02 / 05 / 2024

tüyap İstanbul Mobilya Fuarı ne zaman

tüyap İstanbul Mobilya Fuarı ne zaman

İSMOB Fuarı’na 1000 metrekarelik devasa bir stantla katılan Doğtaş, fuarda tasarım, inovasyon ve teknoloji ağırlıklı ürünleriyle ön plana çıkmayı hedefliyor.

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

Has Etüt Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Etüt Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Pınarbaşı ve Sedat Pınarbaşı ortaklığında kuruldu.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Pelin Alpkökin, İstanbullulara son dakika müjdesi verdi. Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı!

Emar Teknik Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emar Teknik Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Pehlivanoğlu Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pehlivanoğlu Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Bozkurt tarafından kuruldu.

Kozanlı İnşaat Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozanlı İnşaat Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Sabuncu tarafından kuruldu.

Özka Taahhüt Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özka Taahhüt Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Cahit Özkaya tarafından kuruldu.

Üçgen Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçgen Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Orhan Bakır, Özdemir Ataş ve Ümit Güntay ortaklığında kuruldu.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metro Hattı'nın inşaatı başlıyor! 

Ulaşım yatırımlarını son sürat sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merakla beklenen Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Raylı Sistem Hattı'nın inşaatına başlıyor. İşte merakla beklenen metro hattı ile ilgili son dakika detayları...

Zest İnşaat Taahhüt Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zest İnşaat Taahhüt Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de Mertcan Mandal tarafından kuruldu.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metro Hattı için düğmeye basıldı! İstanbullulara müjde!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merakla beklenen Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Raylı Sistem Hattı için ÇED sürecini başlattı. İşte İstanbul'un en yeni metro hattı ile ilgili detaylar...

Hsy Taahhüt Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hsy Taahhüt Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de Emre Eynesilli tarafından kuruldu.

Bilasa İnşaat Tahahüt Gıda Mobilya Turizm Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bilasa İnşaat Tahahüt Gıda Mobilya Turizm Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bilasa İnşaat Tahahüt Gıda Mobilya Turizm Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı. 

tüyap İstanbul Mobilya Fuarı ne zaman Haberi

tüyap İstanbul Mobilya Fuarı ne zaman

İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB), Beylikdüzü TÜYAP’ta 12-17 Ocak 2016 tarihleri arasında düzenleniyor. İkinci Hall’deki 231 numarada fuara katılan Doğtaş, 1000 metrekarelik dev standıyla dikkat çeken markalardan biri olacak. Doğtaş Kelebek CEO'su Hulusi Acar İSMOB Fuarı'nda tasarım, inovasyon ve teknoloji yoğun ürünleriyle öne çıkacaklarını söyledi.

YENİ MAĞAZALARLA BÜYÜYECEK

Şu an yurtiçinde 140, yurt dışında 62 toplam 202 Doğtaş satış noktasında tüketiciyle buluştuklarını anlatan Hulusi Acar 2016 yılı hedeflerine ilişkin şunları kaydetti:  “Mağazalaşma konusunda yeni yatırım taleplerini değerlendiriyoruz. Altyapı ve fabrika yatırımlarımızı artırıp üretim hattımızı genişletiyoruz. Ayrıca sektörümüzde bir ilki gerçekleştirerek; bu yıl İstanbul Acıbadem’de Tasarım ve Ar-Ge Merkezi'ni hayata geçirdik.”

Global pazarda güçlenecek

İSMOB Fuarı’ndan sağladıkları ivmeyle yurt içi ve yurtdışı büyümelerini sürdüreceklerini söyleyen Acar, "2016, yeni başarılara imza atacağımız ve büyüme hedefimize önemli...