01 / 05 / 2024

turyap ısparta müzayedeleri

turyap ısparta müzayedeleri

Türkiye'deki temsilciliğine bir yenisini daha ekleyen TURYAP Gayrimenkul Müzayedeleri Isparta'da şube açtı.TURYAP Isparta Temsilcisi seçilen Fatih İlhan, markalı emlak projelerini içeren hizmet vereceklerini belirtti.

TOKİ Isparta projesinde Nisan 2023 müjdesi geldi! 124 yeni konut inşa edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Isparta 2023 projesi için Nisan 2023 müjdesi geldi.

Gayrimenkulde müzayede ve arabuluculuk hızlı büyüyecek!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Türkiye'deki ilk franchise veren marka unvanına sahip ve en büyük emlakçı konumunda olan TURYAP'ın yönetim kurulu başkanı M. Onur Sarıbay'ın sektörle ve TURYAP'la ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in o yazısı...

Gelir vergisi mükellefleri internetten beyanname verebilir mi?

Gelir vergisi mükellefleri internetten beyanname verebilir mi? Milyonlarca mükellefin merak ettiği ve araştırdığı sorunun yanıtını Turyap Holding Yönetim Kurulu Başkanı M. Onur Sarıbay verdi...

Onur Sarıbay, TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

M. Onur Sarıbay yaklaşık olarak 40 senedir emlak sektörüne yön veren TURYAP’ın yeni yönetim kurulu başkanı oldu.

Isparta Gelendost'ta bir köyde yapımına başlanan baraj inşaatı mecliste!

Isparta ilinin Gelendost ilçesine bağlı bir köyde yapımına başlanan baraj inşaatı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cesur, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Turyap’tan depremzedelere büyük destek! Evlerde fiyat artışına izin yok!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketi Turyap İzmir Temsilcilikleri tüm güçleriyle mağdurların yanlarında olduklarına dikkat çekerek böyle bir fahiş fiyat artışına kesinlikle izin vermeyeceklerini belirttiler.

Isparta İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'ne yeni bina!

Isparta İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'nün bağımsız bir yerleşkede hizmet vermesi amacıyla yeni bir bina inşa edilecek.

Isparta Eğirdir'de tarım alanında TOKİ konutları yapılacağı iddiası mecliste!

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü tasarrufundaki tarım alanında TOKİ tarafından toplu konut yapılacağı iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Isparta'da yarım kalan inşaat projeleriyle ilgili flaş karar!

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yarım kalan Yeni Terminal Projesi, Etnografya Ek Müze İnşaatı Projesi ile Gökkubbe Güreş Alanı Projesi için Meclisi’nde ortak karar alınacağını söyledi.

Isparta'ya sosyal konut müjdesi!

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bölgede sosyal konuttan sıvı atık tesisine kadar birçok yatırımın inşa edileceğini söyledi.

Turyap arabuluculu ofisler kiralayacak!

Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi (TAM) Çözüm Merkezi’ni İstanbul Kağıthane’de açan Turyap yeni merkezinde arabulucularla bir araya gelip ofis kiralayacak.

Isparta'da ipotekli tarım arazileri sayısı meclis gündeminde!

Isparta ilinde yabancılara yapılan arazi satışları ve üzerinde ipotek bulunan tarım arazileri meclis gündemine taşındı. CHPli Çelebi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Isparta'ya sosyal konut ve millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Isparta'da incelemelerde bulundu. Kurum, Isparta'ya millet bahçesi ve sosyal konut müjdesi verdi.

turyap ısparta müzayedeleri Haberi

turyap ısparta müzayedeleri

TURYAP Gayrimenkul Müzayedeleri Isparta'da şube açtı.Gayrimenkul Danışmanı; TURYAP Isparta Temsilcisi Fatih İlhan, markalı emlak projelerini içeren hizmet vereceklerini kaydetti. İlhan, Ağaoğlu projelerinin de satış ofisi yetkisi aldıklarını kaydetti. 


Gayrimenkul Danışmanı Fatih İlhan, TURYAP Isparta Temsilciliği'ni aldı. Markalı konut projeleri için Türkiye çapında hizmet verdiklerini söyleyen İlhan, ''burası bir çözüm merkezi. Türkiye çapında 336 temsilcilik ağı ile en iyi hizmet veriliyor'' dedi. 


1 Mart 2016'dan bu yana Isparta'da hizmet verdiklerini kaydeden Gayrimenkul Danışmanı Fatih İlhan, Ağaoğlu'nun projelerinin de satış yetkisine sahip olduklarını kaydetti. 



Isparta Ekspres...