02 / 05 / 2024

Türsab 2015 kış turizmi

Türsab 2015 kış turizmi

2014 yılında kış turizminde 4 milyon 800 bin turist ağırlandığını belirten TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, "Bu rakamın bu kış döneminde 5 milyonun üzerine çıkmasını bekliyoruz" dedi.

TÜRSAB ana hizmet binası icradan satıldı!

Koronavirüsü sebebiyle zor günler geçiren turizm sektöründen bir kötü haber de TÜRSAB’dan geldi. Banka tarafından yapılan icra takibi neticesinde ise TÜRSAB ana hizmet binasının bulunduğu gayrimenkule haciz işlemi uygulandı ve bina geçtiğimiz günlerde ihale yoluyla satıldı.

134 yıllık tarihi Casa Garibaldi Binası 10 yıllığına TÜRSAB'ın!

Beyoğlu'nda yer alan 134 yıllık Casa Garibaldi Binası'nın kullanım hakkı 10 yıllık süre ile Türkiye Seyahat Acentaları Birliği'ne (TÜRSAB) geçti. 

Beyazköprü İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyazköprü İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi dün Sancaktepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğan tarafından kuruldu.

Uşaklı Yapı İnşaat Hizmetleri Hafriyat Taahhüt Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uşaklı Yapı İnşaat Hizmetleri Hafriyat Taahhüt Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Mehmet Yıldırım tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Adana İnşaat Fuarı Türkiye ve Kıbrıs'ı bir araya getirdi!

TÜYAP Adana Fuarcılık tarafından düzenlenen Adana İnşaat ve Yapıda Yenilikler Fuarı Türk ve Kıbrıs heyetlerini bir araya topladı.

Nasoğlu İnşaat Taahhüt Mahrukatçılık Gıda Toplu Temizlik Nakliye Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. kuruldu!

Nasoğlu İnşaat Taahhüt Mahrukatçılık Gıda Toplu Temizlik Nakliye Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. Doğan kuy ve Msa Kuy ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Türkiye Varlık Fonu yabancı banka satın alabilir!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Cemil Ertem, Türkiye Varlık Fonu’nun yurt dışında bir markayı, bankayı satın alabileceğini açıkladı

Panorama Harita İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panorama Harita İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Soner Çiftçi tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Avrupa İmar Bankası, Türkiye Varlık Fonu şirketleriyle çalışacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası Başkanı Sir Suma Chakrabarti, Türkiye Varlık Fonu (TVF) ile ilgili çalışmaları yakından takip ettiklerini söyleyerek, Türkiye Varlık Fonu bünyesindeki şirketlerle çalışabileceklerini belirtti.

Hrg Hafriyat İnşaat Taahhüt Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Hrg Hafriyat İnşaat Taahhüt Hayvancılık Limited Şirketi Haydar Gümrükçü tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Türkiye Varlık Fonu'na aktarılan şirketler yeniden yapılandırılacak!

Türkiye Varlık Fonu’na aktarılan şirketlerin yeniden yapılandırılması için çalışma başlatıldı. Şirketler fonksiyonel hale getirilecek.

Türkiye Varlık Fonu, herkesin güvenebildiği bir mekanizma olacak!

Türkiye Varlık Fonu (TVF) olarak hazırladıkları stratejik planın tamamlanmak üzere olduğuna dikkati çeken TVF Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan, "Herkesin yapılan işlerden çok güzel bir şekilde haberdar edilebildiği ve güvendiği bir mekanizma kurmak için uğraşıyoruz." dedi.

Türkiye Varlık Fonu ilk etapta 25 milyar dolar getirecek!

Türkiye Varlık Fonu’nun yurtdışından kaynak temininde proje bazlı finansman yöntemini kullanması, ülke bazında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son dönemde ziyaret ettiği Körfez ülkeleri ve Rusya’nın ön plana çıkması bekleniyor.

Türsab 2015 kış turizmi Haberi

Türsab 2015 kış turizmi

Türkiye Seyahat Acentalan Birliği (TÜRSAB) Kış Turizmi Raporu'nu yayınladı. Rapora göre, deniz, kum, güneş denildiğinde ilk akla gelen ülkeler araşma yerleşen Türkiye, turizm sektörünü 12 aya yaymak için son yülarda kış turizmine de ağırlık vermeye başladı. 10 yıl önce Aralık-Ocak-Şubat aylarında 2.7 milyon ziyaretçi ağırlanırken, bu sayı 2014 itibarıyla 4.8 milyon kişiyi aştı. Kış turizminde Avusturya, İsviçre ve Fransa gibi zorlu rakipleri olan Türkiye, kış sezonunun vazgeçilmezi olan kayak tesislerinde de ilerleme kaydediyor. Bugün itibarıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı'na kayıtlı kayak merkezlerinin sayısı 28, buna Turizm Bakanlığı belgeli olmayan ancak farklı idareler tarafından kayak merkezi olarak belirlenen ya da hedef gösterilen alanlar da eklenince bu sayı 51'e yükseliyor. Toplam yatak kapasitesine bakıldığında da, halihazırda Turizm Bakanlığı belgeli 28 tesiste...