08 / 05 / 2024

tuzla konaşlı teslimleri ne zaman

tuzla konaşlı teslimleri ne zaman

Kura çekilişi 1 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirilen TOKİ Tuzla 50 bin konut projesinden ev almaya hak kazananlar projedeki son durumu merak ediyor. Peki TOKİ Tuzla 50 bin konut projesinde son durum ne?

TOKİ Tuzla ve Maltepe projelerindeki 6 bin 746 konutun teslimleri başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tuzla ve Maltepe projesinde teslimler başlıyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Vema Tuzla'da 0.99 faiz ve 120 aya varan vade fırsatı! Hemen teslim! 

Vema Tuzla'da konut teslimleri ve yaşam başladı. Peki Vema Tuzla'da 1+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Vema Tuzla'da 15 yıl vade, 0.69 faiz ve 3 yıl düşük taksitle ev sahibi olabilirsiniz! 

Vema Tuzla projesinde konut teslimleri başlarken, satışlar da tüm hızıyla sürüyor. Peki Vema Tuzla'da hangi konut tipleri var, konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...

TOKİ İstanbul kura çekiliş takvimini açıkladı! Sosyal konut kuraları peş peşe çekiliyor! 2022 TOKİ İstanbul takvimi...

Milyonların beklediği TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihi netleşmeye başladı. İstanbul Tuzla Aydınlı Mah. Konaşlı Mevki için 508 adet konut kura çekilişi için tarih açıklandı. İşte detaylar...

Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla yıl sonuna kadar tamamlanacak!

Yeşil GYO'nun Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla projeleri 2021 yılının sonuna kadar tamamlanacak.

TOKİ Tuzla Konaşlı 508 konut ihalesi bugün!

İstanbullu vatandaşları ev sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tuzla Aydınlı Konaşlı projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Tuzla Aydınlı Konaşlı projesi için düğmeye bastı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi,Aydınlı Mahallesi, Konaşlı Mevkii 508 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 27 Ağustos 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Tuzla'daki lüks sitenin yönetiminden yaptırım açıklaması! 

Geçtiğimiz haftalarda Tuzla'da lüks bir sitede kat maliklerine ilginç cezalar uygulanmıştı. Söz konusu cezalar nedeniyle açıklama yapan site yönetimi yaptırım yaptıklarını doğruladı. 

Tuzla'daki lüks sitede yeni skandal! 

Geçtiğimiz haftalarda Tuzla'da lüks bir sitede kat maliklerine ilginç cezalar uygulanmıştı. Söz konusu cezalar nedeniyle basına açıklama yapan kat maliklerine bu kez basınla konuştukları için kendilerine 2 bin lira ceza kesildiği iddia edildi. 

Tuzla’da lüks sitenin yönetimine 'Asgari ücret cezası' tepkisi!

Tuzla’da yer alan 250 konutluk lüks bir sitede, inşaat firması geçici olarak site yönetimini üstlendi. İddialara göre, son 3 aydır yönetimin yapmış olduğu bazı uygulamalar ve cezalar site sakinlerinin tepkisine neden oldu. 

İSTİM Tuzla satılık fiyatları 2021!

İSTİM Tuzla satılık fiyatları 2021 haberimizde yer alıyor. İşte İSTİM Tuzla satılık fiyatları 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Tuzla Konaşlı'da imar planı tartışması!

CHP Tuzla İlçe Başkanı Ali Eren Bingöl, Konaşlı Mahallesinde gecekondu alanında imar planı olmamasına karşı 2017'de TOKİ’nin imar planı çıkarttırarak vatandaşların mağdur olduğunu iddia etti. Bingöl, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Tuzla Gölü kesin korunacak alan ilan edildi!

Adana ili, Karataş ilçesi sınırları içerisinde bulunan Tuzla Gölü Doğal Sit Alanı'nın kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

tuzla konaşlı teslimleri ne zaman Haberi

tuzla konaşlı teslimleri ne zaman

TOKİ'nin İstanbul Tuzla Aydınlı 2019 projesinde yer alan konutların kura çekilişi 1 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirildi.

Tuzla TOKİ 50 bin konut projesinden ev almaya hak kazanan vatandaşlar projedeki son durumu merak ediyor. Peki  TOKİ Tuzla 50 bin konut projesinde son durum ne?

Toplam 500 adet konutun yer aldığı Tuzla TOKİ 50 bin konut projesinde 250 adet 2 oda 1 salon, 250 adet 3 oda 1 salon konut bulunuyor.

Konaşlı Aydınlı TOKİ Tuzla projesi kapsamındaki 2 oda 1 salon konutlar 85 metrekare, 3 oda 1 salon konutlar 128 metrekare alana sahip.

Hak sahiplerinin merakla projedeki son durumu beklediği Tuzla TOKİ 2019 projesindeki 2+1 konutların fiyatları 199 bin TL, 3+1 konutların fiyatları 349 bin TL olarak belirlendi.

Ödenecek en düşük peşinat bedelinin 23 bin 380 TL,...