14 / 05 / 2024

TUROB Fuarlar ve Tanıtım Komitesi Başkanı Müberra Eresin

TUROB Fuarlar ve Tanıtım Komitesi Başkanı Müberra Eresin

Ankara (AA) - Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB), 2022 Mayıs'ta Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenecek Imex Uluslararası Turizm Fuarı'na katılacak.İmex Uluslararası Turizm Fuarı'nda Türkiye standı açacağını belirtti.

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7 Kasım 2023'te kapılarını ziyaretçilerine açacak

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7-11 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek. TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek fuar, sektörün yerli ve yabancı paydaşlarını bir arada buluşturacak. İşte ayrıntılar...

Kazakistan ve Özbekistan emlak fuarlarıyla Türkiye'de gayrimenkul satışları artacak!

Gayrimenkul sektörü Uluslararası Emlak Fuarları ReExpo ve Second Home; Kazakistan, Özbekistan, Libya, Hollanda, Belçika ve Pakistan fuarlarında bir araya gelecek. Fuarlarla Türkiye'deki gayrimenkul satışının artacağı öngörülüyor.

Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarları hangi tarihlerde? 2022 ve 2023 yılında gerçekleştirilecek olan inşaat fuarları!

İnşaat sektörünün merakla beklediği Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarları 2022 ve 2023 tarihleri belli oldu. İşte tüm sektörün merakla beklediği o tarihler...

Elazığ 3. İnşaat ve Mobilya Fuarı açıldı!

Vali Çetin Kaldırım, "Dünyada ekonomik anlamda bir durgunluğun ve daralmanın olduğu bir konjonktürde ilimizde bu tür fuarların artarak yapılıyor olması bu işi daha da anlamlı kılıyor" diye konuştu...

İMSİAD ve RUMELİSİAD inşaat sektörünün geleceğini fuarda ağırladı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği ile Rumelili Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği’nin inşaat sektörünün geleceği olan Hürriyet Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerini 17. Bursa Yapı ve 4. Rising City Gayrimenkul fuarlarında ağırladı.

Erzurum İnşaat Gayrimenkul Fuarları kapılarını açtı!

Tüyap Fuarcılık tarafından Erzurum'da gerçekleşen “Erzurum İnşaat-Gayrimenkul ve Kent Fuarları 2019”, Tüyap Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

Ortadoğu İnşaat ve Tarım Fuarları başarıyla tamamlandı!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Fuar Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Deniz 2019 bahar döneminde düzenlenen inşaat ve tarım fuarları hakkında açıklamalarda bulundu.

Buıldeast Yapı Ve Gayrimenkul Fuarları 4 Ekim'de başlayacak!

Türk yapı sektörünü Ortadoğu ile Gaziantep’te buluşturacak fuarlar, 04 - 07 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 

Gayrimenkul ve inşaat fuarları yatırıma zemin sağladı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile TÜYAP tarafından düzenlenen Bursa Rising City Gayrimenkul Fuarı ile Bursa İnşaat ve Dekorasyon Fuarı, 30'un üzerinde ülkeden 300 yatırımcıyı ağırlıyor.

Bursa Gayrimenkul ve İnşaat Fuarı 11 Nisan'da!

Bursa'da 11 Nisan'da eş zamanlı olarak düzenlenecek "Rising City Gayrimenkul" ile "İnşaat ve Dekorasyon" fuarları, inşaat ve gayrimenkul sektörü temsilcilerini buluşturacak. 

4. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi!

TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ. ve Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) iş birliği ile  düzenlenen 4. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı (İDEV) ile 2. Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi.

3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi!

TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ ve Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) tarafından düzenlenen 3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi.

3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı kapılarını açtı!

3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı kapılarını açtı. TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Alagöz: "Biz fuarların Kocaeli ticaretine, bölge ekonomisine katkılar sağlayacağı beklentileri içerisindeyiz" dedi.

TUROB Fuarlar ve Tanıtım Komitesi Başkanı Müberra Eresin Haberi

TUROB Fuarlar ve Tanıtım Komitesi Başkanı Müberra Eresin

TUROB'tan yapılan yazılı açıklamada, kongre turizmi alanında, 12 yıldır başarıyla devam eden IMEX Uluslararası Turizm Fuarı'nda Türkiye standı açılacağı belirtildi. 


Son yıllarda kongre turizminin parlayan yıldızı olan Türkiye'nin özellikle İstanbul'daki gelişen kongre hizmetleri ve uluslararası kongre ağırlamalarıyla önemli bir başarı yakaladığı kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TUROB Fuarlar ve Tanıtım Komitesi Başkanı Müberra Eresin, söz konusu turizm çeşidinin özellikle büyükşehirlerde önemli bir ürün olduğunu vurguladı. 


Bu turizm çeşidinde misafirlerin harcamalarıyla da turizm gelirine fark edilir bir katkı sağladığını ifade eden Eresin, "ICCA 2013 istatistiklerinde ülkemizin ilk 20 ülke arasında girerek gösterdiği başarı, TUROB olarak bu fuara katılmamızın son derece doğru bir planlama olduğunu göstermektedir. Fuarın sadece profesyonellere açık ve önceden randevu sistemine yönelik bir fuar olması, yapılan görüşmelerin verimliliği açısından da oldukça...