21 / 05 / 2024

Turyapı Datça fiyat

Turyapı Datça fiyat

Halk katılımıyla gerçekleşecek ankette enerji verimliliğinden mutfak yapısına, peyzaj düzenlemesinden doğrama ve döşemelere, dairelerin büyüklüğünden konut tipi tercihine, donatılardan ödeme şekline kadar her ayrıntı anket sonuçlarına göre belirlenecek...

Yazlık konut satış değerinde en çok artış yüzde 432 ile Datça'da!

Yapay zekâ ile gayrimenkul değerlemesi yapan Endeksa, 19 ilçenin pandemi dönemi konut satışlarında yaşanan değer değişimini inceledi. Son 3 senede konut satış değerinde en çok artış yüzde 432 ile Datça’da gerçekleşti. Konut metrekare satış fiyatı en yüksek ilçeler, ortalama 35 bin 696 TL ile Çeşme

Ali Öztunç'dan Datça Kargı Koyu açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Datça Kargı Koyu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı...

Datça Kargı Koyu'nda yapılaşma tepkisi!

Datça Yarımadası Kargı Koyu’nda otel, tesis alanı ve otopark yapımının önü açıldı. Çevre örgütleri karara tepki gösteriyor.

Datça'daki Kargı Koyu'nun imara açılmasına tepki!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Datça'daki Kargı Koyu yakınlarındaki hazine arazisinde otel, tesis alanı, otopark yapılmasının önü açıldı. Karara Muğlalılar tepki gösterdi.

Datça Kargı Koyu imara açılıyor mu?

Datça'nın cennet köşesi özelleştirmeye açılıyor. Datça Kargı Koyu, Resmi Gazete’de yayımlanan kararla birlikte bölge imara açılacak.

Datça'da kaçak bina sahiplerinden yıkımlar durdurulsun talebi!

Muğla'nın Datça ilçesinde, 'İmar Barışı'na aykırı yapı kayıt belgesi alındığı sebebiyle yıkımlarına başlanan bina sahipleri, belediye önünde açıklamalarda bulundu.

Marmaris ve Datça'da imara aykırı binalar yıkılıyor!

Muğla'nın Marmaris ve Datça ilçelerinde imara aykırı binaların yıkımına devam edildi

Datça'da kaçak yapılar yıkılıyor!

Muğla Datça Belediyesi, ilçe içerisinde İmar Barışı'na aykırı olan 40 yapı için yıkım çalışmalarını başlattı. 

Datça’daki ruhsat mağdurlarının oturma eylemi devam edecek!

Muğla'nın Datça ilçesinde bir grup, inşaat ruhsatlarının iptal edildiği gerekçesiyle eylem yaptı.

Datça’da ruhsat mağdurları için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı devreye giriyor!

Muğla´nın Datça ilçesinde, belediye tarafından verilen inşaat ruhsatlarının iptal edilmesine karşın eylem düzenleyen mağdurlar, Belediye Başkanı Gürsel Uçar'a tepkiliydi. Uçar'ın konunun çözümü için yarın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkileriyle görüşeceği belirtildi.

Datça’da ruhsat mağdurları belediye önünde oturma eylemi başlattı!

Muğla'nın Datça ilçesinde bir grup, inşaat ruhsatlarının iptal edildiği gerekçesiyle belediye önünde eylem yaptı.

İnşaat ruhsatları iptal edilen vatandaşlardan Datça Belediyesi'ne tepki!

Datça Belediyesi'nin bazı vatandaşların inşaat ruhsatlarını iptal etmesi üzerine, mülk sahipleri belediye binası önünde toplanarak tepki gösterdi

Sıla, Datça'da zeytinlikler içinde ev arıyor!

Başarılı şarkıcı Sıla, Datça’da zeytinlikler içerisinde bir köy evi arıyor. Güzel şarkıcı almayı düşündüğü ev için 2 milyon lirayı gözden çıkardı.

Turyapı Datça fiyat Haberi

Turyapı Datça fiyat

Güvenilir ve sağlam yapıların markası Turyapı, Datça'da gerçekleştireceği Datça Foresta projesi için www.foresta.com.tr sitesinde tüm halkın oylamasına açık bir anket çalışması düzenliyor. Datça'nın en mutena lokasyonlarından birinde, dört mevsim yaşanacak müstakil konutlar için proje tasarımı öncesinde yapılan anket çalışmasında; enerji verimliliğinden mutfak yapısına, peyzaj düzenlemesinden doğrama ve döşemelere, dairelerin büyüklüğünden konut tipi tercihine, sosyal donatılardan ödeme şekline kadar yaşanılması istenilen bir konutla ilgili her türlü detay yer alıyor.

Konutlar insanların tercihlerine göre olmalı

Türkiye'de ilk kez halkın tercihlerine göre inşa edilecek Datça Foresta projesi için Turyapı Yönetim Kurulu Üyesi Atakan Turpcu neden böyle bir yol izledikleri hakkında şunları söylüyor: "Konut talep eden kesimlerin tercihleri gözetilmeden, bir bakıma el yordamıyla veya 'böyle yaparsak satar' mantığıyla dizayn edilen konutlar söz konusu. Bu konutlar...