05 / 05 / 2024

TURYAP Nef açık artırma ihale yeri

TURYAP Nef açık artırma ihale yeri

TURYAP Nef açık artırma ihale yeri ve saati haberimizde yer alıyor. Nef'in 13 projesinde yer alan ticari gayrimenkuller açık artırma ile satışa sunuluyor.

Trios Sanayi Blokları açık artırma ile bugün satışta!

İstanbul Avrupa Yakası İkitelli'de Pulsar İnşaat ile Kurumahmutoğlu İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Trios Sanayi Blokları açık artırma yöntemi ile TURYAP aracılığıyla bugün satışa sunuldu. 

Trios Sanayi Blokları açık artırma ile satışta!

İstanbul Avrupa Yakası İkitelli'de Pulsar İnşaat ile Kurumahmutoğlu İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Trıos Sanayi Blokları açık artırma yöntemi ile TURYAP aracılığıyla satışa çıkarılıyor.

Gül Proje açık artırmayla gayrimenkul satacak mı?

Gül İnşaat'ın portföyünde yer alan 212 adet gayrimenkul Turyap aracılığıyla açık artırma yöntemiyle satışa çıkmıştı. Gül proje ise gayrimenkulleri için böyle bir açık artırma yapmayı düşünmüyor. 

Gül İnşaat konut ve iş yeri açık artırma fiyatları!

Turyap aracılığı ile Gül İnşaat'ın Sefaköy, Ataköy ve Basın Ekspres'te yer alan toplam 10 projesindeki konut ve iş yeri açık artıma usulü ile satılıyor..

Turyap Gül İnşaat açık artırması nerede? 

Hemen teslim ve temen tapu fırsatının sunulduğu Gül İnşaat gayrimenkulleri açık artırmayla 6 Şubat 2018 Salı günü satışa çıkarılıyor...

Gül İnşaat konut ve iş yeri açık artıma ihalesi 2018!

Turyap aracılığı ile Gül İnşaat'ın Sefaköy, Ataköy ve Basın Ekspres'te yer alan toplam 10 projesindeki konut ve iş yeri açık artıma usulü ile 6 Şubat'ta satışa çıkarılıyor. 

Turyap Gül İnşaat açık artırma ihalesi 2018!

Gül İnşaat, Turyap aracılığı ile 212 gayrimenkulünü açık artırmayla satışa çıkarıyor. Açık artırma 6 Şubat Salı günü saat 12:00'de Double Tree By Hilton'da yapılacak..

Gül İnşaat 212 gayrimenkulü açık artırmayla satışa çıkardı!

Gül İnşaat, 10 projesindeki 212 adet konut ve işyerini açık artırmayla satışa sunuyor. Müzayede Turyap aracılığı ile 6 Şubat Salı günü saat 12:00'de gerçekleştirecek..

TURYAP Nef açık artırma ihale yeri ve saati!

TURYAP Nef açık artırma ihale yeri ve saati haberimizde yer alıyor. Nef'in 13 projesinde yer alan ticari gayrimenkuller açık artırma ile satışa sunuluyor.

Nef açık artırmayla 103 mağaza ve 43 ofisi  bugün satıyor!

Nef açık artırmayla 103 mağaza ve 43 ofisi  bugün satıyor.  TURYAP tarafından düzenlenen açık artırmada fiyatlar 290 bin TL'den başlıyor.

Nef'in 103 mağaza ve 43 ofisi bugün satışa çıkıyor!

Nef'in 103 mağaza ve 43 ofisi açık artırma yöntemiyle bugün satışa çıkıyor. Satışa çıkan ticari gayrimenkullerin fiyatları 290 bin TL'den başlıyor. İşte detaylar...

Nef’in ticarileri açık artırma ile satılacak!

Nef, İstanbul’un çeşitli bölgelerindeki 141 adet ticari gayrimenkulü, açık artırma ile satışa sunmaya hazırlanıyor. Nef’in ticarileri 21 Aralık Perşembe günü satışa çıkarılıyor.

Turyap Nef açık artırma dükkan fiyatları!

Nef'in mağaza açık artırmasını Turyap ve JLL organize ediyor. Toplam 103 adet mağaza ve 43 adet ofisin satışa sunulduğu Turyap Nef açık artırma dükkan fiyatları 290 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

TURYAP Nef açık artırma ihale yeri Haberi

TURYAP Nef açık artırma ihale yeri

13 projede yer alan 103 adet mağaza ve 43 adet ofis için fiyatlar 290 bin lira ile 10 milyon lira arasında farklılık gösteriyor. 


TURYAP Nef açık artırma ihale yeri ve saati!

TURYAP Nef açık artırma ihalesi bugün 13:00’da Haliç Kongre Merkezi’nde başlayacak ihaleye canlı yayından katılım sağlanabilecek. 

TURYAP Nef açık artırma ihalesine www.turyap.com.tr adresinden online olarak katılım yapılıyor. Nef 2023 yılına kadar ihaleye çıkan projeler için kira garantisi sağlıyor. 
 

Ödeme planına göre projelerde peşin ödeme avantajı bulunuyor. Minimum yüzde 10'dan başlayan peşinatlarla ödeme yapılan ticarilerde 36 ay vade imkanı var.


Nef'in satışa sunulan mağaza ve ofislerin listesi!   

Nef 36 Basınekpres  10 mağaza  Nef 19 Sancaktepe  19 mağaza  Nef İnistanbul  17 mağaza  Nef Ataköy 22   14 mağaza  Nef 03 Kağıthane   8...