19 / 05 / 2024

tuzanın penceresinden Mehmet Tuza

tuzanın penceresinden Mehmet Tuza

Kaan Özkan, Pakpen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuza ile yaptığı söyleşiyle Mehmet Tuza'nın hayatını kitaplaştırdı ve Tuza'nın Penceresinden Mehmet Tuza Kitabı'nı yayımlandı.

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın ne iş yapmaktadır?

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın'ın eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın'ın kim olduğu ve Mehmet Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ömer M. Koç kimdir? Kaç yaşında? 

Koç Holding'in Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan Mehmet Ömer Koç kimdir? Ömer Koç kaç yaşında? Ömer Koç evli mi? İşte ayrıntılar...

Ergin Danışmanlık Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ergin Danışmanlık Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Yalçın ve Mehmet Levent Oktay ortaklığında kuruldu.

Monicon Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Monicon Mühendislik Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akgün ve Mehmet Erkan Yalım ortaklığında kuruldu.

Hun Şengün Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Hun Şengün Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Şengün ve Mehmet Ali Yılmazkaya ortaklığında kuruldu.

Property Quest Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property Quest Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rakıb Bın Walı, Mehmet Samet Sönmez, Muzahıd Hossaın, Safıqul Hasan, Md Omar Faruk ve Rapıqul Hasan Rafı ortaklığında kuruldu.

Altın yıl sonunda kaç lira olacak? Böyle bir rakamı kimse söylemedi! Altın uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk açıkladı

Altın fiyatlarında yıl sonu tahminleri teker teker geliyor. Gram altın 1. 500 lira olacak diyen de var 2. 000 lira olacak diyen de… Ünlü altın ve para piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk’ün yıl sonu tahmini ne; İşte detaylar…

Dental Poliklinik Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Dental Poliklinik Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Limited  Şirketi Bağcılar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hilmi  Aydın ve  Mehmet Selman Güler tarafından kuruldu.

Mehmet Aydın'ın Uruguay’da villa inşa ettireceği ortaya çıktı!

Çiftlik Bank’ın kurucusu Mehmet Aydın'ın Uruguay’da Fernandino isimli bir iş insanıyla konut projesi için anlaştığı ortaya çıktı. Proje ile  Maldonado şehrinde yer alan Laguna Del Sauce’de 12 villa inşa edilecekti. 

Burcu Esmersoy Alaçatı’dan ev aldı!

Güzel sunucu ve spiker Burcu Esmersoy, Çeşme'den ev aldı. Port Alaçatı’dan yazlık ev alan ünlü sunucu, Evinin dekorasyon işlerini, yakın arkadaşı Mehmet Yücebaşoğlu’na emanet etti.

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu Mehmet Kemal Kurtoğlu vefat etti!

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Mehmet Kemal Kurtoğlu vefat etti. Sarkurt İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. taziye ilanı yayınladı.

Enka İnşaat'ın yönetim kurulu komitesi değişti!

Enka İnşaat'ın denetim komitesine 1 yıl süreyle görev yapmak üzere, Fatih Osman Tar'ın ve Mehmet Mete Başol'un seçilmelerine karar verildi. 

Adıyaman'da Şeref Cengiz İlkokulu'nun temeli atıldı!

Cengiz Holding çatısı altında madencilik alanında faaliyet gösteren Eti Bakır, Adıyaman'ın Merkez Mehmet Akif Mahallesi'nde 24 derslikli okul inşa ettirecek. 

tuzanın penceresinden Mehmet Tuza Haberi

tuzanın penceresinden Mehmet Tuza

Kaan Özkan, Pakpen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuza ile yaptığı söyleşiyle Mehmet Tuza'nın hayatını kitaplaştırdı ve Tuza'nın Penceresinden Mehmet Tuza kitabını yayımlandı.


Mehmet Tuza'nın Pakpen kariyer geçmişini ve başarılarını konu alan Tuza'nın Penceresinden Mehmet Tuza Kitabı ilk baskısıyla kitap evlerinde yerini aldı.


Mehmet Tuza...