10 / 05 / 2024

Turnkey Avıatıon Mühendislik adres

Turnkey Avıatıon Mühendislik adres

Turnkey Avıatıon Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Burak Şahin tarafından Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Engısolutıon Mühendislik Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Engısolutıon Mühendislik Yatırımları Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Beytullah Bilgin tarafından kuruldu.

Powtıon Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Powtıon Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Erdem Koçak tarafından kuruldu.

Atölye Goril Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Goril Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Sarıtaş tarafından kuruldu.

Ozalp Corporatıon Mühendislik İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Ozalp Corporatıon Mühendislik İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Özalp tarafından kuruldu.

Peker Constructıon Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Peker Constructıon Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Peker tarafından kuruldu. 

Milli Emlak Artvin Şavşat'da 21 bin TL'ye arsa satışı!

Milli Emlak, Artvin'in Şavşat ilçesinde yatırım yapmak isteyenlere müjdeli bir haber verdi. Yeni arsa ve arazi satışı ilanlarını yayınlayan Milli Emlak, elinde TL'si olanların 21 bin TL'ye arsa sahibi olabileceklerini duyurdu. Oldukça uygun fiyatlı ilan ile ilgili detaylar haberimizde...

Axe Constructıon Mühendislik Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Axe Constructıon Mühendislik Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Khalıd Alı Alı tarafından kuruldu.

Arm Constructıon Yapı Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Arm Constructıon Yapı Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Armağan tarafından kuruldu.

Üy Atölye Mühendislik İnşaat Elektrik Ve Mekanik Limited Şirketi kuruldu!

Üy Atölye Mühendislik İnşaat Elektrik Ve Mekanik Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Özdemir ve Yusuf Altıntaş ortaklığında kuruldu.

Atışlar Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atışlar Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Fuat Atış tarafından kuruldu. 

Pirekare Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pirekare Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Atıl Taşpınar tarafından kuruldu.

Corrosıon Servıce Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Corrosıon Servıce Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Elgün tarafından kuruldu.

Orenda Extractıon Biyoteknoloji Mühendislik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orenda Extractıon Biyoteknoloji Mühendislik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Yüksel tarafından kuruldu.

Turnkey Avıatıon Mühendislik adres Haberi

Turnkey Avıatıon Mühendislik adres

Turnkey Avıatıon Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Burak Şahin tarafından kuruldu. 


Turnkey Avıatıon Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak projeyöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Turnkey Avıatıon Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Yenişehir Mah.Akkaya Sk.Sağlam Bahçe Evl.Sit.A-B-C-D Bl.7/2/2...