28 / 04 / 2024

Tuzla atıksu havzası tünel inşaatı

Tuzla atıksu havzası tünel inşaatı

Tuzla'da Akfırat ve Tepeören Mahalleleri'nin atıksularını tünel vasıtası ile Tuzla İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'ne aktaracak Tuzla atıksu havzası tünel, kolektör ve şebeke inşaatı devam ediyor.

Soma Atıksu Arıtma Tesisi için geri sayım başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Bakırçay Havzası’nın temizlenmesi yolunda attığı önemli adımlardan olan Soma Atıksu Arıtma Tesisi'ndeki çalışmalara son sürat devam ediyor.

Tuzla Akfırat Atıksu Tüneli’nin kazı çalışmaları tamamlandı!

Tuzla'daki Akfırat Atıksu Tüneli’nde kazı tamamlandı, ışık göründü. 2017 Ağustos ayında bitirilmesi planlanan tünel, 60 bin metreküp atıksu taşıma kapasitesiyle 90 bin kişiye hizmet edecek.

Diyarbakır Eğil Atıksu Arıtma Tesisi’nde sona gelindi!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü’nün, Dicle Havzası’ndaki kirliliği ortadan kaldırmak amacıyla çalışmalarını yürüttüğü Eğil Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi gelecek ay işletmeye alınıyor.

Diyarbakır Eğil Atıksu Arıtma Tesisi’nin yüzde 60'ı tamamlandı!

Eğil Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi’nin yüzde 60’ı tamamlandı. Kasım ayından itibaren hizmet vermeye başlayacak olan tesisle, Dicle Havzası’ndaki su kirliliği tamamen ortadan kalkacak.

Antalya Manavgat ve Serik Atıksu Arıtma Tesisleri hizmete açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından toplam 60 milyon liralık yatırımla tamamlanan, Manavgat ve Serik Atıksu Arıtma Tesisleri törenle hizmete açıldı.

Manavgat ve Serik Atıksu Arıtma Tesisleri açıldı!

60 milyon liralık yatırımla tamamlanan, Antalya sahillerinin geleceğini kurtaracak Manavgat ve Serik Atıksu Arıtma Tesisleri törenle hizmete açıldı, açılış törenine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de katıldı

Yatağan Atıksu Arıtma Tesisi'nin tanıtımı yapıldı!

Muğla’da 2013 yılında yapımı başlayan Yatağan Atıksu Arıtma Tesisinin tanıtımı yapıldı. 2023 yılı nüfusuna göre projelendirilen tesis yaklaşık 6 milyon TL’ye mal oldu.

Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi hizmete açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen ve kapasite artırımına gidilen Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi düzenlenlenen tören ile açıldı.

Manavgat ve Serik Atıksu Arıtma Tesisleri açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından toplam 60 milyon liralık yatırımla tamamlanan, Manavgat ve Serik Atıksu Arıtma Tesisleri törenle hizmete açıldı.

Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi bugün açılıyor!

Kapasite artırımı ve yenileme çalışmaları tamamlanan Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi bugün AB ve Dışişleri Eski Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da katılacağı tören ile açılıyor.

Mersin Bozyazı Atıksu Arıtma Tesisi açıldı!

Bozyazı'da 2013 yılında ihalesi tamamlanan Bozyazı Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı. Tesisisn açılışı Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve MHP'li milletvekilleri adaylarının katılımı ile gerçekleşti.

Tekirdağ Batı Atıksu Arıtma Tesisi’nin temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesi Karadeniz Mahallesi’ne yaptırılacak olan Batı Atıksu Arıtma Tesisi için temel atma töreni düzenlendi

Tekirdağ Batı Atıksu Arıtma Tesisi için temel atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesi Karadeniz Mahallesi’ne yaptırılacak olan Batı Atıksu Arıtma Tesisi için temel atma töreni düzenlendi.

Tuzla atıksu havzası tünel inşaatı Haberi

Tuzla atıksu havzası tünel inşaatı

İSKİ tarafından sürdürülen ve 2016 yılının ikinci yarısında bitirilmesi öngörülen tünel inşaatı 9000 kişiye hizmet verecek. 2200 mm çapında, 9 adet şafttan oluşan tünel, günde 60.000 m3 atıksu ulaştırma kapasitesine sahip olacak şekilde planladı. 8.125 metre uzunluğundaki tünelin 1845 metresi tamamlandı. 



"Tuzla'da yaşamak bir ayrıcalık olacak" diyen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, "Tuzla, İstanbul'un en ucunda ama birlik ve beraberliğiyle, yapmış olduğu yeni çalışmalarla beraber Tuzla kendini daha da çok gösterecek, daha da ileriye götürecek. Tuzla'ya herkesin gelmesi için bir neden olacak. Tuzla'da yaşamak bir ayrıcalık olacak. Ne kadar çok proje yaparsak yapalım, yaptıklarımızın hepsinin ötesinde hemşehri dernekleriyle. Tuzla'da yaşayan bütün kardeşlerimizin nereden gelirse gelsin birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik içinde yaşadıkları bir Tuzla oluşturma gayretinin en büyük proje...