02 / 05 / 2024

tuzla emiroğlu caddesi

tuzla emiroğlu caddesi

Tuzla Emiroğlu Caddesi düzenleme inşaatı yapım işi İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 13 Ağustos günü ihaleye çıkıyor...

Caner Bayazıt Emiroğlu kimdir? Caner Bayazıt ne iş yapmaktadır? 

Caner Bayazıt kimdir? Caner Bayazıt'ın eğitim durumu nedir? Caner Bayazıt kariyeri ve eğitim durumu nedir? Caner Bayazıt'ın kim olduğu ve Caner Bayazıt'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Giresun Erikli Liman yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Önallar İnşaat tarafından Giresun, Çeçelioğlu Caddesi'nde  yükselen Erikli Liman yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. İşte Giresun Erikli Liman ile ilgili detaylar...

Madencilik sektörü hedefi belirledi: Yılda 100 ton altın!

Türkiye Madenciler Derneği (TMD) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Emiroğlu, "Madencilik sektörü için 15 milyar dolar ihracat ve 100 ton altın üretim hedefi artık bir hayal değil" dedi.

Sukun Group Şehircilik Limited Şirketi kuruldu!

Sukun Group Şehircilik Limited Şirketi Kağıthane'de 300 bin TL'de Abdülkerim Emiroğlu, Hassan Serafı ve Rasmi Masarwa ortaklığında kuruldu.

İst Asya İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İst Asya İnşaat Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Emiroğlu tarafından kuruldu.

İst Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İst Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Emiroğlu tarafından kuruldu.

Neon Yapı Enerji Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Neon Yapı Enerji Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Yılmaz ve Nurettin Emiroğlu ortaklığında kuruldu.

Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm için ilk kepçe vuruldu!

İstanbul Beşiktaş’ta Akat Mahallesi, Zeytinoğlu Caddesi’nde iki binanın yıkımının başlamasıyla birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk adımı atıldı. Belediye iştiraki İmar A.Ş tarafından yapılan ilk dönüşüm yıkımında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yer aldı.

Sisdec Tasarım Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sisdec Tasarım Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Mert Hacıemiroğlu tarafından kuruldu.

Düzce’de hasarlı binalara güçlendirme yapılmadan yapı kayıt belgesi verildi iddiası!

Düzce’de hasarlı binalara güçlendirme yapılmadan yapı kayıt belgesi verildi iddiası gündeme geldi. İnşaat Mühendisleri Odası Düzce Temsilcisi Ayşe Emiroğlu, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ekrem İmamoğlu'na Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu için borçlanma yetkisi verildi!

İBB’nin “Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Projesi” için 158 milyon avro dış borç alabilmesi için İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na oybirliği ile yetki verildi. 

Vd Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul şubesi açıldı!

Vd Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul şubesi  Beyoğlu’nda 50 bin TL yatırım bedeli ile Berke Emiroğlu tarafından açıldı.

Diator Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited  Şirketi kuruldu!

Diator Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi Ataşehir’de  1 milyon TL sermaye bedeli Emre Saygın ,  Ferhat Emiroğlu, Zakarıa    Hazwanı  tarafından kuruldu.

tuzla emiroğlu caddesi Haberi

tuzla emiroğlu caddesi

İBB TARAFINDAN YAPILAN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE; 


İhale Kayıt No: 2012/88447

İhale Tarih ve Saati: 13/08/2012 10:00

İlgili Müdürlük/Birim Yapı İşleri Müdürlüğü

İlgili Adres: İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yapı İşleri Müdürlüğü M.Nezihi Özmen Mah. Keresteciler Sitesi Kasım Sk. Nu:62 Merter/İSTANBUL

İlgili Telefon: (0212) 449 47 97

İlgili Faks: (0212) 449 47 68

İlgili E-Posta: [email protected]

İhalenin Yapılacağı Yer: İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü Merter Ek Hizmet Binası M. Nezihi Özmen Mah. Keresteciler Sitesi Kasım Sk. Nu: 62 Kat:4 Merter Güngören/İSTANBUL

İhale Türü: YAPIM

İhale Usulü: Açık İhale

Niteliği ve Miktarı: İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

Hizmetin Yapılacağı...