı projelerini hizmete açmaya devam ediyor. Izmailovo'daki yeni oteli Park Dedeman Izmailovo Moskova, resmen açıldı.

Toskana Orizzonte adres bilgileri!

Dolce Vita Yaşam Kulübünün yer aldığı projede evlerin tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik gösteriyor. Toskana Orizzonte adres bilgileri kapsamında proje Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Projebeyaz International, Londra'da ofis açtı!

Projebeyaz International, Londra’da faaliyete geçirdiği yeni ofisi ile dünyadaki hizmet alanını genişletiyor. Projebeyaz International, Ortadoğu’da açtığı Kuveyt şubesinden sonra, Londra ofisi ile de Avrupa’daki gayrimenkul yatırımcılarına hizmet vermeye

ABD'li enerji şirketi Türkiye'ye jeotermal santrali kuracak!

ABD'li enerji şirketi New Generation Power International (NGPI), Türkiye'de yaklaşık 400 milyon dolar yatırımla, 100 megavat kapasiteli jeotermal santrali kuracak..

Belediyesi olmayan yerlerde numaralama işlemleri!

Belediye Teşkilatı Bulunmayan Yerlerde Numaralama ve Levhalama İşlerinin nasıl yürütüleceği, Adres ve numaralandırmaya ilişkin yönetmelikte yer alıyor. İşte belediyesi olmayan yerlerde numaralama işlemleri...

Yelta Köm ünlü mimar Han Tümertekin'le söyleşi yapacak!

Sanatatak web sitesi, International Wine and Spirits Academy (IWSA) işbirliğiyle ‘Sanatatak sessions’ adı altında söyleşiler düzenliyor. Web sitenin mimari yazarlarından Yelta Köm’ün, ünlü mimar Han Tümertekin’le söyleşi yapacak..

Ideal Standard Türkiye Başarı Ödülleri verildi!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip dünyanın lider banyo ürünleri firması Ideal Standard International; Türkiye'de en yüksek ciro performansı sergileyen bayilerini ödüllendirdi. Ödül töreninde İstanbul, Bodrum, Antalya ve Ankara bayileri birinci oldu.

Okan Üniversitesi Miami’de kampüs açtı!

Okan Üniversitesi, Miami’de kampüs açtı. ABD yasalarına göre kurulan Okan International University Miami, hem Türkiye’den, hem de farklı dünya ülkelerinden öğrencilere eğitim alternatifleri sunacak.

Başakşehir Vadişehir adres bilgileri!

Başakşehir Vadişehir adres bilgilerine göre proje yapımı devam eden 380 bin metrekarelik Şehir Parkı ve 60 bin metrekarelik Türkiye’nin en büyük Kent Meydanı’na yakın konumda inşa ediliyor.

Türkrus International adres Haberi

Türkrus International adres

Türkrus International Group Emlak Ticaret Limited Şirketi Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Eid M. Hassanne tarafından kuruldu.

Türkrus International Group Emlak Ticaret Limited Şirketi konusu:Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır; -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak

Adres:Merkez Mah.Marmara Cad.Erenler2 İşm.St.Erenler2 İşm.A.N.24/120...