06 / 05 / 2024

Tuşba Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat adres

Tuşba Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat adres

Tuşba Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Ömer Yürük Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart 2015 tarihinde kuruldu.

Luminous House Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luminous House Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Saeed Shaashaa ve Suhayla Aljoughl ortaklığında kuruldu.

Housh Group Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Housh Group Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Hoş tarafından kuruldu.

Fsm Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Fsm Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nur Coşkun ve Sümeyra Coşkun ortaklığında kuruldu.

Vefa Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vefa Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Veli Şahin tarafından kuruldu.

Spacehunt Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Spacehunt Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kubilay Salihvatandaş, Aziz Can Çolak, Zaynep Aslıhan Çolak, Alara Bağzıbağlı ve Ömer Mert Çolak ortaklığında kuruldu.

We Freedom Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

We Freedom Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli iel Taıguo Lıu ve Yangzıweı Zhang ortaklığında kuruldu.

Nashnoush Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nashnoush Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Bağcılar'da 12 bin TL sermaye bedeli ile Abdullrrahman M. Nashnousa, Kumana Mohamed Nashnoush ve Salem Nashnoush ortaklığında kuruldu.

Bhg Deniz Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu! 

Bhg Deniz Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kadıoğlu, Deniz Baş ve Serhat İkiz ortaklığında kuruldu.

Two Towers Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Two Towers Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alfaadhel,A.A.M. ve Alfoheed,K.I.A. ortaklığında kuruldu.

Canlı Berrak Tanem Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Canlı Berrak Tanem Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yerli tarafından kuruldu.

Antero Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Antero Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli iile Şeyda Tuğcu Yeşilboğaz tarafından kuruldu.

True Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

True Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Kaan Acar tarafından kuruldu.

Yöntim Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Yöntim Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de Tuğba Sezer tarafından kuruldu.

Tuşba Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat adres Haberi

Tuşba Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat adres

Tuşba Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Ömer Yürük Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu. 


Tuşba Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır: 1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel,motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2-...