02 / 05 / 2024

tuzla denize dolgu otel mi yapılacak

tuzla denize dolgu otel mi yapılacak

İSTANBUL Tuzla'da deniz doldurularak inşaat alanı açılacağı iddiası vatandaşı ayağa kaldırdı. Tuzlaklar, dün doğal koy olan alanın İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından doldurulacağı, bu alana otel ve AVM yapılacağı iddiası üzerine eylem yaptı

Tuzla Vesen Yalıları'nda bu yılın ikinci çeyreğinde yaşam başlıyor!

Vesen Yapı tarafından, Tuzla Mercan Koyu’nda Anadolu Yakası’nın denize sıfır konumlanan ilk ve tek projesi “Vesen Yalıları'nda 2024’ün ikinci çeyreğinde yaşamın başlaması planlanıyor.

Vesen Yalıları, ‘yalı dairesi’ konsepti ile Tuzla Mercan’da!

İstanbul Anadolu Yakasının denize sıfır ilk ve tek projesi Vesen Yalıları, Tuzla Mercan’da yalı yaşamı sunuyor. Yüzde 5 peşinat ve 120 ay vadeli konut kredisi ile satılan daireler 2024 yılında teslim edilecek.

Mercan Tuzla Vesen Yalıları 8 Haziran'da görücüye çıkıyor!

Denize sıfır konumuyla İstanbul’un en özel markalı konut projeleri arasında yer alan Mercan Tuzla Vesen Yalıları 8 Haziran'da görücüye çıkıyor.

Rize-Artvin Havalimanı bugün açılıyor! İlk uçak iniş yaptı! 

Deniz dolgusu ile inşa edilen havalimanlarından biri olan Rize-Artvin Havalimanı'nın açılışı bugün yapılıyor. Türkiye'nin ikinci denize dolgu havalimanı olan Rize-Artvin Havalimanı, 45 metre genişlik ve 3 bin metre uzunluğundaki pistiyle dikkat çekiyor. 

Rize'de deniz doldurularak şehir hastanesi inşa edilecek!

Rize’de havalimanı ve lojistik liman projelerinin ardından denize dolgu yapılarak üzerinde şehir hastanesi yapılması amacıyla proje hazırlandı. Proje için Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) raporu 'gerekli değil' kararı alındı, imar planı da askıya çıkarıldı.

Rize-Artvin Havalimanı için geri sayım başladı!

Rize'nin Pazar ilçesinde denize dolgu olarak yapılan Rize-Artvin Havalimanında dolgu çalışmalarının yüzde 97,7 tamamlandı, test uçuşları Aralık ayında gerçekleşecek.

Ordu-Giresun Havaalanı'nda dolgu çalışması başladı!

Denize dolgu yöntemiyle yapılan Avrupa’da tek, dünyada üçüncü olma özelliğine sahip Ordu-Giresun Havalimanının doğu kısmının deniz ve kara arasındaki boşluğun doldurulma çalışmalarına başlandı.

Ordu-Giresun Havalimanının prestiji artıyor!

Türkiye’nin prestij projelerinden biri olan ve denize dolgu yöntemiyle inşa edilerek Avrupa’da 1. dünyada 3. olan Ordu-Giresun Havalimanı ise açıldığı tarihten bu yana 1.5 yıl içerisinde 1 milyon yolcuyu aştı.

Ordu-Giresun Havalimanı bölgenin kaderini değiştirdi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Tamamı Türk mühendislerinin eseri olan, dünyanın üçüncü ve Türkiye'nin ilk denize dolgu Ordu-Giresun Havalimanıyla ne kadar gurur duysak azdır" dedi.

Ordu Giresun Havalimanı bölgenin kaderini değiştirdi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Bu havalimanı dünyanın üçüncü, Türkiye'nin ise ilk denize dolgu havalimanı. Tamamı Türk mühendislerin eseri olan havalimanımızla ne kadar gurur duysak az." dedi.

Trabzon Yomra'da golf sahası için denize dolgu yapılacak!

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, ilçeye yaptırılması planlanan golf sahası projesiyle ilgili 6 ay sonra denizde dolgu çalışmalarına başlanacağını belirtti.

Tuzla'daki tersane limanı inşaatına ilişkin 7 sorun TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, İstanbul Tuzla'daki bir tersane limanı inşaatında denize çöp ve hafriyat döküldüğü iddialarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yarkadaş sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu.

İzmir Klaros Koyu'na dolgu mu yapılıyor?

İzmir Menderesdeki resmi kayıtlarda koruma alanı ve A tipi mesire alanı olarak görünen Klaros (Denizpınarı) Koyu, şantiye alanına döndü. İş makineleriyle çalışılan koyda denize dolgu yapılırken, karada da bir tesis temeli atılması dikkati çekti.

tuzla denize dolgu otel mi yapılacak Haberi

tuzla denize dolgu otel mi yapılacak

İSTANBUL Tuzla'da deniz doldurularak inşaat alanı açılacağı iddiası vatandaşı ayağa kaldırdı. Tuzlaklar, dün doğal koy olan alanın İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından doldurulacağı, bu alana otel ve AVM yapılacağı iddiası üzerine eylem yaptı. 


Vatandaşlar, projeye karşı 10 bin imza topladı. Tuzlakların eylemine CHP'liler de destek verdi. Eyleme katılan CHP Milletvekili Barış Yarkadaş, 10 bin imzayı Ankara'ya götüreceğini ve konuyu Mecks'e taşıyacaklarını söyledi. Yarkadaş şöyle dedi: "Kıyı sahilini, rant için yok ediyorsunuz. Tuzla'da nefes alabilecek bir alan dahi bırakmadınız. Bunların gözünü toprak doyurmuyor, o halde 'Gözünüzü deniz doyursun'...