12 / 05 / 2024

Turkuaz 24 Yat İşletmeciliği adres 

Turkuaz 24 Yat İşletmeciliği adres 

Turkuaz 24 Yat İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekemce'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Kaynar, İsmail Çınar ve Mustafa Uslu ortaklığında kuruldu.

Dolar 24 TL sınırına yaklaştı! Gümbür gümbür geliyor! Yatırımcılar o günü bekliyor

Dolar/TL kuru bugün 24 TL sınırına yaklaştı. Dolar kurundaki yükselişler devam ederken yatırımcılar Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın faiz kararına odaklandı. Dolar gümbür gümbür geliyor...

24 saat sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yatırımcıların gözü bu haberde! Doların yol haritası belli oldu!

Dün 20,43 liradan kapanış yapan dolar/TL kuru güne artışla başladı. Yatırımcılar ise  dolar yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. 24 saat sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yatırımcıların gözü bu haberde! Doların yol haritası belli oldu!

Ne altın ne döviz! 3 ayda yüzde 24 kazandırdı! Yatırımcısı sevinçten havalara uçtu!

Yatırımcının son zamanlarda yine radarına giren gümüşteki yukarı yönlü hareket git gide artıyor. Yatırımcısına son 3 ayda yüzde 24’e yakın kazandıran bu değerli metalin 2023 senesinde son 9 yılın rekoru kıracağına kesin gözüyle bakılıyor. İşte gümüşle ilgili çok ilginç detaylar…

Karalar bağlayan yatırımcıya Selçuk Geçer'den doların 24 TL olacağı tarih! Hemen bakmayan sonra bin pişman olur! 

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar ile ilgili çok önemli bir konuyu yorumladı. Borsa yatırımcılarının da yakından izlediği Geçer, doların 24 TL`ye çıkacağı tarihi açıkladı. İşte yatırımcıların heyecanla beklediği o açıklama..

Gümüş yatırımcıları dikkat! Gümüşe olanlar oldu! Sakın kaçırmayın! 24 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...

Son zamanlarda ters köşeleri ile yatırımcıları şoke eden gümüş fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri yakından izleniyor. Peki gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş bugün kaç TL? Gümüş yükseldi mi, düştü mü? Gümüş ons fiyatı kaç lira? İşte 24 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...

Euro yatırımcıları dikkat! Bu haber sizi ilgilendiriyor! Euro/TL ne kadar oldu 24 Haziran 2022

Euro almak isteyenler ve euro yatırımcıları bugün euro ne kadar? Euro kaç TL? sorularının yanıtlarını araştırıyor. Euro haftanın son işlem gününe değer kaybederek başladı. Peki euro bugün ne kadar oldu? İşte euro kurunda son dakika 24 Haziran 2022...

Öz Mty 24 İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mty 24 İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Mert Mustafa Öztürk tarafından kuruldu.

GAPAS Serbest Kürsü Pandeminin Gözde Yatırım Aracı; Arsa - Arazi etkinliği 24 Şubat'ta!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS)  tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün 24 Şubat tarihindeki etkinliğinde 'Pandeminin Gözde Yatırım Aracı; Arsa - Arazi ele alınacak. 

6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı 24-27 Kasım'da!

CNR Emlak-Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, 24-27 Kasım 2022 tarihleri arasında yapılacak.

Turkuaz 24 Yat İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkuaz 24 Yat İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekemce'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Kaynar, İsmail Çınar ve Mustafa Uslu ortaklığında kuruldu.

Büyükçekmece'deki 24 milyon liralık yatırım hizmete açıldı!

İBB'nin Büyükçekmece'de hayata geçirdiği 24 milyon liralık altyapı, çevre ve spor yatırımları hizmete açıldı. Açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

Antalya'ya 24 yeni otel yatırımı geliyor!

Aralık ayında toplam 34 turizm yatırımı için yatırım teşvik belgesi düzenlenmesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Teşvikte Antalya ağırlıklı olmak üzere 24 yeni otel yatırımına izin çıktı.

Yatırımcıya arazi envanteri sunulacak!

Başbakan Binali Yıldırım’ın açıkladığı turkuaz halı, yatırımcıya elektronik ortamda arazi envanteri sunulup, tüm izin ve ruhsatları tamamlanmış projeler hazırlanarak işadamlarının ayağına serilecek.

Turkuaz 24 Yat İşletmeciliği adres  Haberi

Turkuaz 24 Yat İşletmeciliği adres 

Turkuaz 24 Yat İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekemce'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Kaynar, İsmail Çınar ve Mustafa Uslu ortaklığında kuruldu.

Turkuaz 24 Yat İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü gemi, yat ve deniz araçlarının alımı, satımı, işetilmesi, kiralanması, kiraya verilmesi, ithali, ihracı ve ticaret ile bunların araç, gereç, ekipman ve yedek parçalarının imali, ithali, ihracı ve ticaretini yapmak, denizcilik sektörü ile ilgili her türlü makine, cihaz, ekipman, yedek parça ve malzemenin alımı, satımı, kiralanması, kiraya verilmesi, ithalatı, ihracatı, Türkiye distribütörlüğü, acente ve temsilciliği ile her türlü ticaretini yapmak. 2- Gerek kendi ihtiyacı gerekse yerli ve yabancı şirketler için her tonajda gemi, yat, şilep ve her türlü deniz araçlarının yapımı, montajı, periyodik bakımı ve onarımını...