16 / 05 / 2024

Turkuaz Seramik şirketi

Turkuaz Seramik şirketi

Kayseri'de Avrupa'nın en büyük vitrifiye üretim tesisini hayata geçirdiklerini belirten Turkuaz Seramik'in patronu Özkaya, "% 13 olan pazar payımızı 18'e çıkaracağız" dedi

Taşkıran Seramik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Seramik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Taşkıran tarafından kuruldu.

Karahanlı Seramik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karahanlı Seramik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Karahan tarafından kuruldu.

Vendemmia Mimarlık Mühendislik Seramik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vendemmia Mimarlık Mühendislik Seramik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çiğdem Özcan Aytaş ve Piraye Ran ortaklığında kuruldu.

Osmanoğulları İzolasyon Seramik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğulları İzolasyon Seramik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Gülmez tarafından kuruldu.

4m Turkuaz Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4m Turkuaz Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Erzi tarafından kuruldu.

Aysi Hırdavat Seramik İnşaat Elektrik Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aysi Hırdavat Seramik İnşaat Elektrik Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Ayilan tarafından kuruldu.

Osmanoğlu Seramik İzolasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğlu Seramik İzolasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Nilüfer Karaman tarafından kuruldu.

Alena Granit Ve Seramik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Alena Granit Ve Seramik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Namık Sürmen, Ali Beylik ve Oğuz Arıcan ortaklığında kuruldu!

Hidden Village Turizm Otelcilik Seramik Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hidden Village Turizm Otelcilik Seramik Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Abdullah Kılıç, İbrahim Coşar ve Kemal Ozan Halat ortaklığında kuruldu.

Woow Seramik Üretim İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Woow Seramik Üretim İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Cahit Tuz ve Mohamed Faruk Nakdalı Naddaf ortaklığında kuruldu.

Fantasia Seramik Anonim Şirketi kuruldu!

Fantasia Seramik Anonim Şirketi bugün Şişli'de Menahem Kıymaz, Arıel Kıymaz ve Yakup Ceki Kıymaz ortaklığında kuruldu.

Artı Seramik Mimarlık Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı Seramik Mimarlık Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Suat Dadak tarafından kuruldu.

Kahvecioğlu Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kahvecioğlu Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kahvecioğlu Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Turkuaz Seramik şirketi Haberi

Turkuaz Seramik şirketi

Türkiye'de seramik sağlık gereçleri sektöründe pazarın yüzde 13'üne sahip olan Turkuaz Seramik, 25 milyon euroluk yatırımla Avrupa'nın en büyük vitrifiye üretim tesisini hayata geçirdi. Kayseri İncesu Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 350 bin metrekarelik açık, 80 bin de kapalı alanda fabrika kuran şirket, üretimini de yüzde 100 artırdı. 


60 ÜLKEYE İHRACAT YAPIYORUZ 

Turkuaz Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Abidin Özkaya, yıllık 2.5 milyon adetlik üretimle sektörün en çok ihracat yapan ilk üç oyuncusu arasında yer aldıklarını söyledi. 60 ülkeye ihracat yaptıklarını belirten Özkaya, "Üretimimizin yüzde 35'ini ihraç ediyoruz. Bunun ise yüzde 40'ını Avrupa'ya yapıyoruz. 2015'te ABD'ye de satışa başladık" dedi. Türkiye'de pazarın yüzde 13'üne hakim olduklarını vurgulayan Özkaya, 2016'ta bu oranı yüzde 18'e, ihracatı ise yüzde 55'e çıkarmayı hedeflediklerini belirtti. Seramik sektörüyle de...