17 / 05 / 2024

tuzköy toki konutlarında son durum ne

tuzköy toki konutlarında son durum ne

Nevşehir'in Gülşehir İlçesine bağlı Tuzköy mahallesinde ki 245 konutluk sosyal yaşam alanına ek olarak inşa edilmesi planlanan 138 konutun daha ihalesi yapıldı. Peki Tuzköy'de yeni konutlar ne zaman başlayacak?

Bakan açıkladı: TOKİ konutlarında memura öncelik

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Toplu Konut İdaresi konutlarında memurlara, lojmanlarda engelli kamu çalışanlarına öncelik verileceğini duyurdu.

Burdur TOKİ Konutları'nda 31 aile ev sahibi oldu!

Burdur’un Bucak ilçesinde kura çekimleri sonrası boş kalan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konutlarında 31 aile ev sahibi oldu.

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda son düzlüğe girildi!

Satışların devam ettiği Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları için son düzlüğe girildi. Projede 48 ay vade farksız taksit yapılıyor...

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda son fırsatlar!

Ceylan İnşaat’ın Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında devam eden projesi Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda son dairelerde satışlar sürüyor. 

Hayalinizdeki yaşamın adı; Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları!

Ceylan İnşaat imzası taşıyan Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda müşterilerie banka kredisi olmadan 72 ay vade ile 0 faiz şirket finansmanı sunuluyor..

Örnekköy TOKİ Konutları'nda kuralar çekildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Örnekköy’de 130 konut için kura çekilişini gerçekleştirdi. İlk sahibi belirleyen Başkan Kocaoğlu, “Vatandaşların sağlıklı konutlarda yaşamasını istiyoruz” şeklinde açıklama yaptı. 

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nın yüzde 80'i satıldı!

Yüzde 80'inin satıldığı Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda daire fiyatları 568 bin TL'den başlıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.

ZER Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda 568 bin TL'ye 1+1!

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında Kadıköy Göztepe’de hayata geçirdiği Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları ile Ceylan İnşaat, adından söz ettirmeye devam ediyor.

ZER Muhteşem Yeni Yıl Konutları lansman fiyatlarıyla satışta!

Ceylan İnşaat imzası taşıyan ZER Muhteşem Yeni Yıl Konutları ’nda lansman fiyatlarıyla satışlar tüm hızıyla devam ediyor.

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda teslimler Aralık 2018'de!

Ceylan İnşaat tarafından Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında Kadıköy Göztepe’de inşa edilen Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda lansman fiyatlarıyla satışlar devam ediyor. Projede teslimler Aralık 2018'de.

Denizli Sarayköy TOKİ Konutları'nda başvurular uzatıldı!

Denizli Sarayköy Belediyesi ve TOKİ işbirliği İle Sarayköy'de hayata geçecek olan 410 daire İçin yoğun talep nedeniyle başvuru süreci 28 Şubat'a kadar ertelendi.

Kütahya Emet 4. TOKİ Konutları'nda başvuru süresi uzuyor!

Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca halktan gelen talep üzerine başvurusu sona eren 4.TOKİ konutlarında başvuru süresinin bir süre daha uzatılacağını açıkladı.

Kadıköy Yenitepe Konutları ödeme planı!

İstanbul Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de konumlandırılan Kadıköy Yenitepe Konutları'nda daire fiyatları 621 bin TL'den başlıyor. İşte Kadıköy Yenitepe Konutları ödeme planı...

tuzköy toki konutlarında son durum ne Haberi

tuzköy toki konutlarında son durum ne


Nevşehir'in Gülşehir İlçesine bağlı Tuzköy mahallesindeki 245 konutluk sosyal yaşam alanına ek olarak inşa edilmesi planlanan 138 konutun daha ihalesi yapıldı. 1970'li yıllardan beri kanserin yüzlerce insanı teslim aldığı beldede yapılan bilimsel araştırmalar sonrasında, kanserli olduğu belirlenen alanlardaki vatandaşların risk taşımayan bölgelere taşınmasına yönelik çalışmalar son yıllarda hız kazandı. 2008 yılında Cumhuriyet, Hürriyet ve Yeni Mahalle'nin belirli bölümlerinin yer aldığı kanserli bölgelerdeki vatandaşların, kanser riski taşımayan en güvenli bölgelerden biri olan Evrenin Etekleri Mevkiinde yaptırılan 245 konuta taşınması sağlandı. Bu konutlara ek olarak 2013 yılında başlatılan 2'nci Etap çalışmaları da sonuç Acil Durum Başkanlığı ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğinde yapımı planlanan 138 konutun ihalesi Ankara'da yapıldı. Tuzköy Eski Belediye Başkanı Ümit Balak, 1999 yılında kanserli bölgelerin yerinde ıslah...