16 / 05 / 2024

tüyap Samsun İnşaat 2015 Fuarı

tüyap Samsun İnşaat 2015 Fuarı

SAMSUN'da 2- 5 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen 'Samsun İnşaat 2015– Yapı İnşaat Malzemeleri Tesisat Isıtma Soğutma Havalandırma Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı'nı 25 bin 328 kişinin ziyaret ettiği belirtildi.

Abba Taahhüt Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abba Taahhüt Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Babar ve Yunus Babar ortaklığında kuruldu.

Binsay Yapı Enerji İnşaat Taahhüt Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Binsay Yapı Enerji İnşaat Taahhüt Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 8 milyon TL sermaye bedeli ile Şerafettin Sayım tarafından kuruldu.

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yağcı tarafından kuruldu.

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

Söğüt Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söğüt Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cihat Şimşek tarafından kuruldu.

Tuğ Taahhüt Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tuğ Taahhüt Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Göktuğ Topsakal tarafından kuruldu.

Ötaş Yapı Uluslararası İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ötaş Yapı Uluslararası İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Taş tarafından kuruldu.

Üstünel Yalıtım Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Tarım İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünel Yalıtım Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Tarım İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serenay Elüstün tarafından kuruldu.

Ümit Keskin Yapı Proje İnşaat Danışmanlık Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ümit Keskin Yapı Proje İnşaat Danışmanlık Ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Keskin tarafından kuruldu.

Başyapı Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başyapı Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Baş tarafından kuruldu.

Başkaya Yapıtek İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkaya Yapıtek İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Tanyeri ve Turgut Altun ortaklığında kuruldu.

Velvet Yapı Taahhüt Hizmetleri Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Velvet Yapı Taahhüt Hizmetleri Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Halid Kurt tarafından kuruldu.

Garnet Köle Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Garnet Köle Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Avni Burak Köle tarafından kuruldu.

tüyap Samsun İnşaat 2015 Fuarı Haberi

tüyap Samsun İnşaat 2015 Fuarı

SAMSUN'da 2- 5 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen 'Samsun İnşaat 2015– Yapı İnşaat Malzemeleri Tesisat Isıtma Soğutma Havalandırma Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı'nı 25 bin 328 kişinin ziyaret ettiği belirtildi.

TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde 174 markanın katılımı ile gerçekleşen 'Samsun İnşaat Fuarı' ile ilgili TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü yazılı açıklama yaptı. Ersözlü şöylye dedi:


"Sektörün önemli buluşması 25 bin 328 kişi tarafından ziyaret edilerek katılımcılarımızın yüzünü güldürdü. 2 Nisan Perşembe günü protokolün de katılımıyla görkemli bir açılış ile kapılarını açan Samsun İnşaat Fuarı, 5 Nisan Pazar günü sona erdi. Fuar gerek yurtdışı, gerekse yurtiçinden gelen 25 bin 328 kişi tarafından ziyaret edilerek sektöre önemli bir ivme kazandırdı. 174 markanın katılımı ile inşaat sektörüne ilişkin birçok seçenek sunan fuardan...