03 / 05 / 2024

tutsat veri şirketi

tutsat veri şirketi

ABD'de kredi taksitlerini ödemekte zorlanarak evlerini kaybetme riskiyle karşı karşıya bulunan tutsat (mortgage) müşterilerinin sayısı bir yılda ikiye katlandı.

Bursa'nın ünlü alışveriş merkezi Atış Yapı'nın oldu!

Bursa’nın ünlü alışveriş merkezleri arasında yer alan CarrefourSa, Bainbrech Anonim Şirketi tarafından Atış Yapı’ya devredildi. Devredilen bu dev arazi, içinde CarrefourSa Alışveriş Merkezi’nin de yer aldığı toplamda 100 bin metrekarelik bir alanı kapsıyor. AVM'nin yerine otel ve rezidans yapılması

Tai Veri Merkezi Ve Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Tai Veri Merkezi Ve Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüsnü Köse, Ümit Erdoğdu, Tarkan Özenci, Mehmet Çağrı Özaltın, Kutlugün Sürmeli ve Volkan Demirci ortaklığında kuruldu.

Online alışverişte en fazla hangi alanlarda alışveriş yapılıyor?

Tüketici zekâsı şirketi NielsenIQ “2023 Yılının Online Alışverişçileri” araştırmasının sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. Buna göre, Türkiye’de online alışveriş yapanların üçte birinden fazlası sırasıyla Giyim / Ayakkabı, Yemek Siparişi ve Kişisel Bakım / Kozmetik kategorilerinde alışveriş yapıyor.

Alibaba’nın kurucusu Çinli milyarder Ma için müthiş iddia!

Dünyanın sayılı milyarderlerinden ve online alışveriş şirketi Alibaba’nın kurucusu Jack Ma’nın tıpkı Alibaba’daki gibi, finans şirketi Ant Group’taki görevini bırakacağı iddia edildi. Peki ünlü milyarder bu görevinden neden ayrılıyor?

Brandium Alışveriş Merkezi Anonim Şirketi kuruldu!

Brandium Alışveriş Merkezi Anonim Şirketi Ataşehir'de 44 milyon 630 bin 846 TL sermaye bedeli ile Yılmaz Korkmaz ve Esra Korkmaz ortaklığında kuruldu.

Cmr Alışveriş Merkezi Danışmanlık Yönetim Ve Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Cmr Alışveriş Merkezi Danışmanlık Yönetim Ve Kiralama Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Özkan Şenyüz tarafından kuruldu.

Nev Alışveriş Merkezi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nev Alışveriş Merkezi Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nevin Kalyoncu ve Reyhan Kalyoncu kuruldu. 

Dünyanın en dikey kenti hangisi?  

İnşaat veri şirketi Emporis, dünyanın en dikey üç kentini açıkladı. Emporis’e göre liderlik 16 bin 359 gökdelenle Seul’de...

Veneris Alışveriş Merkezi Yönetim Ve İşletme Hizmetleri Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Veneris Alışveriş Merkezi Yönetim Ve İşletme Hizmetleri Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Özdemir Bilgi, Bahtiyar Bilgen, İsmet Ölçen ve Yavuz Barut ortaklığında kuruldu.

Tempoint Alışveriş Merkezi İşletmeciliği ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tempoint Alışveriş Merkezi İşletmeciliği ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Manık Tanık, Metün Gül, Ali Gül, Sönmez Aydın ve Süleyman Sayın tarafından 29 Kasım 2017'de kuruldu.

TEM Ponit Alışveriş İşletmeciği ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

TEM Ponit Alışveriş İşletmeciği ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Metin Gül, Ali Gül, Sönmez Aydın, Süleyman Sayın ve Yusuf Buğra Tanık ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tsk Mehmetçik Vakfı Güngören Park Alış Veriş Merkezi İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Tsk Mehmetçik Vakfı Güngören Park Alış Veriş Merkezi İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Güngören’de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı tarafından kuruldu.

Oracle, Türkiye'de 3 veri merkezi kuracak!

Oracle, Türkiye, ABD ve İngiltere’de 9 veri merkezi kuracak. Microsoft’un ardından dünyanın en büyük ikinci yazılım şirketi Oracle, Türkiye, ABD ve İngiltere’de 9 veri merkezi kurmak için çalışma başlattı.

tutsat veri şirketi Haberi

tutsat veri şirketi

Tutsat veri şirketi Realtytrack'ın ABD çapında yürüttüğü araştırmada, Temmuz-Eylül arası yılın 3. çeyreğinde borçları ödenmediği için kreditörlerce el konma tehlikesiyle karşı karşıya bulunan konut sayısının 446 bin 726'ya yükseldiği ortaya çıktı.

Uzmanlar bu rakamın geçen yılın aynı döneminde 223 bin 233 olduğunu hatırlatarak, bir yıl içinde evlerini yitirme tehlikesiyle karşı karşıya bulunan müşteri sayısının yüzde yüz arttığına dikkat çekiyor.