28 / 04 / 2024

turyap diyarbakır satılık konut

turyap diyarbakır satılık konut

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu'daki gayrimenkulleri, Turyap tarafından kura yöntemiyle satışa çıkarıldı...

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

İnşaat sektörünü neler bekliyor? Satılık ve kiralık ev fiyatları düşecek mi?

Bornova ve Bayraklı Müteahhitler ve İşadamları Derneği Başkanı Caner Tan, inşaat sektöründeki son durum ile kiralık ve satılık konut fiyatlarını değerlendirdi. İşte Caner Tan'ın o açıklamaları...

Kiralık ve satılık konut fiyatları nasıl düşecek mi?

Sabah Gazetesi köşe yazarı Dilek Güngör, bugünkü köşesinde kira fiyatlarındaki yükselişi kaleme aldı. Dilek Güngör, satılık ve kiralık ev fiyatlarının düşmesi için önerilerini gündeme getirdi. İşte o öneriler..

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Diyarbakır'a bin 200 yataklı sağlık kompleksi inşa edilecek!

Diyarbakır, sağlık alanında yapılan yatırımlarıyla bölgenin "sağlık üssü" olmaya devam ediyor. Diyarbakır'a bin 200 yataklı sağlık kompleksi inşa edilecek.

Turyap Şehr-i Bağcılar satılık!

Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da geliştirilen Şehr-i Bağcılar projesini satışa çıkardı. Peki, Turyap Şehr-i Bağcılar satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Piazza Rönesans Evleri satılık!

Toplam 230 daire, 220 ofis, 160 mağaza ve 27 restorandan oluşan Piazza Rönesans Evleri satılık daire fiyatları 543 bin TL'den başlıyor.

Ömür İstanbul Esenler satılık daire!

Toplam 218 konut ve 3 dükkandan meydana gelen Ömür İstanbul projesi İstanbul Esenler'de Turgut Reis Mahallesi'nde yükseliyor. Ömür İstanbul Esenler satılık daire seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Diyarbakır'da 8 milyon TL'ye satılık arsa!

Diyarbakır Sur İlçesi Bağıvar Mahallesi'nde yer alan 16.163,35 metrekare yüzölçümlü arsa 8 milyon TL bedelle ihale ediliyor.

Diyarbakır Sağlık-Sen üyelerine konut müjdesi!

Sağlık-Sen Diyarbakır Şube Başkanlığı ikinci etap TOKİ konutları için düğmeye bastı. Ergani Sağlık-Sen Şube Başkanı Resul Aslan konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap satılık!

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap satılık daire tipleri arasında 3+1 ve 4+1'ler bulunuyor. Projede 650,48 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Diyarbakır sağlık üssü olacak!

Şehir Hastaneleri Projesi kapsamında Diyarbakır'da yapılması planlanan bin 455 yataklı iki şehir hastanesi ile kaliteli ve modern sağlık hizmetinin verilmesi amaçlanıyor.

turyap diyarbakır satılık konut Haberi

turyap diyarbakır satılık konut

Turyap, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı portföyünde yer alan Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu 1. Bölge Rüzgarkent'te yer alan toplam 147 adet daireyi kura yöntemi ile satışa çıkardı.

Diyarbakır Rüzgarkent'te kurayla satışa çıkacak konutların tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon. Fiyatlar 176 bin TL'den başlıyor. Başvurular ise 20 Haziran 2018 tarihine kadar alınacak.

5 yıl emlak muafiyeti imkanının bulunduğu Diyarbakır Rüzgarkent'teki dairelerde ayrıca tapu alım-satım harç muafiyeti de bulunuyor. Daireler hemen teslim edilecek. 

Kura çekilişine katılacak gerçek veya tüzel kişiler çekiliş öncesinde TURYAP’ın banka hesabına
-2+1 konutlar için 1.000 (Bin) TL,
-3+1 konutlar için 2.000 (İkiBin) TL,
-4+1 konutlar için 3.000 (ÜçBin) TL kura çekiliş bedeli...