11 / 05 / 2024

Tuzla imar müjdesi

Tuzla imar müjdesi

Tuzla Belediye başkan Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla 40 Pafta'ya imar müjdesini sosyal medyadan paylaştı.

İçerenköylülere imar müjdesi! Hiç kimsenin imarla ilgili bir metrekare bile kaybı olmayacak!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İçerenköylü halka imarla ilgili müjdeli haberi verdi. İlgezdi: ''İçerenköy’ün imar sorunu çözülmüştür, mahalleli vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

TOKİ'den İstanbullulara 2024 müjdesi! Tuzla'ya 632 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan İstanbullulara 2024 müjdesi geldi. İşte TOKİ'nin merakla beklenen İstanbul projesi ile ilgili detaylar...

Ataşehir'de imar planı değişikliği bekleyen 7 mahalle için son dakika müjdesi!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, imar planı değişikliği bekleyen 7 mahalleye son dakika müjdesi verdi. İşte o gelişme... 

Kahramanmaraş esnafına imar müjdesi! İş yerlerini aynı yere yapabilecekler!

Kahramanmaraş'ta toptancılar sitesindeki esnaflar için hibe destekli imar hakkı müjdesi geldi. Buna göre esnaflar iş yerlerini aynı yere yapabilecekler.

KİPTAŞ'tan resmen son dakika müjdesi geldi! Aydınlık Evler'de son rötuşlar yapılıyor! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'tan resmen son dakika müjdesi geldi. Tuzla'da hayata geçirilen Aydınlık Evler'de son rötuşlar yapılıyor... İşte KİPTAŞ Aydınlık Evler projesinde son durum...

KİPTAŞ'tan son dakika müjdesi! Tuzla Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları Ocak ayında çekilecek! 

İBB iştiraki KİPTAŞ'tan son dakika müjdesi geldi. Tuzla Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları Ocak ayında çekilecek... İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

KİPTAŞ'tan erken teslim müjdesi! Tuzla Meydan Evler o tarihte teslim edilecek!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Tuzla Meydan Evler projesinde erken teslim müjdesi geldi. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamada söz konusu projenin 3 Aralık tarihinde teslim edileceğini söyledi.

Brent petrol varil fiyatı tuzla buz oldu! Akaryakıtta beklenen indirim müjdesi geldi! Az kaldı bekleyin

Petrolün varil fiyatlarının son 6 ayın en düşük seviyesini görmesi sonrası resmen tuzla buz oldu. Ardından akaryakıta indirim müjdesi geldi. İşte ayrıntılar...

Tuzla’ya stadyum ve spor salonu müjdesi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Tuzla’da yapılması planlanan spor yatırımlarıyla ilgili konuştu. Kasapoğlu, kente stadyum ve kapalı spor salonu müjdesi verdi.

Van Gevaş'a imar müjdesi!

Van Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, vatandaşlara imar müjdesi verdi. 

İzmir Harmanlı bölgesine imar müjdesi!

İzmir'de Çiğli Belediyesi uzun yıllardır çözüm bekleyen Harmandalı bölgesinin imar sorununu yüzde 60 oranında çözecek olan imar planı düzenlemesini Belediye Meclisinde görüştükten sonra onanması için İzmir Büyükşehir Belediyesine iletti. 

Büyükçekmece'nin 6 mahallesine imar müjdesi!

Büyükçekmece Belediye Meclis toplantısı Eylül ayı birinci oturumu düzenlendi. Toplantıda açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Akgün, 6 mahalleye imar müjdesi verdi.

Beykoz'a imar planı müjdesi!

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Beykoz'a imar planı müjdesi verdi. Beykoz'da kaçak imar hareketi olmayacağını söyleyen Aydın, imar planlarına sağlıklaştırma ve tadilat imkanı vereceklerini söyledi. 

Tuzla imar müjdesi Haberi

Tuzla imar müjdesi

Tuzla Belediye başkan Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla 40 Pafta'ya imar müjdesini sosyal medyadan paylaştı. 10 yıldır çivi bile çakılamayan Postane ve Cami Mahallesindeki alan, Tuzla Belediyesi tarafından planlandı. Revizyon Uygulama İmar Planı, Anıtlar Kurulu ve İBB tarafından da onaylanarak bu bölgede yapılaşmanın önü açıldı. 


Tuzla'da ilk yerleşim alanları içinde yer alan ve günümüzde köy içi olarak bilinen 40 pafta,; İstanbul H no' lu Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulunun 23.2.1993 gün ve 3022 sayılı kararı ile 1. librece Kentsel Sit alanı, 16.4.1998 gün ve 4762 sayılı karan ile IH. Derece Arkeolojik Sit alanı olarak ilan edildi. Bakanlar Kurulunun 15.05.2006 gün ve 2006 /10455 sayılı kararı ile Yenileme Alanı ilan edildi ve 02.06.2006 gün ve 26186 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe...