27 / 04 / 2024

Türkyılmaz Asfaltlama İnşaat ve Turizm

Türkyılmaz Asfaltlama İnşaat ve Turizm

Türkyılmaz Asfaltlama İnşaat ve Turizm Limited Şirketi, Musa Kazım Türkyılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da Kartal, Orhantepe Mahallesi, Çınar Caddesi'nde kuruldu.

Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Buket Töre Mimarlık İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buket Töre Mimarlık İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Töre tarafından kuruldu.

Hmd Kağıt Reklam Organizasyon Metal İnşaat Elektrik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hmd Kağıt Reklam Organizasyon Metal İnşaat Elektrik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Beydilli tarafından kuruldu.

Bursa'nın 5 mahallesinde kentsel dönüşüm için start verildi! Asrın projesi geliyor!

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları için start verildi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ''Asrın projesi'' olarak adlandırdığı kentsel dönüşüm projesini başlattıklarını açıkladı.

Güner Kardeşler Yol Asfaltlama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güner Kardeşler Yol Asfaltlama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Habil Güner tarafından kuruldu.

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğanay Gürbüz tarafından kuruldu.

Beydilli Reklam Organizasyon Kağıt Matbaa Metal Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beydilli Reklam Organizasyon Kağıt Matbaa Metal Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Beydilli tarafından kuruldu.

Üstünel Yalıtım Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Tarım İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünel Yalıtım Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Tarım İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serenay Elüstün tarafından kuruldu.

Gram altında inanılmaz bir fırtına kopacak gören şaştı kaldı! Hemen bakın sakın kaçırmayın!

Altın fiyatlarında dalgalanma sürerken, emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran'dan Haziran vurgusu geldi. Başaran'dan gelen açıklamalara göre; gram altında inanılmaz bir fırtına kopacak gören şaştı kaldı! Hemen bakın sakın kaçırmayın! İşte bütün ayrıntılar...

İmsan Taahhüt Metal Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmsan Taahhüt Metal Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Melih Çakmak tarafından kuruldu.

Tüysüzoğlu İnşaat Hırdavat Metal Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüysüzoğlu İnşaat Hırdavat Metal Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Yaren Gerim tarafından kuruldu.

Tümben Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tümben Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de Ramazan Tümben tarafından kuruldu.

Shm Taahhüt Proje Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Shm Taahhüt Proje Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de Mehmet Kalender tarafından kuruldu.

Türkyılmaz Asfaltlama İnşaat ve Turizm Haberi

Türkyılmaz Asfaltlama İnşaat ve Turizm

Türkyılmaz Asfaltlama İnşaat ve Turizm Limited Şirketi, Musa Kazım Türkyılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da kuruldu. 


Türkyılmaz Asfaltlama İnşaat ve Turizm Limited Şirketi iş konusu;  a.Şirket yurt içinde ve yurt dışında Ana cadde, sokak, site iç dış yolları, açık ve kapalı otopark lar ile tenis kortları fabrika yol ve çevrelerini, Basketbol sahaları ile karting alanlarının asfalt kaplaması ve bozulan yerlerin asfaltla yamanarak onarılması, Kaldırım, kasis, Bisiklet yolu vb.lerinin inşaatı, yolların vb.yüzeylerin boyayla işaretlenmesi, yol bariyerleri, Trafik işaret ve levhaları vb.nin kurulumu gibi Yol, Tünel, vb. yerlerde ki yüzey  işlerini yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında genel katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün daire, müessese ve kurumların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri, karayolu, kanal,...