04 / 05 / 2024

turkuaz Seramik 2016 trendleri

turkuaz Seramik 2016 trendleri

Konforlu ve şık bir banyo ferah, rahat ve en önemlisi fonksiyonel detaylarla donatılmış bir banyodur. Yeni yılla birlikte 2016 yılının banyo ve vitrifiye trendleri de belli oldu.

SEREL, Design Turkey 2016'dan ödülle döndü!

Seramik sağlık gereçleri sektörüne kazandırdığı yeni teknolojileri ve estetik tasarımlarıyla SEREL, Design Turkey 2016’nın “Yapı Bileşenleri” kategorisinde “İyi Tasarım Ödülü”ne 2 farklı ürünüyle sahip oldu.

Serel Design Turkey 2016'da ödül aldı!

Seramik sağlık gereçleri sektörüne kazandırdığı yeni teknolojileri ve estetik tasarımlarıyla SEREL, Design Turkey 2016’nın “Yapı Bileşenleri” kategorisinde “İyi Tasarım Ödülü”ne 2 farklı ürünüyle sahip oldu.

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi 2016 başvuruları!

5 adet konutun kurasız olarak açık satışa sunulacağı TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi 2016 başvuruları için geri sayım başladı.

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi 2016 başvurusu!

Toplamda 9 adet dairenin açık satışa sunulduğu TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi projesinde başvuru dönemi için geri sayım başladı. İşte, TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi 2016 başvurusu...

Yurtbay Seramik 26-30 Eylül arasında Cersaie Fuarı’nda!

Yurtbay Seramik, 26-30 Eylül 2016 tarihleri arasında İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenecek Cersaie Fuarı’nda Türk seramik sektörünü temsil eden markalar arasında yerini alarak ziyaretçilerini, 16. Hall, B61-B66 stantta ağırlayacak.

Hazım Ellialtı, Yurtbay Seramik yönetim kurulu danışmanı oldu!

Hazım Ellialtı, Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Danışmanı oldu. Hazım Ellialtı, 1 Eylül 2016 tarihinden itibaren Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu'na danışmanlık hizmeti verecek.

Yurtbay Seramik, Zonguldak Kömürspor’a sponsor oldu!

2016-2017 futbol sezonunda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor, maçlara 'Yurtbay Seramik' göğüs reklamı ile çıkacak.

Proje Turkuaz Seramik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kartal Şubesi açıldı!

Proje Turkuaz Seramik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kartal Şubesi, Şafak Barış Durmuş Şube Müdürlüğü'nde 750 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Kartal, Yakacık Çarşı Mahallesi'nde açıldı.

Adana Kütahya Seramik Galerisi açıldı!

Bülent Ecevit Bulvarı üzerinde bulunan Seramik Galerisi Uğur Kaçmaz ve Alper Bayram’ın girişimleri ile ticari hayata başladı. ETD YAPI olarak adlandırılan Seramik Galerisi’nin açılığı da 25 Mayıs 2016 günü gerçekleşti.

Ege Seramik, Spring 2016 koleksiyonunu müşterileri ile paylaştı!

Amerika’nın en büyük ve en önemli seramik karo ve doğal taş fuarı olan Coverings Fuarı, Nisan ayında Chicago’da gerçekleştirildi. 40'tan fazla ülkeden katılımcının olduğu fuarda dünyanın en yenilikçi seramik ve doğaltaş ürünleri tanıtıldı.

Turkuaz Seramik ile banyolarda yaz esintisi!

Doğanın değişimi ve yaz mevsiminin gelişiyle yeniden canlanan doğa, günümüzün yeni ev anlayışı ile birleşerek banyo tasarımlarını farklı bir boyuta taşıyor

Turkuaz Seramik pazar payını yüzde 18'e çıkarmayı hedefliyor!

Kayseri'de Avrupa'nın en büyük vitrifiye üretim tesisini hayata geçirdiklerini belirten Turkuaz Seramik'in patronu Özkaya, "% 13 olan pazar payımızı 18'e çıkaracağız" dedi

NG Kütahya Seramik Unicera'da 2016 koleksiyonlarını tanıttı!

Türk seramik sektörünün dünya pazarındaki lider kuruluşlarından NG Kütahya Seramik, 2016 koleksiyonları ve trend belirleyen tasarımları ile Unicera Fuarı'nda fark yaratıyor.

turkuaz Seramik 2016 trendleri Haberi

turkuaz Seramik 2016 trendleri

Bu yıl banyolarda barok mimarisini yansıtan klasik lavabolar ve modernliği tercih edenler için inceliği ön planda tutan tasarımlar göze çarpıyor. Mermer görünümlü seramik lavabolar, su tüketimini en aza indiren sürdürülebilir bataryalar ve klozet sistemleri bir adım öne çıkıyor.


Turkuaz Seramik, Cerastyle ürün gamındaki vitrifiye ve lavabo modelleriyle banyo modasına yön veriyor. Çeyrek asırlık sürede sınırlarının ötesine geçerek dünya pazarının önemli oyuncusu konumuna gelen Turkuaz Seramik’in Cerastyle markası, özel tasarımları ve ergonomik vitrifiye ürünleri ile banyo modasını belirleyen en önemli markalar arasında yer alıyor.


Günlük hayatın hızından yorulan, şehir insanının aradığı huzuru evlere taşıyan ve vitrifiye alanındaki trendleri belirleyen Turkuaz Seramik, Cerastyle ile 2016 banyo ve vitrifiye trendlerini belirledi. Bu yıl daha narin ve ince tasarımların ön planda olacağını söyleyen Turkuaz Seramik...